wyshnia, tai pamientam aš Londoną
na pas mus išskyrus Europą tokio draudimo niekur nesu mačius. o ir Europoj, kaip sakiau, nėra jokių ženklų apie tai, o telepatiniais kanalais aš, deja, kol kas nebendrauju.. lai pasikabina ženklus - jokių problemų jiems nekelsiu. o dabar.. vaikosi mergas..
sayon,yra tie draudimai, tik nepastebi zenklu, kurie buna ant duru ieinant i prekybcentri. ir ant akropolio yra, ir kaune Megoj tikrai yra (kai prie savo foto kabancios parodoj fotkinaus, tai atkreipiau demesi) ir VCUP'e yra. visada salia zenklu, kad nesivesti sunu, nevazinet rieduciais ir panasiu buna ir uzbrauktas fotikas.
P.S. vakarinis meetas is mano puses atboj.
QUOTE(Sansara @ 2010 03 14, 08:07)
sayon,yra tie draudimai, tik nepastebi zenklu, kurie buna ant duru ieinant i prekybcentri. ir ant akropolio yra, ir kaune Megoj tikrai yra (kai prie savo foto kabancios parodoj fotkinaus, tai atkreipiau demesi) ir VCUP'e yra. visada salia zenklu, kad nesivesti sunu, nevazinet rieduciais ir panasiu buna ir uzbrauktas fotikas.
ups, tai aš akla tada )
o kiti kaip dėl meeto? beje, eis kas nors į paskaitą trečiadienį?
Aš pavakare labai noriu kur nors su vyno taure pasėdėt. Sayon, jei net nieko daugiau nebus, einam kur? Andriuska irgi lyg prisijungtų. Parodysiu savo egzotiškąjį Voigtlanderį
QUOTE(Pupeliukas @ 2010 03 14, 09:47)
Aš pavakare labai noriu kur nors su vyno taure pasėdėt. Sayon, jei net nieko daugiau nebus, einam kur? Andriuska irgi lyg prisijungtų. Parodysiu savo egzotiškąjį Voigtlanderį
o pavakarys Tau kada prasideda?
aš sulauksiu, kol vyras atsibus ir galutinai suderinsiu manau, kad ok, tik nenoriu į vakarą nutempti.
jo jo, poną Voigt supažindintum
Aha, ačiū ir tau! Vyras apsidžiaugė gavęs lauktuvių vynelio reik kažkokio filmo vakarui. Tai kitąkart gal daugiau kas? Ir ilgiau kur? Su didesniu kiekiu vyno ir fotografavimu.
QUOTE(Pupeliukas @ 2010 03 14, 19:08)
Aha, ačiū ir tau! Vyras apsidžiaugė gavęs lauktuvių vynelio reik kažkokio filmo vakarui. Tai kitąkart gal daugiau kas? Ir ilgiau kur? Su didesniu kiekiu vyno ir fotografavimu.
aš už
turiu kvaila klausima? kodako 135 bw400cn su rodinaliu namie nesiryskina?
QUOTE(ediper @ 2010 03 15, 13:02)
turiu kvaila klausima? kodako 135 bw400cn su rodinaliu namie nesiryskina?
cia C41 proceso juostele. uztat ja pigiai tau isryskins artimiausiam minilabe...