QUOTE(andriuska @ 2010 02 25, 14:21)
iš stokinių bajeriukų: kaip nufotografuoti sriubą, kad būtų matyti visi ingredientai? atsakymas - į sriubinę lėkštę dedame mažesnę apverstą lėkštę, pilame skysčio taip, kad apsamtų apverstos lėštės dugną ir ten gražiai išdėliojame kukulius, morkas, bulvytes ir pupeles. geras, ane?
čia visai normalus variantas

aš skaičiau, kaip nufotografuoti perteptą torto gabaliuką... sluoksniuojam biskvitą su perlenktu kartonu (tas, kur dėžėms naudojamas). tarpus gražiai užpildom kremu ir turim torto gabaliuką...
o sumuštiniai paprastai per vidurį būna persmeigti dantų krapštukais, kad gražiai išižiotų
Papildyta:
QUOTE(Sansara @ 2010 02 25, 14:19)
rimtų rimčiausiai... vyras turi vilčių, kad ir aš imsiu gražiai, skaniai, gaminti ir fotografuosiu vis naujus patiekalus

o as: žalią kiaušinį, papriką, apelsiną

bite paziurek
cia
maisto katalogas. tau turbut nerodys kiek downloads prie kiekvienos foto, kol neprisiregistruosi.
bet pvz
sios salotos parduotos daugiau nei 2800 kartu, o kartas sveria nuo 30 amerikos centų iki kelių dolerių
ot senoji fotografija jums
eeee... taip salotas ir aš galiu nufotkint...