labas rytas,
klausykit, ar nesat pastebėję, kad darant dvigubą expo, kadre labai padidėja grūdas? ypač, spalvotoje juostoje? kokie sprendimo būdai? pas mane siauros juostos fotikas canon'as pirmukas daro double expo paspaudus mygtukus ir pasirinkus, kiek kadrų darysi vieną ant kito - ar tai reiškia, kad tuos kadrus darant reikėtų padidinti jautrumą, o kai darai toje pačioje juostoje vieną expo, tai jautrumas lieka toks, koks nurodytas ant juostos? jei pezu, pasijuokit, ale nežinau, kame reikalas ir ką daryt. kaip double expo, taip grūdai-grikiai.
aš apskritai su tuo grūdu jaučiu kažkokias mistikas. pvz., jeigu iš arčiau fotkinu, tai grūdas toks bjaurus lenda, o tik iš toliau - normaliai. beje, tai taikoma tik spalvotoms juostoms, su jb tokių tendencijų neįžvelgiu.
QUOTE(Zitlali @ 2010 03 11, 07:52)
O ka fotkint noretumet ir kur? Galeciau merginu atsiust... (gerai skamba ) jei reiktu... norinciu atsirastu greit
ei! taigi tave tegu pafotkina
Dareliz,laukiam tavo auto !
QUOTE(Dareliz @ 2010 03 11, 21:56)
sayonara, ačiū, tave taip pat su švente!
6adienį ryte iš Kauno važiuoju į sostinę, į šunų parodą. Gal kas norėtų prisijungt?
Greitam kontaktui: 8 657 72720
6adienį ryte iš Kauno važiuoju į sostinę, į šunų parodą. Gal kas norėtų prisijungt?
Greitam kontaktui: 8 657 72720
darykit meetą šunų parodoj aš ir prisijungčiau
su šventėm!
QUOTE(Gaziulka @ 2010 03 10, 18:42)
andriuska (ar kiti van damai), tu turi patirties miltelinius ryskalus skiedziant - yra D-76 pokas, kuris, kaip nurodyta skiedziasi su 3,8 lt vandens. Kur as tiek to paruosto ryskalo desiu. O smulkesnis santykis nenurodytas, o ir milteliu sverimui neturiu jokiu instrumentu - tada ka nors dar sugebeciau atskaiciuot. kaip cia geriausiai pasielgti?
dalim neskiesk. n kartų rašiau, kad nepavyks viską, iš ko tie ryškalai susideda, padalinti po lygiai. skiesk galonu vandens ir supilstyk į litrinius butelius. iki kamščio jei supilsi ir tamsesnėje vietoje laikysi - 2-3 mėn. garantuotai išstovės. arba pasidalink su kuom nors jau atskiestais. d-76 geras, paprastas ryškalas.
prisipažinsiu, kad -ms- teisus. beviltiškai nutolau nuo džedajaus kelio...už tat sutikau tikrą žaną klodą (tik ne vandamą ). treniruojuosi pas jį
gal šiandien vakare ar sekmadienį kokį spontanišką susitikimą padarom? šeštadienį tai būsiu panevėžyje matyt. jei ką darysit - skamtelkite man, kas turi nr. internete dabar nedežnai būnu.
tiesa, Gaziulka, kokį litriuką d-76 stoko aš atpirkčiau, jei nerasi kur priglausti.
QUOTE(sayonara @ 2010 03 12, 19:58)
sekmadienį galim bandyti susitikti..
šiandien tai aš iš tėvų ką tik grįžau apsisnargliavus, bet iki sekmadienio tikėčiaus nusveikti..
šiandien tai aš iš tėvų ką tik grįžau apsisnargliavus, bet iki sekmadienio tikėčiaus nusveikti..
Davai, ryt ir aš visai prisijungčiau, vakarop.
o aš.. o aš šiandien katiną už ūsų tampiau.
