Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(ediper @ 2010 02 24, 23:39)
aha,senu paslapciu tema  biggrin.gif tai va ,dabar tavo eile  mirksiukas.gif  smile.gif

As tai neturiu jokiu paslapciu biggrin.gif

QUOTE(Sansara @ 2010 02 25, 08:16)
ai, turiu vieną, su fotografiją susijusią ir bijau prisipažinti. bet čia tik intrigai palaikyti  lotuliukas.gif

Klausom itempe ausis smile.gif
Atsakyti
sillwio, kad net neverta dėmesio ta paslaptis. bandau stockintis, nieko nesigauna ir tiek. neišspaudžiu kokybės a nei kaip reikalingos. tai vat ir gėda, ir nėra kuo girtis.... doh.gif lamerė paskutinė, net ant balto foto nufotografuot objektų nesugebu, pagrindų neturiu a nei biškio... doh.gif trūkumai lenda per visas puses.... net SD kortelei per 2 mėn neužsidirbau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 25 vasario 2010 - 09:10
QUOTE(sillwio @ 2010 02 24, 22:44)
Klausimas visiems - kas turit projektoriu ir žiūrit skaidres ant sienos? Atsakymą beveik žinau pats smile.gif Aš mąstau apie projektorių. Kainuoja jie nebrangiai, o ir skaidrės yra sukurtos ne skenuot, o žiūrėt ant sienos. Ir spalvotos, ir Zitlali minėtos j/b.

mano tėtis turi projektorių. reikės kada išsitraukt ir į save mažutę, gražutę geltonai-oranžinę pienių lauke pasižiūrėt smile.gif)

QUOTE(Sansara @ 2010 02 25, 09:09)
sillwio, kad net neverta dėmesio ta paslaptis. bandau stockintis, nieko nesigauna ir tiek. neišspaudžiu kokybės a nei kaip reikalingos. tai vat ir gėda, ir nėra kuo girtis....  doh.gif lamerė paskutinė, net ant balto foto nufotografuot objektų nesugebu, pagrindų neturiu a nei biškio...  doh.gif trūkumai lenda per visas puses.... net SD kortelei per 2 mėn neužsidirbau  lotuliukas.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
aš prieš kelias dienas bandžiau vienai svetainei pafotkint porą daiktų, tai esu savim MAKSIMALIAI nusivylus, esu visiškai beviltiška fotografė biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2010 02 25, 10:47)
aš prieš kelias dienas bandžiau vienai svetainei pafotkint porą daiktų, tai esu savim MAKSIMALIAI nusivylus, esu visiškai beviltiška fotografė biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

tai supranti tą jausmą drinks_cheers.gif tik mano ilgiau trunka tokia būsena, tai aš jau be vilties pasitaisyt ir reabilituotis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2010 02 25, 09:55)
tai supranti tą jausmą  drinks_cheers.gif tik mano ilgiau trunka tokia būsena, tai aš jau be vilties pasitaisyt  ir reabilituotis lotuliukas.gif

nu kodėl... aš ir bandžiau. manęs prašė prieš gerą mėnesį kompą nufotografuot... rezultatas buvo beveik šūdinas, bet aš vis tiek žiūriu į tai pozityviai ir negalvoju, kad aš nevykusi. tiesiog tai visai kita sritis. čia jums ne kokią galvą nufotkint su kontrine šviesa. pasipraktikavus, pagūglinus, ištaisius apšvietimo klaidas - bus viskas čiki piki smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2010 02 25, 10:05)
nu kodėl... aš ir bandžiau. manęs prašė prieš gerą mėnesį kompą nufotografuot... rezultatas buvo beveik šūdinas, bet aš vis tiek žiūriu į tai pozityviai ir negalvoju, kad aš nevykusi. tiesiog tai visai kita sritis. čia jums ne kokią galvą nufotkint su kontrine šviesa. pasipraktikavus, pagūglinus, ištaisius apšvietimo klaidas - bus viskas čiki piki smile.gif

biteeeee, gal nori bronzinę statulėlę fainai nufotkint? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 25 vasario 2010 - 11:22
Va, priminiau visiems dar viena sena gera buda, kaip nuotraukas ziuret smile.gif Man kazkokia nostalgija taip pat uzgrojo.

Maladec, kas bandot stockus.
As prisiskaites straipsniu bandziau pries keleta metu. Darbai buvo atmesti del megapixeliu stokos (d50 tada turejau dar), o kai vienas saitas parase, kad nuotrauje skaitmeninis triuksmas (kurio ten nebuvo, nes fotografuota prie iso100 ir niekas is seseliu netraukta), spjoviau nusprendes, kad ne man fotografuoti obuolius is 6 pusiu, apsvieciant 3 spalvu lempomis is skirtingu kampu su megapixeliu prifarsiruota kamera, kurios dirzelis kazin ar kada nors man atsipirks.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2010 02 25, 11:35)
Va, priminiau visiems dar viena sena gera buda, kaip nuotraukas ziuret smile.gif Man kazkokia nostalgija taip pat uzgrojo.

Maladec, kas bandot stockus.
As prisiskaites straipsniu bandziau pries keleta metu. Darbai buvo atmesti del megapixeliu stokos (d50 tada turejau dar), o kai vienas saitas parase, kad nuotrauje skaitmeninis triuksmas (kurio ten nebuvo, nes fotografuota prie iso100 ir niekas is seseliu netraukta), spjoviau nusprendes, kad ne man fotografuoti obuolius is 6 pusiu, apsvieciant 3 spalvu lempomis is skirtingu kampu su megapixeliu prifarsiruota kamera, kurios dirzelis kazin ar kada nors man atsipirks.

galima pacituoti TAI kur nors? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2010 02 25, 11:37)
galima pacituoti TAI kur nors? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Laisvai smile.gif
Atsakyti
o kokius priedus pasitelkusios jus ten visos fotkinat? naturaliam apsvietime ar su paprastom lemputem, ar turit spec. lempas, blykstes?
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2010 02 25, 11:41)
o kokius priedus pasitelkusios jus ten visos fotkinat? naturaliam apsvietime ar su paprastom lemputem, ar turit spec. lempas, blykstes?

aš tai, patikėk, be jookių priedų biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif lamerė, sakau..smile.gif)))

sillwio, prajuokinai labai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2010 02 25, 13:43)
aš tai, patikėk, be jookių priedų biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif lamerė, sakau..smile.gif)))
biggrin.gif tai nuspirk 3 kaitrines lemputes stipresnes, kalkinio popieriaus, paziurek koki viena gera filmuka is youtube ir viskas gausis biggrin.gif (geriau ar blogiau)
Atsakyti