Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(Sea_ @ 2010 02 21, 19:36)
Aš už kokio mėnesio Mamiya C330 pardavinėsiu biggrin.gif  mirksiukas.gif

rimtai?! kodel?

QUOTE(bite maja @ 2010 02 21, 21:54)
atradau naują sritį. tai ir visos parkės nuėjo į šoną biggrin.gif nėr kada parintis. ir ... žinau, kad čia ne vieta apie tokius norus pareikšt, bet noriu D300 biggrin.gif

saunuole mirksiukas.gif tinka tau labai 4u.gif

QUOTE(sillwio @ 2010 02 21, 22:31)
Neišeina šiandien nufotografuoti portreto, fotografuokim bet ką. Svarbu fotografuoti.

as taip ir darau,nors kartais ir suabejoju ar taip gerai? kzkaip paciai tas toks ,kaip blaskymosi jausmas apima...

-ms- nuostabios nuotraukos! tokios gyvos gyvos 4u.gif
Atsakyti
Hm, o as ms foto nelabai supratau, man tik ta spalvota nieko kur moterys taip kairen sulinkusios ir su rankelem (pirsteliais) beissikirianciais (gerai pagauta)

Norejau paklaust, kaip naminiame apsvietime isgauti tokias naturalias spalvas blink.gif nera kokiu sustru juosteliu kitaip reguojanciu i kaitriniu lempu aspalvi? ar pan?

http://img63.imagesh...i/35149197.jpg/

Atsakyti
pagirt ar ne del balanso? biggrin.gif
Greta, o ko cia nesuprasti? jautru, artima, tarsi jo ten nebutu. o va as tarsi buciau buvus. nu grazu ir suvaldyta. gerai, kad yra poru, kurios sugeba ivertinti toki gan subtilu zvilgsni.

o cia Rutai apie nieka, kurio ten nebuvo smile.gif
user posted image
Atsakyti
Ediper, du nupirko, tai vieną parduot reikia biggrin.gif

Gaziulka biggrin.gif ale mano šuo tikrai labai gražiai pusnį imituoja biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(Sea_ @ 2010 02 22, 23:25)
Ediper, du nupirko, tai vieną parduot reikia biggrin.gif

Gaziulka biggrin.gif ale mano šuo tikrai labai gražiai pusnį imituoja biggrin.gif

oho net 2! biggrin.gif

gera suni turi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2010 02 22, 22:40)
oho net 2!  biggrin.gif

gera suni turi  mirksiukas.gif

biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2010 02 23, 00:03)
Greta, o ko cia nesuprasti?
na as tiesiog nepajauciau suvaldyto demiu planu santykiu, proporciju, viskas i kadra lenda. daugumu minos tiesiog pagautos besisnekuciuojant ir kzkokiom ypatingom emocijom nespinduliuoja, tik kai kurios. atsiprasau, kad as taip tiesmukai, anxciau ms nuotraukos labiau patiko, o jo asmeninej svetainej irgi daug subtilesniu pamatyti galima
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2010 02 22, 23:03)
pagirt ar ne del balanso? biggrin.gif
Greta, o ko cia nesuprasti? jautru, artima, tarsi jo ten nebutu. o va as tarsi buciau buvus. nu grazu ir suvaldyta. gerai, kad yra poru, kurios sugeba ivertinti toki gan subtilu zvilgsni.

o cia Rutai apie nieka, kurio ten nebuvo  smile.gif

pritariu,nors kartais mes linke tikrai l.nuvertint zmones,ui ne visi megsta pompastika ir saldesius thumbup.gif

faina foto 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Grethenn @ 2010 02 22, 23:46)
na as tiesiog nepajauciau suvaldyto demiu planu santykiu, proporciju, viskas i kadra lenda. daugumu minos tiesiog pagautos besisnekuciuojant ir kzkokiom ypatingom emocijom nespinduliuoja, tik kai kurios. atsiprasau, kad as taip tiesmukai, anxciau ms nuotraukos labiau patiko, o jo asmeninej svetainej irgi daug subtilesniu pamatyti galima

uiuiii ... cia jau skonio,supratimo ir dar milijono dalyku reikalas... ir tai yra ok 4u.gif

man kzkaip jo sitas interviu istrigo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ediper: 22 vasario 2010 - 22:55
QUOTE(Grethenn @ 2010 02 22, 22:46)

tai as manau, kad jeigu po viena pradetumem analizuoti, ar jos tvarkingos, subalansuotos ir pretenduoja i amzina grozi, tai aisku, kad dauguma - ne. minos tokios, kokios buvo, gaudyti ar statyti ypatingas emocijas butu jau kita koncepcija (galbut ir tokiu dare, nzn). bet visumoj ziurint, sitos, kurios parodytos, sudaro betarpisko dalyvavimo ispudi, ir tos "nesuvaldytos" demes, rakursai ir planai prie to prisideda. nu cia man taip - man patinka, kai zmones fotografuoja "is arti"
Atsakyti
Gal as tikrai labai nejautri, arba perdetai jautri ir pasamoningai atstumianti? smile.gif
Vat pasakiau ka pajutau, jus jautet kitaip
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2010 02 23, 00:18)
Gal as tikrai labai nejautri, arba perdetai jautri ir pasamoningai atstumianti? smile.gif
Vat pasakiau ka pajutau, jus jautet kitaip

biggrin.gif baik tu! tu sterili pas mus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Grethen, tu šaunuolė, kad savo požiūrį drąsiai išsakai 4u.gif
Atsakyti