Europoje buvau. ten mane du kartus jau buvo paprašę nefotografuoti grėsmingi liekni vyrukai. šiandien laukiau ten juostos išryškintos, maliausi, nusprendžiau mamką išsitraukt. 4 kadrai buvo likę, norėjau pabaigt ir išsiryškint. tai pabaigiau. jau lipdama laiptais pamačiau, kad po antrą aukštą isteriškai blaškosi keli liekni vyrukai ir ieško. tikriausiai manęs. nerado šaltu veidu pro juos praėjau.. ale greitai ten jie viską sužiūri..) bet šįkart nepamatė.. nes aš turiu planą, jei jie prie manęs prisikabintų..) labai norėjau, kad prisikabintų, ale nepamatė manęs.. o prieiti ir paklausti "ar ne manęs ieškote?" neturiu tiek naglumo, nors kitose situacijose naglumo man pakanka
aš tik vieno nesuprantu - ko jie bijo? ypač pamatę ciocę su senoviniu fotiku??
Europoje buvau. ten mane du kartus jau buvo paprašę nefotografuoti grėsmingi liekni vyrukai. šiandien laukiau ten juostos išryškintos, maliausi, nusprendžiau mamką išsitraukt. 4 kadrai buvo likę, norėjau pabaigt ir išsiryškint. tai pabaigiau. jau lipdama laiptais pamačiau, kad po antrą aukštą isteriškai blaškosi keli liekni vyrukai ir ieško. tikriausiai manęs. nerado šaltu veidu pro juos praėjau.. ale greitai ten jie viską sužiūri..) bet šįkart nepamatė.. nes aš turiu planą, jei jie prie manęs prisikabintų..) labai norėjau, kad prisikabintų, ale nepamatė manęs.. o prieiti ir paklausti "ar ne manęs ieškote?" neturiu tiek naglumo, nors kitose situacijose naglumo man pakanka
QUOTE(sayonara @ 2010 03 13, 14:22)
privacioje vietoj negalima fotografuot negavus savininko leidimo - turbut ne tiek bijojo, kiek norejo tokio paprasyti
QUOTE(wyshnia @ 2010 03 13, 17:32)
privacioje vietoj negalima fotografuot negavus savininko leidimo - turbut ne tiek bijojo, kiek norejo tokio paprasyti
bet argi prekybos centras yra privati vieta? sutikčiau, kad privati vieta - tai gyvenamoji vieta arba kur lentelė kokia kabo "privati valda", tipo, aiškiai duotas ženklas nekišti nosies. o PC, mano galva, neabejotinai yra vieša vieta, be to, jokie ženklai, draudžiantys fotografuoti, nekaba, tai kodėl paskui ten nekaltas mergaites sekioja ir gąsdina?
gal teisininkai apie tai pasisakys, turim čia kelis, neskaitant manęs, bo aš ne teisininkė
QUOTE(sayonara @ 2010 03 13, 16:36)
bet argi prekybos centras yra privati vieta? sutikčiau, kad privati vieta - tai gyvenamoji vieta arba kur lentelė kokia kabo "privati valda", tipo, aiškiai duotas ženklas nekišti nosies. o PC, mano galva, neabejotinai yra vieša vieta, be to, jokie ženklai, draudžiantys fotografuoti, nekaba, tai kodėl paskui ten nekaltas mergaites sekioja ir gąsdina?
gal teisininkai apie tai pasisakys, turim čia kelis, neskaitant manęs, bo aš ne teisininkė
Gal ne tiksliai parasiau, kad privati vieta - nezinau kaip apibudinti vieta, kuri nera priklausanti visiems, o turi savininka - vaiksciot tu ten gali, bet savininkas yra kazkos asmuo - ne taip, kaip sakykim bet kri Vilniaus gatve, ar aikste, kuri priklauso ''miestui, o vadinasi ir visiems miestieciams.
Pas mus oficialiai tokiuose vietose fotografuoti be leidimo negalima, gal ir pas jus tas pats. Gal dar patikslinsiu - jei tu pas mane atvaziuosi ir as tave nufotografuosiu kazkokioj parduotuvej, stilium - as cia buvau (tu centre per visa nuotrauka), tai nelabai kas kabinsis, bet jei smirinesim abi su fotikais, ir fotografuosim sienas, interjera ir t.t., prieis ir klaus, ar turim leidima