Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

kol prisimenu - dar su pupeliuku kuria diena pakalbejom.. gal butu norinciu pas Trimaka i "pazengusiuju" grupe - spausdinti pasimokyti ir co, ir siaip lanksciau, pg kiekvieno individualius poreikius galima but derinti? jeigu butu, pakalbintumem ji - dar poros zm reiketu. specifinis tai dalykas, aisku, man tai faina buvo.
Atsakyti
sayon, kaip dėl pietų ir nacionalizuotos nuosavybės grąžinimo? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2010 03 01, 09:30)
sayon, kaip dėl pietų ir nacionalizuotos nuosavybės grąžinimo?  mirksiukas.gif

kada? smile.gif
man ši savaitė intensyvoka... gal kitą? arba šiandien smile.gif nes likusiomis dienomis man arba kalbos kursai, arba dar kai kas, rytoj kraujo centras ir t.t. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2010 03 01, 11:32)
kada? smile.gif
man ši savaitė intensyvoka... gal kitą? arba šiandien smile.gif nes likusiomis dienomis man arba kalbos kursai, arba dar kai kas, rytoj kraujo centras ir t.t.  doh.gif

ok kita. sian nebesusisuksiu
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2010 02 28, 21:42)
kadangi turiu 4x5 kasečių, man paprasčiausiai būtų pasidaryti tokio formato dėžę.

Andriuska, lauksim rezultatu smile.gif

QUOTE(Gaziulka @ 2010 02 28, 22:58)
abejoju, bet gal kas turit patirties su bulk film loader'iais?

Patirties ne. Ziurinejau kazkada as juos, lyginausi kainas. Daug prasmes tame neradau.
Atsakyti
andriuska, vakar nepakėliau..
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2010 03 01, 14:23)
Patirties ne. Ziurinejau kazkada as juos, lyginausi kainas. Daug prasmes tame neradau.

Prasmes ir neieskojau. greiciau finansines naudos biggrin.gif ka as zinau, as ji jau turiu, parsisiunciau naudota is ebay gan nebrangiai, ir instrukcija radau, bet maniau, kad gal kam teko naudotis, parodytu. ir bulk rolls'u uzsisakiau, turi ateiti - ilford survelanse (biski kitaip rasosi, tingiu ieskot) j/b juostos ritinelis, jeigu viskas gerai, iseina po ~3lt.
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2010 03 01, 20:06)
j/b juostos ritinelis, jeigu viskas gerai, iseina po ~3lt.

Nuo šitos vietos prašom plačiau smile.gif Už tokią kainą žinoma, kad apsimoka.
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2010 02 27, 13:09)
O. Šitas gerai smile.gif

Zitlali, kamera be abejo gera. ir kaina tą sako, bet kaip Sillwio jau rašė, viskas kainuos papildomai ir nesveikus pinigus. Jei įdomu kokios skaitmeninių back'ų kainos, pasidomėk Hasselblad ar Mamiya 645, ar RZ67 sistemų tokių back'ų kainomis. Asmeniškai aš, jei kišenė leistų ir užsiiminėčiau komercija (kaip spėju jau tu darai)pirkčiau kokią naują Hasselblad, Contax ar Mamiya sistemą su juostiniais ir skaitmeniniais back'ais, objektyvais blablabla... didelis formatas aišku gerai, bet ar to reikia? manau vidutinio per akis pakanka. Bet čia tik mano nuomonė  4u.gif

Aciu Pupeliuk 4u.gif teisi tu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2010 03 01, 21:59)
Nuo šitos vietos prašom plačiau smile.gif Už tokią kainą žinoma, kad apsimoka.

tai gal as isbandysiu viska, kad jau pradejau, ir paskui papasakosiu. nes daug ten visokiu dalyku, kurie galiu kliuti - ir braizyt gali, ir kas per juosta neaisku, ir kiek ten is tikro tu ritineliu gausis, ir kiek cia laiko/klaidu/pinigu santykis apsimoka.
Atsakyti
bite maja, su tortadieniu!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2010 03 02, 08:08)
bite maja, su tortadieniu!!!  4u.gif

ačiū! 4u.gif
Atsakyti