Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

gal kam bakelio didelio, labai didelio, reik biggrin.gif 2 litru talpos. 3 universalios spirales. 3 siauros arba 3 placios per karta issiryskina arba susigadina. lotuliukas.gif blush2.gif
arba dezuciu skaidrems graziu mediniu, kataloguoti, susideti tvarkingai ir stilingai biggrin.gif
arba bakelio popieriui, arba glencuotojo (na zinau kad ju niekam nereik ir nereikes, bet pasiulyti gi galima biggrin.gif)
isparduodu turta. emigruosiu (juokauju, bet priezastis juk itikinanti... biggrin.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 15 kovo 2010 - 14:08
Sansara,aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2010 03 15, 14:05)
gal kam bakelio didelio, labai didelio, reik biggrin.gif 2 litru talpos. 3 universalios spirales. 3 siauros arba 3 placios per karta issiryskina arba susigadina.  lotuliukas.gif  blush2.gif
arba dezuciu skaidrems graziu mediniu, kataloguoti, susideti tvarkingai ir stilingai biggrin.gif
arba bakelio popieriui, arba glencuotojo (na zinau kad ju niekam nereik ir nereikes, bet pasiulyti gi galima biggrin.gif)
isparduodu turta. emigruosiu (juokauju, bet priezastis juk itikinanti... biggrin.gif)

Bakeli dideli imciau ir dezutes skaidrems mielai priglausciau. Man atrodo, nespjauk i sulini, nes kai prireiks, neturesi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2010 03 15, 15:48)
Bakeli dideli imciau ir dezutes skaidrems mielai priglausciau. Man atrodo, nespjauk i sulini, nes kai prireiks, neturesi smile.gif

o tada paimsiu ir nusipirksiu lotuliukas.gif skaidriu neturejau niekada gyvenime, tad jokios nostalgijos ziurejimams ant sienu pas mane nera ir nebuvo... nejauciu visiskai jokiu emociju joms. biggrin.gif ir net pabandyt noro nera. pinigu metymas = skaidres (tokia pas mane busena siuo metu)
o del bakelio - pilnas ebay tokiu dideliu, su nedideliu nuostoliu nusipirkciau vel, jei reiks ir dar pilnos komplektacijos (cia tik 3 spirales, tad 5 siauru neparyskinsi biggrin.gif).
ot tau biznis, atvezti man viska is svedijos, o po to parsivezti viska atgal lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Kai organizuosit myta didesni papypsekit man prasau smile.gif noreciau jungtis, jei nieko pries. Tik retokai bunu cia, tai butu gaila praleist smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 16 kovo 2010 - 07:36
Sansara, o bakelis Patersono? Jei taip, tai gal ir paimčiau. Spirales iš savo prisitaikyčiau, gerai kartais toks didelis, kai juostų prisikaupia.
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2010 03 16, 11:17)
Sansara, o bakelis Patersono? Jei taip, tai gal ir paimčiau. Spirales iš savo prisitaikyčiau, gerai kartais toks didelis, kai juostų prisikaupia.

o dabar imam ir paaiskinam kuo jie skiriasi blush2.gif
firma tai "Jobo"....
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2010 03 15, 15:13)
ot tau biznis, atvezti man viska is svedijos, o po to parsivezti viska atgal  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Jus man dar moteros paaiskinkit kaip ta juosta klijuot prie stiklo. Sayonara kaip suprantu kisa i imaute ta specialia, o Zitali? as tai klijavau su lipnneike krastus, bet vis tiek juosta raitos kai velnias. dar kol istiesinau apmaigiau pirstais, nagais apibraiziau. vargas blink.gif
ir nosr pefotkinu iso100 vis tiek grudas skaitmeninis lenda. ryskumas velnias zin kur nusokes. pefotkinau su f4,5
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2010 03 16, 15:37)
Jus man dar moteros paaiskinkit kaip ta juosta klijuot prie stiklo. Sayonara kaip suprantu kisa i imaute ta specialia, o Zitali? as tai klijavau su lipnneike krastus, bet vis tiek juosta raitos kai velnias. dar kol istiesinau apmaigiau pirstais, nagais apibraiziau. vargas  blink.gif
ir nosr pefotkinu iso100 vis tiek grudas skaitmeninis lenda. ryskumas velnias zin kur nusokes. pefotkinau su f4,5

nusipirk du naujus cd ar dvd, nuimk dangtelius ir tarp ju suspausk juostele. o perfotkinimas kvailas budas... deja. man nepavyko kokybes ir artimo rezultato tiesai isgaut smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2010 03 16, 15:00)
nusipirk du naujus cd ar dvd, nuimk dangtelius ir tarp ju suspausk juostele. o perfotkinimas kvailas budas... deja. man nepavyko kokybes ir artimo rezultato tiesai isgaut smile.gif

man irgi nė arti tiesos perfotkinus nerodo. bet kito būdo kol kas neturiu.
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2010 03 16, 17:00)
hm, o bliku tada negaudo tas blizgejimas plastiko? g.gif

jei kas suzinosit kas nori parduot pigiau panaudota skaneri siaurai ir placiai tai duokit man zinot smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 16 kovo 2010 - 20:15