bite, tai vat pagrindiniai minusai: periodiški nusivylimai savim, apelsinų neapykanta, pora mirusių neuronų ir krentantis svoris
beje, maisto foto irgi prie einamiausiu stockuose
QUOTE(Sansara @ 2010 02 25, 14:14)
bite, tai vat pagrindiniai minusai: periodiški nusivylimai savim, apelsinų neapykanta, pora mirusių neuronų ir krentantis svoris
rimtai??? einu žiūrėt kas ir kaip ten
QUOTE(bite maja @ 2010 02 25, 15:18)
rimtai??? einu žiūrėt kas ir kaip ten
rimtų rimčiausiai... vyras turi vilčių, kad ir aš imsiu gražiai, skaniai, gaminti ir fotografuosiu vis naujus patiekalus o as: žalią kiaušinį, papriką, apelsiną
bite paziurek cia
maisto katalogas. tau turbut nerodys kiek downloads prie kiekvienos foto, kol neprisiregistruosi.
bet pvz sios salotos parduotos daugiau nei 2800 kartu, o kartas sveria nuo 30 amerikos centų iki kelių dolerių
ot senoji fotografija jums
iš stokinių bajeriukų: kaip nufotografuoti sriubą, kad būtų matyti visi ingredientai? atsakymas - į sriubinę lėkštę dedame mažesnę apverstą lėkštę, pilame skysčio taip, kad apsamtų apverstos lėštės dugną ir ten gražiai išdėliojame kukulius, morkas, bulvytes ir pupeles. geras, ane?
QUOTE(andriuska @ 2010 02 25, 15:21)
iš stokinių bajeriukų: kaip nufotografuoti sriubą, kad būtų matyti visi ingredientai? atsakymas - į sriubinę lėkštę dedame mažesnę apverstą lėkštę, pilame skysčio taip, kad apsamtų apverstos lėštės dugną ir ten gražiai išdėliojame kukulius, morkas, bulvytes ir pupeles. geras, ane?
skanu
QUOTE(andriuska @ 2010 02 25, 14:21)
čia visai normalus variantas aš skaičiau, kaip nufotografuoti perteptą torto gabaliuką... sluoksniuojam biskvitą su perlenktu kartonu (tas, kur dėžėms naudojamas). tarpus gražiai užpildom kremu ir turim torto gabaliuką...
o sumuštiniai paprastai per vidurį būna persmeigti dantų krapštukais, kad gražiai išižiotų
Papildyta:
QUOTE(Sansara @ 2010 02 25, 14:19)
rimtų rimčiausiai... vyras turi vilčių, kad ir aš imsiu gražiai, skaniai, gaminti ir fotografuosiu vis naujus patiekalus o as: žalią kiaušinį, papriką, apelsiną
bite paziurek cia
maisto katalogas. tau turbut nerodys kiek downloads prie kiekvienos foto, kol neprisiregistruosi.
bet pvz sios salotos parduotos daugiau nei 2800 kartu, o kartas sveria nuo 30 amerikos centų iki kelių dolerių
bite paziurek cia
eeee... taip salotas ir aš galiu nufotkint...
QUOTE(andriuska @ 2010 02 25, 14:49)
nejauni...o širdyje nesutema, nesute-e-e-ema-aa-aaa
gi negalima išduoti visų pozavimo paslapčių. plastinė chirurgija, sporto klubai ir papildų gamintojai bankrutuos
gi negalima išduoti visų pozavimo paslapčių. plastinė chirurgija, sporto klubai ir papildų gamintojai bankrutuos
Aciu ,kad leidai pasizvalgyti o kokia cia juosta?
tmax 400 kaip 800 eksponuota ir rodinalyje ryškinta.
QUOTE(andriuska @ 2010 02 25, 13:49)
aš norėjau projektoriaus. turiu šviežių skaidrių gal tik 70 vnt. lietuvoje noekas nepasiūlė, Tavęs prašyt kažkaip nepatogu buvo. daiktas gabaritinis. o mintis buvo naudoti ne tik žiūrėjimui, bet ir fotohrafavimui. juk galima pasidaryti visai nieko taškini apšvietimo šaltinį iš jo ir dar galima visokius trafaretus dėti. pvz "žaliuzių šešėlis"...man patinka portretai su tokiu apšvietimu, kai modelis stovi "prožektoriaus "šviesoje ir kokiuose dar šešėliuose.
andriuska, kame reikalas? Liepos gale bus vel organizuojama siunta i tevyne
O del taskinio sviesos saltinio, tai gera ideja. Idedi skaidre su medziais ir melynu dangum, vietoj ekrano pastatai nuoga materi - gaunasi kaip dviguba expo, tik idomiau, nes peizazas igauna reljefa
susidomejau as tais stokais. O sudetingas cia reikalas? blyn gal reik megint, susitaupyciau kaip nors iki kitu metu skaneriui
Uztenka uzsiregistruot ten kaip contributor ir gali prekiaut?
QUOTE(Grethenn @ 2010 02 25, 16:31)
susidomejau as tais stokais. O sudetingas cia reikalas? blyn gal reik megint, susitaupyciau kaip nors iki kitu metu skaneriui
eu.fotolia.com, dreamstime.com nereik nieko
istockphotograpy.com reik 3 foto pateikti konkursui, kad leistu pardavinet ir testukas laukia nedidelis is taisykliu
shutterstock - 10 foto reik pateikti, jei priima 7, gali prekiaut
depositphotos.com naujas besikuriantis stockas praso 5 egzui, bet moka pinigus net vien uz tai, kad ikeli foto po 20 centu uz foto.
reik turet savo ID Korteles ar paso scana ar foto, pageidautina visa virtuon kortele (veliau prireiks, isgryninti pinigam) ir laiko daug laiko
pasiskaityk cia. esme suprasi. patikrinau sio bico pardavimus, tikrai jis uzsidirbo tiek, kiek pasakoja
QUOTE(Sansara @ 2010 02 25, 17:36)
esme suprasi.
Aciu Tau labai, Sansara kad tik nebutu man kaip visad, paskaitysiu, panoresiu, patingesiu ir vel nieko nedarysiu. Bet reik kaip nors
Dar norejau paklausti ar tinka tik visa virtuon, ar ne visur tinka kitos? Ar reik bet kokios tarptautines?