Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

Dareliz biggrin.gif sorry, ne iš Tavęs juokiuos, o iš to "nieko nesigauna nei fotografine, nei kita prasme" biggrin.gif biggrin.gif taip mielai nuskambėjo smile.gif o Tu autoportretus bandei? pabandyk..smile.gif

mano gyvenime nieko naujo, tik vegetacija smile.gif

Atsakyti
klyktelėjau prieš savaitę.. nebuvo reakcijos.. ar girdžiat - meet'o nuoriu biggrin.gif
Atsakyti
griztant prie fotografijos: kur Vln gauti Micropheno, Kodak D76 ar ID 11? labiau noreciau tu, kurie skystis, ne milteliais. Jauciu, i Pelesos g. reiktu nuvaryt g.gif
Atsakyti
Dareliz,
pirma sekti dzedajaus van damo keliu ir del savo fotkes kaip andriuska, ar kaip as pvz lotuliukas.gif lotuliukas.gif tada tiksla pasieksi (arba pgl mane - dar labiau nutolsi) 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _ms_: 10 kovo 2010 - 10:43
QUOTE(_ms_ @ 2010 03 10, 11:42)

o taip dirol.gif
Atsakyti
_ms_, jei ten auto, tai nedaug liko siekti - šukuosena, tiksliau jos nebuvimas, tokia pati! bigsmile.gif
Atsakyti
biggrin.gif ))
Atsakyti
QUOTE(Dareliz @ 2010 03 09, 23:10)
Gaziulka, ech........ O klausyk, rimtai taip būna, kad prieina ir sako: "gal galetumem susitikt, noreciau jus pafotkint"?

aha buna smile.gif yra teke isgirsti tokiu pasiulymu,bet as kai bijau vyru,tai nepasinaudojau biggrin.gif jei moteris siulytu,sutikciau bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(_ms_ @ 2010 03 10, 11:42)
Dareliz,
pirma sekti dzedajaus van damo keliu ir del savo fotkes kaip andriuska, ar kaip as pvz  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif tada tiksla pasieksi (arba pgl mane - dar labiau nutolsi)  4u.gif

wow! bigsmile.gif vandamu burelis bigsmile.gif
Atsakyti
andriuska (ar kiti van damai), tu turi patirties miltelinius ryskalus skiedziant - yra D-76 pokas, kuris, kaip nurodyta skiedziasi su 3,8 lt vandens. Kur as tiek to paruosto ryskalo desiu. O smulkesnis santykis nenurodytas, o ir milteliu sverimui neturiu jokiu instrumentu - tada ka nors dar sugebeciau atskaiciuot. kaip cia geriausiai pasielgti? g.gif
Atsakyti
Oho kokie Van Damai škias pas mus wub.gif Dareliz dar trūksta auto prie viso komplekto. Ir Sillwio.
Musiet ir damom reik pradėt pamelintis (čia nuo pamelos naujadaras) biggrin.gif
Juokinga vienok...

Šitą.. ir aš noriu meeto. Labai. Ir fotkint noriu, gražias paneles.

Pas mane fotografine prasme irgi nieko naujo. Technikos prasme yra šis tas naujo. Turiu Voigtlander Avus 9x12 plokštelinį fotoaparatą. Kam jis man? Šiaip išprotėjau, gražus labai buvo nail.gif ai. turiu tokį kūrybinį sumanymą/užduotį. Jei įgyvendinsiu, bus man medalis, gal net visi du biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 10 kovo 2010 - 18:34
QUOTE(Gaziulka @ 2010 03 10, 17:42)
andriuska (ar kiti van damai), tu turi patirties miltelinius ryskalus skiedziant - yra D-76 pokas, kuris, kaip nurodyta skiedziasi su 3,8 lt vandens. Kur as tiek to paruosto ryskalo desiu. O smulkesnis santykis nenurodytas, o ir milteliu sverimui neturiu jokiu instrumentu - tada ka nors dar sugebeciau atskaiciuot. kaip cia geriausiai pasielgti? g.gif

sita jau sugalvojau. tik dabar galvoju, ar tai ka gausiu ir bus vad. stock ryskalas, kuriame ir ryskinti (ar ji dar skiesti?)
ot gerai, save pacituoju, sau atsakau biggrin.gif

meeto ir as noreciau, bet ne kavininio, o su kokiu fotografiniu veiksmu.

p.s. jau viska supratau apie ta D-76, internetas visagalis, aciu uz demesi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaziulka: 10 kovo 2010 - 19:12
O ka fotkint noretumet ir kur? Galeciau merginu atsiust... (gerai skamba biggrin.gif ) jei reiktu... norinciu atsirastu greit smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 11 kovo 2010 - 06:53