Dareliz sorry, ne iš Tavęs juokiuos, o iš to "nieko nesigauna nei fotografine, nei kita prasme" taip mielai nuskambėjo o Tu autoportretus bandei? pabandyk..
mano gyvenime nieko naujo, tik vegetacija
QUOTE(Dareliz @ 2010 03 09, 23:10)
Gaziulka, ech........ O klausyk, rimtai taip būna, kad prieina ir sako: "gal galetumem susitikt, noreciau jus pafotkint"?
aha buna yra teke isgirsti tokiu pasiulymu,bet as kai bijau vyru,tai nepasinaudojau jei moteris siulytu,sutikciau
Papildyta:
QUOTE(_ms_ @ 2010 03 10, 11:42)
Dareliz,
pirma sekti dzedajaus van damo keliu ir del savo fotkes kaip andriuska, ar kaip as pvz tada tiksla pasieksi (arba pgl mane - dar labiau nutolsi)
pirma sekti dzedajaus van damo keliu ir del savo fotkes kaip andriuska, ar kaip as pvz tada tiksla pasieksi (arba pgl mane - dar labiau nutolsi)
wow! vandamu burelis
andriuska (ar kiti van damai), tu turi patirties miltelinius ryskalus skiedziant - yra D-76 pokas, kuris, kaip nurodyta skiedziasi su 3,8 lt vandens. Kur as tiek to paruosto ryskalo desiu. O smulkesnis santykis nenurodytas, o ir milteliu sverimui neturiu jokiu instrumentu - tada ka nors dar sugebeciau atskaiciuot. kaip cia geriausiai pasielgti?
Oho kokie Van Damai škias pas mus Dareliz dar trūksta auto prie viso komplekto. Ir Sillwio.
Musiet ir damom reik pradėt pamelintis (čia nuo pamelos naujadaras)
Juokinga vienok...
Šitą.. ir aš noriu meeto. Labai. Ir fotkint noriu, gražias paneles.
Pas mane fotografine prasme irgi nieko naujo. Technikos prasme yra šis tas naujo. Turiu Voigtlander Avus 9x12 plokštelinį fotoaparatą. Kam jis man? Šiaip išprotėjau, gražus labai buvo ai. turiu tokį kūrybinį sumanymą/užduotį. Jei įgyvendinsiu, bus man medalis, gal net visi du
Musiet ir damom reik pradėt pamelintis (čia nuo pamelos naujadaras)
Juokinga vienok...
Šitą.. ir aš noriu meeto. Labai. Ir fotkint noriu, gražias paneles.
Pas mane fotografine prasme irgi nieko naujo. Technikos prasme yra šis tas naujo. Turiu Voigtlander Avus 9x12 plokštelinį fotoaparatą. Kam jis man? Šiaip išprotėjau, gražus labai buvo ai. turiu tokį kūrybinį sumanymą/užduotį. Jei įgyvendinsiu, bus man medalis, gal net visi du
QUOTE(Gaziulka @ 2010 03 10, 17:42)
andriuska (ar kiti van damai), tu turi patirties miltelinius ryskalus skiedziant - yra D-76 pokas, kuris, kaip nurodyta skiedziasi su 3,8 lt vandens. Kur as tiek to paruosto ryskalo desiu. O smulkesnis santykis nenurodytas, o ir milteliu sverimui neturiu jokiu instrumentu - tada ka nors dar sugebeciau atskaiciuot. kaip cia geriausiai pasielgti?
sita jau sugalvojau. tik dabar galvoju, ar tai ka gausiu ir bus vad. stock ryskalas, kuriame ir ryskinti (ar ji dar skiesti?)
ot gerai, save pacituoju, sau atsakau
meeto ir as noreciau, bet ne kavininio, o su kokiu fotografiniu veiksmu.
p.s. jau viska supratau apie ta D-76, internetas visagalis, aciu uz demesi