ar pakankamai ačiū?
nors nuotaikos tai ner, masina neuzsivede, pavasaris vadinasi
Aciu
Pasidalinkit prasau patirtimi kaip perfotografuoti juosta su skaitmena. Meginau kazkada spalvota perfotkint ir invertint, tai spalvos visai nubludija. Bet dabar jb meginsiu. Siaip klijuoju prie pieninio plastiko, kitoj pusej jungiu lempute, nusistau wb, bet vis tiek kokybiskai nesigauna. gal yra kokiu gudrybiu?
(maciau sayonara puikiai igudus )
Pasidalinkit prasau patirtimi kaip perfotografuoti juosta su skaitmena. Meginau kazkada spalvota perfotkint ir invertint, tai spalvos visai nubludija. Bet dabar jb meginsiu. Siaip klijuoju prie pieninio plastiko, kitoj pusej jungiu lempute, nusistau wb, bet vis tiek kokybiskai nesigauna. gal yra kokiu gudrybiu?
Laba laba Ačiū ačiū ačiū Labai kvapnios tulpės.
Gaziulka, įdomiai. Matei, kaip tavo logo paveikslėlis susišneka su šia nuotrauka?
Gaziulka, įdomiai. Matei, kaip tavo logo paveikslėlis susišneka su šia nuotrauka?
gaziulka, faina foto
tyčiokis tyčiokis..))
aš tai ant balkono durų prisiklijavau plačios juostos įmautės dalį (3 kadrams) ir fotkinu. ir viskas. baisiai įgudus
man spalvotą perfotkinant ir paskui invertuojant spalvų labai didelio blūdo nebuvo. vos vos nuokrypis, bet nedidelis. lyginau su indeksu.
kas tikrai įgudęs, tai Zitlali. o iš manęs prašome nesišaipyti
QUOTE(Grethenn @ 2010 03 08, 13:47)
Aciu
tyčiokis tyčiokis..))
aš tai ant balkono durų prisiklijavau plačios juostos įmautės dalį (3 kadrams) ir fotkinu. ir viskas. baisiai įgudus
man spalvotą perfotkinant ir paskui invertuojant spalvų labai didelio blūdo nebuvo. vos vos nuokrypis, bet nedidelis. lyginau su indeksu.
QUOTE(sayonara @ 2010 03 08, 16:41)
gaziulka, faina foto
tyčiokis tyčiokis..))
tyčiokis tyčiokis..))
Nu zrdasci as tuoj vakare kai juosta isdzius galesiu perfotkint idet, tada paziuresim kas tikrai pasitycios pamenu Tavo 2 foto kurias cia buvai idejus, man kokybe liux pasirode.
tfu kaip sunku buvo, nuejau i vonia dekiais dar apsidangsciau ir kisau placia i pusiau automatini bakeli, tai is antro karto ikisau, bet teko 3 kadrus nukirpt, nes toliau nelindo, pasirodo reikejo paklibint ten kzka paskui dar nukrito dangtelis beispilinejant ryskala, bet rodos neapsisviete nieks. na vienu zodziu siaip labai smagu buvo, laukiu kol isdzius.
Sayonara, o ant balkono aisku perfotkint neiseis jei ryski saule uzu lango ir beveik i langus spigine, a?
QUOTE(Grethenn @ 2010 03 08, 15:43)
Nu zrdasci as tuoj vakare kai juosta isdzius galesiu perfotkint idet, tada paziuresim kas tikrai pasitycios pamenu Tavo 2 foto kurias cia buvai idejus, man kokybe liux pasirode.
tfu kaip sunku buvo, nuejau i vonia dekiais dar apsidangsciau ir kisau placia i pusiau automatini bakeli, tai is antro karto ikisau, bet teko 3 kadrus nukirpt, nes toliau nelindo, pasirodo reikejo paklibint ten kzka paskui dar nukrito dangtelis beispilinejant ryskala, bet rodos neapsisviete nieks. na vienu zodziu siaip labai smagu buvo, laukiu kol isdzius.
Sayonara, o ant balkono aisku perfotkint neiseis jei ryski saule uzu lango ir beveik i langus spigine, a?
kodėl gi? taigi čia kaip lemputė išeina ))
lauksim rezultatų
QUOTE(sayonara @ 2010 03 08, 18:09)
na tai as pries lempute ta plastika padedu, tai isklaido sviesa, o langas skaidrus, na meginsiu ziuresiu. aciu o kiek ta juosta dziuna mazdaug?
QUOTE(Zitlali @ 2010 03 08, 20:47)
Grethen bet juk net jei sviecia tau i langa tiesiai saule, nebutina per jos centra klijuoti negatyvo naudokis jos spinduliais ir sviesa, o ne pacia ja o ir sklaidyt lempos sviesos nera reikalo, tiesiog per stikla vos toliau nuo sviesos centro fotografuok ir viskas bus kokybe normali
vis tiek frontaliai turiu fotkint, fotiko pakreipt negaliu. pvz dabar fotkinau, tai tamsosviesa lenda, nes fone kalnai (apsnigta sviesu), medziai, stulpai (tamsu). tai tada atidariau lango ta dalini vedinima kad i dangu kadrai "ziuretu" tai daug maz tolygiai nusifotkino.na cia normaliausias kadras kas del kokybes, bet va toks pilkas, musiet normalu, reik pareguliuot su kitais tai krachas kzkox, invertini ir pilka pilka, gal kazka ne taip darau?
Grethen, tamsink ir kontrasto dadek, ziurek pagal negatyvo krastus, kada jie normaliai juodi taps, tada vadinasi tavo kadras tvarkingai sureguliuotas perfotografuotas negatyvas pablukes buna... del to skaitmenines nuotraukas irgi dazniausiai piesiam... nes nei spalvu nei kontrasto.... (bent tuose paprastuose skaitmeniniuose, nekalbu apie gerus )
Tiesa, gali Auto Tone daryti ir viskas atsistos i vietas
QUOTE(Zitlali @ 2010 03 08, 21:22)
Grethen, tamsink ir kontrasto dadek, ziurek pagal negatyvo krastus, kada jie normaliai juodi taps, tada vadinasi tavo kadras tvarkingai sureguliuotas perfotografuotas negatyvas pablukes buna... del to skaitmenines nuotraukas irgi dazniausiai piesiam... nes nei spalvu nei kontrasto.... (bent tuose paprastuose skaitmeniniuose, nekalbu apie gerus )
teisingai, negatyvo krastai tiek kad nesinori tos foto pernelyg koreguot, tampai ir pradeda negerumai listi. va tokie va:DTiesa, gali Auto Tone daryti ir viskas atsistos i vietas
cia aiq ir nedaeksponuota ir juosta pomirtine