Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(sillwio @ 2010 02 27, 09:25)

smile.gif keistokai...

QUOTE(sayonara @ 2010 02 27, 09:24)

smile.gif

Del tos kameros tiesiog idomu, Nikon D3s aparatas kainuoja daugiau smile.gif (skaitmeninis pilnakadris) o cia gali fotografuoti plokstemis, siaurom bei placiom juostom plius 'prijungti net skaitmeninį vidutinio formato modulį' cia nlb supratau, naudotis kaip skaitmena?? Toks neva super universalus, tik idomu naujoves smile.gif nezadu pirkti, domiuosi wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 27 vasario 2010 - 08:57
Man rodos, kad pradinė kaina tik už šviesai sandarią dėžutę. Skaitmeniniai moduliai, objektyvai ir t.t. kainuos papildomai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 27 vasario 2010 - 08:50
QUOTE(sillwio @ 2010 02 27, 09:48)
Man rodos, kad pradinė kaina tik už šviesai sandarią dėžutę. Skaitmeniniai moduliai, objektyvai ir t.t. kainuos papildomai.

Aisku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2010 02 27, 08:25)

Oho. Labai gražūs. Kaip tik vakar skaitinėjausi apie pinhole. Visai norėčiau tokio rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2010 02 27, 09:24)
Oho. Labai gražūs. Kaip tik vakar skaitinėjausi apie pinhole. Visai norėčiau tokio  rolleyes.gif

Aš varvinu seilę į zero 4x5 sistemą zero 25B dėl ypač plataus kampo http://www.flickr.co...N00/3608489163/ Mieliau tokią kamerą pasidaryčiau pats, bet vis rankos neprieina.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2010 02 27, 09:25)

O. Šitas gerai smile.gif

Zitlali, kamera be abejo gera. ir kaina tą sako, bet kaip Sillwio jau rašė, viskas kainuos papildomai ir nesveikus pinigus. Jei įdomu kokios skaitmeninių back'ų kainos, pasidomėk Hasselblad ar Mamiya 645, ar RZ67 sistemų tokių back'ų kainomis. Asmeniškai aš, jei kišenė leistų ir užsiiminėčiau komercija (kaip spėju jau tu darai)pirkčiau kokią naują Hasselblad, Contax ar Mamiya sistemą su juostiniais ir skaitmeniniais back'ais, objektyvais blablabla... didelis formatas aišku gerai, bet ar to reikia? manau vidutinio per akis pakanka. Bet čia tik mano nuomonė 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 27 vasario 2010 - 12:10
o faina ideja su tom pinholo dezutem smile.gif Kriste as is tavo grazios medines dezutes (tos, kur rolley retro 400s sudetos buvo) pasidarysiu 6x6 pinhola smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2010 02 27, 13:18)
o faina ideja su tom pinholo dezutem smile.gif Kriste as is tavo grazios medines dezutes (tos, kur rolley retro 400s sudetos buvo) pasidarysiu 6x6 pinhola smile.gif

nedrįsk sugadinti tokios dėžutės.....!!!!!!!!!

na ok.. gadinti leidžiu tik tuo atveju, jei ten netelpa papuošalai ir jei padekupažinsi ramunėlėmis paskui.. arba aptrauksi garintu džinsu..
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2010 02 27, 15:46)
nedrįsk sugadinti tokios dėžutės.....!!!!!!!!!

na ok.. gadinti leidžiu tik tuo atveju, jei ten netelpa papuošalai ir jei padekupažinsi ramunėlėmis paskui.. arba aptrauksi garintu džinsu..

tai as jos negadinsiu, tik ismusiu juodu aksomu, pritaisysiu juostos persukimo mechanizmeli (irgi medini) ir isgresiu skylute.. ir dar rankini uzrakta - dureles wink.gif nu karoc keliom skylem papuosiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2010 02 27, 14:54)
tai as jos negadinsiu, tik ismusiu juodu aksomu, pritaisysiu juostos persukimo mechanizmeli (irgi medini) ir isgresiu skylute.. ir dar rankini uzrakta - dureles wink.gif nu karoc keliom skylem papuosiu wink.gif

nu žiūrėk, elkis pagarbiai smile.gif))
Atsakyti
jo. kiekvienas džidajus turi pasidaryti pinholą pats... kadangi turiu 4x5 kasečių, man paprasčiausiai būtų pasidaryti tokio formato dėžę. 120 juostai labai jau daug bėdos dėl to persukimo mechanizmo. ten ne viskas taip paprasta, kaip gali atrodyti iš pirmo žvilgsnio. reikia užtikrinti juostelės įtempimą (kad nebanguotų ir nesikaipytų vaizdas), kad sukti galima būtų tik viena kryptimi, reikia raudono langelio kadrams matuoti, irkad sukama juostelė nesibraižytų.... žodžiu, su plokštelėm man rodos paprasčiau. ką čia rodos - man užtenka išimti priekinę lentą su objektyvu ir įdėti lentą su skyle. g.gif jaučiu naują postūmį eksperimentams cool.gif
Papildyta:
ainu žiūrėti van damo filmo (semtis įkvėpimo) cool.gif
Atsakyti
abejoju, bet gal kas turit patirties su bulk film loader'iais?
tokiais - http://www.bhphotovi..._Bulk_Film.html
Atsakyti