Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(Dareliz @ 2010 03 09, 17:20)
Grethenn, o kas ten per pusiau automatinis bakelis? Papasakok arba duok link'ą - smalsu smile.gif

Stai radau kzkokia nuoroda
tai va desinej kur parasyta "NEGATYVINIS PROCESAS" yra bakeliai, tas pats pirmas maniskis, i ji juosta istmiama, kai pradeda sunkiau slysti reik sukinet apskritimus ir ilenda iki galo. tai sitas vadinasi pusiau automatinis. o kur antras paveikslelis, ten paprastas, su tuo sudetingiau vyksta procesas. yra dar ir trecias tipas, bet to akyse nemaciau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 09 kovo 2010 - 17:41
QUOTE(Puriena6 @ 2010 03 08, 13:51)
Gaziulka, įdomiai. Matei, kaip tavo logo paveikslėlis susišneka su šia nuotrauka?  smile.gif

iki taves nemaciau mirksiukas.gif

dareliz, Jobo ir Patersono bakelius pagooglink, jeigu automatiniu nori. man rodos, su tais pusiau (kur ir virsuj, ir apacioj begeliai) kartais daugiau vargo negu su paprastais rusiskais (kur tik apacioj).

gavau sian ta juostos bulk'a, bandysiu veliau pavyniot i kasete.
Atsakyti
buna jau dabar tokia pavasarine sviesa, vakar ar kada cia jos buvo. mieste vaiksciojau, ir tokiu merginu bedieviskai graziai atrodanciu bastosi, nu bet negi imsi kabinetis "gal galetumem susitikt, noreciau jus pafotkint ax.gif " stupid.gif

kzk durna nuotaika visiskai doh.gif
einu ko nors..
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2010 03 09, 22:05)
man rodos, su tais pusiau (kur ir virsuj, ir apacioj begeliai) kartais daugiau vargo negu su paprastais rusiskais (kur tik apacioj).
vat ir ne vat ir ne tongue.gif galesiu duot kada nors pamegint, man tai tikrai paprastesnis pincipas atrodo
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2010 03 09, 21:39)
vat ir ne vat ir ne tongue.gif galesiu duot kada nors pamegint, man tai tikrai paprastesnis pincipas atrodo

o vat ir ne. placiai as turiu toki pat, gal nematei - dabar kai nuoroda idejai, supratau. taip kad ne is lubu rasau tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
Gaziulka, išduok paslaptį, kur tos merginos ganosi? Įtariu, Vilniuj... sad.gif Aš jau gan ilgą laiką vienišauju ir mano keliai nesusikerta su normaliom-fainom panom sad.gif Susipažįstu vis su kokia problematiška ir nieko doro nesigauna. Nei fotografine, nei kita prasme...

Db žinosiu, kad Patersono - yra pusiau automatinis. Tokį jau turiu, net 2 nukoviau! Jau girdžiu, kaip jie iš lentynos šaukia: duok mums greičiau chemijos ir juostą!!! smile.gif Dar radau kokį tais antikvarą: http://www.kameramus...ondinax-60.html Baisiai knieti išbandyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2010 03 09, 23:45)
o vat ir ne. placiai as turiu toki pat, gal nematei - dabar kai nuoroda idejai, supratau. taip kad ne is lubu rasau tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif
a nu gal nu gal biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dareliz @ 2010 03 09, 21:49)
Gaziulka, išduok paslaptį, kur tos merginos ganosi? Įtariu, Vilniuj... sad.gif Aš jau gan ilgą laiką vienišauju ir mano keliai nesusikerta su normaliom-fainom panom sad.gif Susipažįstu vis su kokia problematiška ir nieko doro nesigauna. Nei fotografine, nei kita prasme..

siuo konkreciu atveju Vln. bet zinok, kad ir graziu pasitaiko, ant kaktos gi neparasyta problematiska ji ar ne biggrin.gif

QUOTE(Grethenn @ 2010 03 09, 21:50)
a nu gal nu gal biggrin.gif

abejoja dar ji bebe.gif
Atsakyti
Gaziulka, ech........ O klausyk, rimtai taip būna, kad prieina ir sako: "gal galetumem susitikt, noreciau jus pafotkint"?
Atsakyti
QUOTE(Dareliz @ 2010 03 09, 22:10)
Gaziulka, ech........ O klausyk, rimtai taip būna, kad prieina ir sako: "gal galetumem susitikt, noreciau jus pafotkint"?

nu as pvz prie Grethen panasiu budu pristojau lotuliukas.gif

siaip tai nez - man taip nera buve. vienai mano draugei yra, ir ji nuo to laiko pradejo sekmingai dirbti modeliu, dar sekmingiau nutekejo uzsienin ir co. velniai zino, buciau vaikinas, tada ir galvociau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaziulka: 09 kovo 2010 - 22:23
Hmmm, reiškias įmanoma taip "pakabint" lotuliukas.gif
Reiks kažką daryt...
Atsakyti
QUOTE(Dareliz @ 2010 03 09, 22:39)
Hmmm, reiškias įmanoma taip "pakabint"  lotuliukas.gif
Reiks kažką daryt...

remiantis siuo konkreciu atveju - istekejo tai ne uz "kabinusio" tongue.gif bet jeigu tai nera siekiamas "pointas"..

aj, einu juosta vyniot cool.gif
Atsakyti