Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

nespėjau, sayonara, padėkot už tavo sveikinimus man, kai jau ir tave reikia sveikint smile.gif
ždž, su! 4u.gif .... ir nebūk tu pasikėlus boba laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2010 03 04, 08:43)
nespėjau, sayonara, padėkot už tavo sveikinimus man, kai jau ir tave reikia sveikint smile.gif
ždž, su!  4u.gif  .... ir nebūk tu pasikėlus boba  laugh.gif

ačiū :* biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(_ms_ @ 2010 03 04, 07:52)
Kristina su :*

QUOTE(Zitlali @ 2010 03 04, 07:59)

QUOTE(Smiltis @ 2010 03 04, 08:41)
Sayonara, sveikinimai dideliausi  4u.gif

4u.gif ačiū.

rodau auto, bet jis skaitmeninis, gal neužmėtysit biggrin.gif

user posted image

štai pasižiūrėkite, kaip šių metų auto skiriasi nuo praėjusių metų auto biggrin.gif
Atsakyti
Sayonara,su Gimtadieniu! 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2010 03 04, 10:19)
rodau auto, bet jis skaitmeninis, gal neužmėtysit biggrin.gif

laaabai grazus!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ediper: 04 kovo 2010 - 09:22
Sayonara, Petruška, Kristina, Kazimiera, su gimtadieniu jus visas 4u.gif Visai neseniai perėjau per tavąją galeriją kūdroje. Vistik kokia ji puiki! Sakau nuoširdžiai - ne dėl to, kad šiandien yra tavo diena smile.gif Taigi ir linkiu sugrįžti į tą būseną, kai kūryba tiesiog liejasi per kraštus smile.gif
Kažkodėl visad galvojau, kad tu gimusi po avino ženklu. Užsispyrusi, raguota, garbanota ir t.t. Ale žuvys tai gerai. Turiu nemažai sielos draugų žuvų. Nors daug kur rašo, kad svarstyklės ir žuvys tai absoliuti nesąjunga. Nesamonė smile.gif

Ai, dar skanerio tau linkiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2010 03 04, 10:27)
Sayonara, Petruška, Kristina, Kazimiera, su gimtadieniu jus visas  4u.gif Visai neseniai perėjau per tavąją galeriją kūdroje. Vistik kokia ji puiki! Sakau nuoširdžiai - ne dėl to, kad šiandien yra tavo diena  smile.gif  Taigi ir linkiu sugrįžti į tą būseną, kai kūryba tiesiog liejasi per kraštus  smile.gif
Kažkodėl visad galvojau, kad tu gimusi po avino ženklu. Užsispyrusi, raguota, garbanota ir t.t. Ale žuvys tai gerai. Turiu nemažai sielos draugų žuvų. Nors daug kur rašo, kad svarstyklės ir žuvys tai absoliuti nesąjunga. Nesamonė  smile.gif

Ai, dar skanerio tau linkiu  biggrin.gif

ooOOOooo, geras palinkėjimas ir apie būseną, ir apie skanerį biggrin.gif ačiū.

p.s. aš vandenis turėjau būti, vandenis - ale matyt žuvys apipuolė ir užlaikė....smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2010 03 04, 10:42)

p.s. aš vandenis turėjau būti, vandenis - ale matyt žuvys apipuolė ir užlaikė....smile.gif

Viskas o.k. - gerą dieną gimei - tą pačią kaip ir Antonio Vivaldi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2010 03 04, 11:14)
Viskas o.k. - gerą dieną gimei - tą pačią kaip ir Antonio Vivaldi  thumbup.gif

AHA AHA.. tikriausiai TODĖl esu tokia MUZIKALI biggrin.gif
Atsakyti
pamačiau, nebepaleisiu: Dareliz, kaip tau sekasi kariaut su savo technika?
Atsakyti
Kristina, tu savo auto fotografijoj kaip kokia zuvis neri smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2010 03 04, 13:53)
Kristina, tu savo auto fotografijoj kaip kokia zuvis neri smile.gif

man tai juokingas tas auto, nes jis panašus į pernykštį..smile.gif)
Atsakyti
Sansara, labas! Prieš kelias dienas grįžau iš piligrimiškų kelionių po Europą, ~6k km su mašina. Šitas forumas mano kompe ir netgi telefone visą laiką atidarytas, todėl kai tik tikrinu paštą visada rašo, kad aš prisijungęs. Kad ir buvau išvažiavęs, visą laik paskaitydavau ką jūs čia diskutuojat - labai įdomu. Aš toks slaptas-tylus jūsų fanas biggrin.gif

Išfotkinau juostą pagal to eksponometro parodymus, reik nunešt ryškint. Tada matysiu kas gaunas. O šiaip įsigijau kelis daikčiukus: kelis ryškinimo bakelius, fokusavimo ekraną, DIRŽĄ fotikui - tai db rimtai kibsiu mokintis ir eksperimentuoti wink.gif

Pagalvosite, kad aš kažkoks keistas: vis kaupiu visokius "gadget'us", o nieko nedarau... Bet juk svarbu pačiam turėti malonumą ir viso to proceso, ar ne? smile.gif

Malonu, kad neužmirštat manys, thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki juostiniai smile.gif

Kas cia per viduri kadro ? ka ne taip jau pridariau pasakokit prasau smile.gif
user posted image

nuotrauka ne kritikai, tiesiog cia aiskiausiai matosi tie 'televizoriniai' kazkokie bruksniukai... kitur panasiai tik ne tiek daug...
Db mastau, o negali buti nuo to, kad susirietusi juostele lieciasi prie skenerio stikliuko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 04 kovo 2010 - 18:15