QUOTE(sillwio @ 2010 02 24, 23:44)
Dėkoju.
Manau, kad inversinės paskirtis, žiūrėti ją ant sienos.
Ne, geležies nepumpuoju dar. Plaukioju. Patampyčiau geležį iš karto, širdis matyt neatlaikytų. Nejauni gi esam
Klausimas visiems - kas turit projektoriu ir žiūrit skaidres ant sienos? Atsakymą beveik žinau pats
Aš mąstau apie projektorių. Kainuoja jie nebrangiai, o ir skaidrės yra sukurtos ne skenuot, o žiūrėt ant sienos. Ir spalvotos, ir Zitlali minėtos j/b.
nejauni...o širdyje nesutema, nesute-e-e-ema-aa-aaa
aš norėjau projektoriaus. turiu šviežių skaidrių gal tik 70 vnt. lietuvoje noekas nepasiūlė, Tavęs prašyt kažkaip nepatogu buvo. daiktas gabaritinis. o mintis buvo naudoti ne tik žiūrėjimui, bet ir fotohrafavimui. juk galima pasidaryti visai nieko taškini apšvietimo šaltinį iš jo ir dar galima visokius trafaretus dėti. pvz "žaliuzių šešėlis"...man patinka portretai su tokiu apšvietimu, kai modelis stovi "prožektoriaus "šviesoje ir kokiuose dar šešėliuose.
QUOTE(Sea_ @ 2010 02 25, 00:12)
nerodys didesnes, nes tie raumenai, optine apgaule
. Kai rankas prispaudi po pazastim, bicepsai tipo isryskeja,isspaudi juos:) pati pabandziau ta poza, lygiai tokie, kaip pas Andriuska gavos
gi negalima išduoti visų pozavimo paslapčių. plastinė chirurgija, sporto klubai ir papildų gamintojai bankrutuos
dėl stokų. prieš porą metų aktyviai bandžiau, klo nepakeitė išgryninimo politikos. spėjau pasiimti tik gal kokius 10 dolerių į peipalą. dabar įvairiuose stokuose guli sumoje apie 50-60, bet pasiimti negalima....
ten ne vien techninė kokybė svarbu. ji iš pradžių knisa, bet priverčia pasitemti. tam, kad pardavinėti, reikia turėti suvokimą, kam jos bus naudojamos. sezoniškumas turi naudos (pvz valentinkių stokines reikia dėti prieš naujuosius, per valentinkes - velykines ir t.t. juk reklama gaminama iš anksto. labai populiaru dėti žmonių. kas turi mažylius - tai juos įvairiuose situacijose/nuotaikose (vėl gi - pedofilija
). mano geriausiai parduodama foto yra spalvotas memo lapelis laikyklyje. jo idėja - pirkėjas gali tame lapelyje įrašyti savo tekstą.
žodžiu savo laiku daug forumo vieno rusiško prisiskaičiau. po to atėjo suvokimas kaip ir sillwio - nafiga? bet naudos davė.