Pas mane tokios juostos irgi pasitaiko. Čia taip skenuojasi susirietę juostelės. Pabandyk juostelę paslėgti, gal išsitiesins kažkiek. Nors kitą kartą tiesink netiesinęs - kažkoks kadras būna "užsispyręs" ir vistiek skenuojasi su tokia juosta.
QUOTE(Puriena6 @ 2010 03 04, 20:26)
Pas mane tokios juostos irgi pasitaiko. Čia taip skenuojasi susirietę juostelės. Pabandyk juostelę paslėgti, gal išsitiesins kažkiek. Nors kitą kartą tiesink netiesinęs - kažkoks kadras būna "užsispyręs" ir vistiek skenuojasi su tokia juosta.
Supratau Puriena, aciu
QUOTE(sayonara @ 2010 03 04, 08:13)
Greta, Tave irgi su (kada Tavo tiksliai? )
Atsiimk kol kas, dar galan galan kovo Patiko man Tavo auto, tikrai kaip zuvis nerianti (sterilion aplinkon)
QUOTE(Sansara @ 2010 03 04, 20:37)
niutono žiedai - šits reikalas vadinasi. nuo to, kad juostelė glaudėsi prie stiklo. išvengti sunku, yra būdų, ten andriuška kažką apie vazeliną šnekėjo, bet pabandyk patiesinti maximaliai juostelę
aciu
QUOTE(Gaziulka @ 2010 03 05, 18:28)
ka reiskia "sureguliavo tolimati"?
cia kai Leicos objektyva taise, tuo paciu ir ta padare, bet nesupratau ka tai reiskia
cia kai Leicos objektyva taise, tuo paciu ir ta padare, bet nesupratau ka tai reiskia
tai reiskia, kad padare justiravima ant kalibratoriaus. Tai labai geras ir rimtas dalykas. Ji atlikineja, kai reikia suvesti objektyvo fokuso tiksluma.
Siandien savo atsiemiau pagal mano pageidavimus "upgradinta" objektyva, tai ta pati procedura buvo atlikta. Pasakojo jie man ir apie tavo
QUOTE(_ms_ @ 2010 03 05, 22:08)
tai reiskia, kad padare justiravima ant kalibratoriaus. Tai labai geras ir rimtas dalykas. Ji atlikineja, kai reikia suvesti objektyvo fokuso tiksluma.
Siandien savo atsiemiau pagal mano pageidavimus "upgradinta" objektyva, tai ta pati procedura buvo atlikta. Pasakojo jie man ir apie tavo
tai manau, kad blogiau nepadare
aha, supratau, kad tas DR juos sudomino - sako, "tuoj dar jums paaiskinsiu kaip juo naudotis"
Sveiki,
laukia manes pirmasis juosteles ryskinimmo experimentas. gal galetumete pasakyti, kaip man mazdaug issiyskint sena Svema250 su Ilfotec LC29?
Cia radau tik toki varianta... http://www.digitaltr...F...&mdc=Search
Tai kaip man ta laika pasikoreguot?
laukia manes pirmasis juosteles ryskinimmo experimentas. gal galetumete pasakyti, kaip man mazdaug issiyskint sena Svema250 su Ilfotec LC29?
Cia radau tik toki varianta... http://www.digitaltr...F...&mdc=Search
Tai kaip man ta laika pasikoreguot?