Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

wyshnia, tai pamientam aš Londoną biggrin.gif
na pas mus išskyrus Europą tokio draudimo niekur nesu mačius. o ir Europoj, kaip sakiau, nėra jokių ženklų apie tai, o telepatiniais kanalais aš, deja, kol kas nebendrauju..smile.gif lai pasikabina ženklus - jokių problemų jiems nekelsiu. o dabar.. vaikosi mergas..smile.gif
Atsakyti
sayon,yra tie draudimai, tik nepastebi zenklu, kurie buna ant duru ieinant i prekybcentri. ir ant akropolio yra, ir kaune Megoj tikrai yra (kai prie savo foto kabancios parodoj fotkinaus, tai atkreipiau demesi) ir VCUP'e yra. visada salia zenklu, kad nesivesti sunu, nevazinet rieduciais ir panasiu buna ir uzbrauktas fotikas.

P.S. vakarinis meetas is mano puses atboj. sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 14 kovo 2010 - 08:08
QUOTE(Sansara @ 2010 03 14, 08:07)
sayon,yra tie draudimai, tik nepastebi zenklu, kurie buna ant duru ieinant i prekybcentri. ir ant akropolio yra, ir kaune Megoj tikrai yra (kai prie savo foto kabancios parodoj fotkinaus, tai atkreipiau demesi) ir VCUP'e yra. visada salia zenklu, kad nesivesti sunu, nevazinet rieduciais ir panasiu buna ir uzbrauktas fotikas.

P.S. vakarinis meetas is mano puses atboj. sad.gif

ups, tai aš akla tada smile.gif)

o kiti kaip dėl meeto? beje, eis kas nors į paskaitą trečiadienį?
Atsakyti
Aš pavakare labai noriu kur nors su vyno taure pasėdėt. Sayon, jei net nieko daugiau nebus, einam kur? Andriuska irgi lyg prisijungtų. Parodysiu savo egzotiškąjį Voigtlanderį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2010 03 14, 09:47)
Aš pavakare labai noriu kur nors su vyno taure pasėdėt. Sayon, jei net nieko daugiau nebus, einam kur? Andriuska irgi lyg prisijungtų. Parodysiu savo egzotiškąjį Voigtlanderį biggrin.gif

o pavakarys Tau kada prasideda? smile.gif
aš sulauksiu, kol vyras atsibus ir galutinai suderinsiu wink.gif manau, kad ok, tik nenoriu į vakarą nutempti.
jo jo, poną Voigt supažindintum bigsmile.gif
Atsakyti
tai spontaniškas trumpas mini meet'ukas įvyks, susitinkame 16 val. vyninėje Tappo d'Oro Stuokos Gucevičiaus g. (gatvelė, kuri veda nuo Katedros link Krašto apsaugos miniterijos). jei kas, telefonus turit, skambinkit man arba Pupeliukui.

bite, kelk ragelį biggrin.gif
Atsakyti
ačiū Pupeliukui, labai fainai pasėdėjom wink.gif 4u.gif
Atsakyti
Aha, ačiū ir tau! Vyras apsidžiaugė gavęs lauktuvių vynelio smile.gif reik kažkokio filmo vakarui. Tai kitąkart gal daugiau kas? Ir ilgiau kur? Su didesniu kiekiu vyno ir fotografavimu.
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2010 03 14, 19:08)
Aha, ačiū ir tau! Vyras apsidžiaugė gavęs lauktuvių vynelio smile.gif reik kažkokio filmo vakarui. Tai kitąkart gal daugiau kas? Ir ilgiau kur? Su didesniu kiekiu vyno ir fotografavimu.

aš už smile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
jau atkeliavo mano troselis thumbup.gif 30 cm, uzsirakinantis ilgoms ekspo. tinka hasseliui biggrin.gif
sayon, as uz.
Atsakyti
turiu kvaila klausima? blush2.gif kodako 135 bw400cn su rodinaliu namie nesiryskina? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2010 03 15, 13:02)
turiu kvaila klausima?  blush2.gif kodako 135 bw400cn su rodinaliu namie nesiryskina? blush2.gif

cia C41 proceso juostele. uztat ja pigiai tau isryskins artimiausiam minilabe... 4u.gif
Atsakyti