nespėjau, sayonara, padėkot už tavo sveikinimus man, kai jau ir tave reikia sveikint
ždž, su! .... ir nebūk tu pasikėlus boba
QUOTE(bite maja @ 2010 03 04, 08:43)
nespėjau, sayonara, padėkot už tavo sveikinimus man, kai jau ir tave reikia sveikint
ačiū :*
Papildyta:
QUOTE(_ms_ @ 2010 03 04, 07:52)
Kristina su :*
QUOTE(Zitlali @ 2010 03 04, 07:59)
QUOTE(Smiltis @ 2010 03 04, 08:41)
Sayonara, sveikinimai dideliausi
ačiū.
rodau auto, bet jis skaitmeninis, gal neužmėtysit
štai pasižiūrėkite, kaip šių metų auto skiriasi nuo praėjusių metų auto
Sayonara,su Gimtadieniu!
Papildyta:
laaabai grazus!!
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2010 03 04, 10:19)
laaabai grazus!!
Sayonara, Petruška, Kristina, Kazimiera, su gimtadieniu jus visas Visai neseniai perėjau per tavąją galeriją kūdroje. Vistik kokia ji puiki! Sakau nuoširdžiai - ne dėl to, kad šiandien yra tavo diena Taigi ir linkiu sugrįžti į tą būseną, kai kūryba tiesiog liejasi per kraštus
Kažkodėl visad galvojau, kad tu gimusi po avino ženklu. Užsispyrusi, raguota, garbanota ir t.t. Ale žuvys tai gerai. Turiu nemažai sielos draugų žuvų. Nors daug kur rašo, kad svarstyklės ir žuvys tai absoliuti nesąjunga. Nesamonė
Ai, dar skanerio tau linkiu
Kažkodėl visad galvojau, kad tu gimusi po avino ženklu. Užsispyrusi, raguota, garbanota ir t.t. Ale žuvys tai gerai. Turiu nemažai sielos draugų žuvų. Nors daug kur rašo, kad svarstyklės ir žuvys tai absoliuti nesąjunga. Nesamonė
QUOTE(Puriena6 @ 2010 03 04, 10:27)
Sayonara, Petruška, Kristina, Kazimiera, su gimtadieniu jus visas Visai neseniai perėjau per tavąją galeriją kūdroje. Vistik kokia ji puiki! Sakau nuoširdžiai - ne dėl to, kad šiandien yra tavo diena Taigi ir linkiu sugrįžti į tą būseną, kai kūryba tiesiog liejasi per kraštus
ooOOOooo, geras palinkėjimas ir apie būseną, ir apie skanerį ačiū.
p.s. aš vandenis turėjau būti, vandenis - ale matyt žuvys apipuolė ir užlaikė....
QUOTE(sayonara @ 2010 03 04, 10:42)
Viskas o.k. - gerą dieną gimei - tą pačią kaip ir Antonio Vivaldi
QUOTE(Puriena6 @ 2010 03 04, 11:14)
Viskas o.k. - gerą dieną gimei - tą pačią kaip ir Antonio Vivaldi
AHA AHA.. tikriausiai TODĖl esu tokia MUZIKALI
QUOTE(_ms_ @ 2010 03 04, 13:53)
Kristina, tu savo auto fotografijoj kaip kokia zuvis neri
man tai juokingas tas auto, nes jis panašus į pernykštį..)
Sansara, labas! Prieš kelias dienas grįžau iš piligrimiškų kelionių po Europą, ~6k km su mašina. Šitas forumas mano kompe ir netgi telefone visą laiką atidarytas, todėl kai tik tikrinu paštą visada rašo, kad aš prisijungęs. Kad ir buvau išvažiavęs, visą laik paskaitydavau ką jūs čia diskutuojat - labai įdomu. Aš toks slaptas-tylus jūsų fanas
Išfotkinau juostą pagal to eksponometro parodymus, reik nunešt ryškint. Tada matysiu kas gaunas. O šiaip įsigijau kelis daikčiukus: kelis ryškinimo bakelius, fokusavimo ekraną, DIRŽĄ fotikui - tai db rimtai kibsiu mokintis ir eksperimentuoti
Pagalvosite, kad aš kažkoks keistas: vis kaupiu visokius "gadget'us", o nieko nedarau... Bet juk svarbu pačiam turėti malonumą ir viso to proceso, ar ne?
Malonu, kad neužmirštat manys,
Išfotkinau juostą pagal to eksponometro parodymus, reik nunešt ryškint. Tada matysiu kas gaunas. O šiaip įsigijau kelis daikčiukus: kelis ryškinimo bakelius, fokusavimo ekraną, DIRŽĄ fotikui - tai db rimtai kibsiu mokintis ir eksperimentuoti
Pagalvosite, kad aš kažkoks keistas: vis kaupiu visokius "gadget'us", o nieko nedarau... Bet juk svarbu pačiam turėti malonumą ir viso to proceso, ar ne?
Malonu, kad neužmirštat manys,
Sveiki juostiniai
Kas cia per viduri kadro ? ka ne taip jau pridariau pasakokit prasau
nuotrauka ne kritikai, tiesiog cia aiskiausiai matosi tie 'televizoriniai' kazkokie bruksniukai... kitur panasiai tik ne tiek daug...
Db mastau, o negali buti nuo to, kad susirietusi juostele lieciasi prie skenerio stikliuko?
Kas cia per viduri kadro ? ka ne taip jau pridariau pasakokit prasau
nuotrauka ne kritikai, tiesiog cia aiskiausiai matosi tie 'televizoriniai' kazkokie bruksniukai... kitur panasiai tik ne tiek daug...
Db mastau, o negali buti nuo to, kad susirietusi juostele lieciasi prie skenerio stikliuko?