QUOTE(Armana @ 2010 02 08, 10:55)
Sveiki
Smagu čia pas jus

. Neseniai iš Ebay'jaus nusipirkau Canon Eos 1 pabandymui fotkinti į juostą ... esu viai žalia juostų pasaulyje, bet LABAI noriu išnokti

Kol kas nelabai ką teišmanau apie juostinius fotoaparatus... labai norėčiau sužinoti jūsų nuomonę apie mano nusipirktą juostinuką

Kažin kokios jo stiprsiosios ir silpnosios pusės ...
Kadangi fotografuoju su Canon 450 D prie jo turiu porą objektyvų, išsiaiškinau, kad Canon EF 50 mm 1.8 II tiks ir juostinukui, bet vat Sigma 30 mm F 1.4 DC kaip suprantu skirta tik skaitmenai, tai tikriausiai ir su jokiu adapteriu netiks prie juostinuko
aš turiu canon eos 1n, puikiausias aparatas. ir ne pabandymui, o intensyviam fotkinimui. joks jis ne senukas, profesionalus fotikas, marš fotkint
QUOTE(Pupeliukas @ 2010 02 08, 11:52)
Klausykit, kiek būtų iš mūsų norinčių užsisakyt iš maco? Tada kūdroj neskelbčiau forume, jei bent keli mūsų susirinks, siuntimas jauč bus visvien koks 15eur, jei tiktų pasidalint tokią sumą keliem, tai užsakinėčiau, nebenoriu rinkt užsakymo iš n žmonių, labai daug vargo po to man visiem viską išdalint..
Dar klausimas. Noriu pirk plačios j/b kokios, ne retro 400s, kadangi r3 nėr, gal kokią fainą pigią rekomenduotumėt?
aš tikrai norėsiu užsisakyt.
dėl jb. man visai patiko plati fomapan keturišintinė. nebrangi, lengvai ryškinaus, jokių bėdų. ir agfos man LABAI patinka.
kai bus deadline užsakymui, sakyk. aš kadangi atostogas planuoju gegužį, noriu iš anksto juostomis pasirūpint.

bus didelis ačiū. dėl kūdros tai suprantama..