Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

Mariau, gražu.
Atsakyti
Pirmoji nereali....
Atsakyti
tiesa, bite, nusprendžiau kad sportas labiau nei maistais traukia tik todėl, kad paminėjai, jog nori D300 biggrin.gif pagalvojau, kam naujas fotikas, kai maistas yra beveik nejudrus objektas fotografijai lotuliukas.gif
Atsakyti
Bitei gerai - vienu metu pamaitina ir kūną ir sielą smile.gif

ms, man tai visos patiko. Gal labiausiai tai apžiūrinėjau antrąją, nes patinka tokios nuotraukos dėl "mesto žvilgsnio", sustabdyto "filmo" kadro...; ir dar vestuvinės (?) suknelės spalva įdomi pasirodė. Ir šiaip suknelė graži ir nuotakos tavo fotkinamose vestuvėse, pastebėjau, neeilinės, netortinės.
Gražu.. Gražios nuotraukos.. Bet kai esi toks betarpiškas bendravime tai nuotraukos labai išbaigtos, ramios gaunasi smile.gif
Kažkaip momentais net atrodo, kad tavęs ten nebuvo, nes akimirkos man pasirodė tokios natūralios, nesuvaidintos. Ir tai yra labai gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 22 vasario 2010 - 11:19
Negirkit jūs taip to ms, paskui visai nosį užries, neis susikalbėt tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2010 02 22, 13:06)
Negirkit jūs taip to ms, paskui visai nosį užries, neis susikalbėt tongue.gif  biggrin.gif

tai kad ir taip jau neina susikalbėt lotuliukas.gif
Atsakyti

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
is zaidimeliu tradiciskai:

user posted image

user posted image

cia jau isiskirscius visiems:

user posted image

dar apie islaikymus - patalpoj fotografavau 1/4 - 1/30. Matosi, ane? smile.gif) Nors ir nulaikau rankoj, bet objektu uztat nenulaikau.

Aciu, kad ziurit smile.gif

man atrodo, kad susisnekam dar smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2010 02 22, 12:36)
tai kad ir taip jau neina susikalbėt  lotuliukas.gif

aš irgi sakau - pagal savo nuotraukas tai toks geras, taurus ms atrodo, bet susikalbėt kartais... biggrin.gif

fainos ir šios. tas ilgesnis išlaikymas netrukdo visai.
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2010 02 22, 13:41)
aš irgi sakau - pagal savo nuotraukas tai toks geras, taurus ms atrodo, bet susikalbėt kartais...  biggrin.gif

biggrin.gif ms, tai kuris esi tikrasis Tu?

Atsakyti
Labai gražios man -ms- nuotrukos wub.gif Tokios jaukios labai labai. Tie momentai ...puikūs, nuotaika wub.gif Žinau, kvaila, bet nervina rėmelis wink.gif kartais norisi kad ta nuotaika išslystų iš kadro, o čia bac unsure.gif Bet čia jau turbūt mano problema biggrin.gif

QUOTE(bite maja @ 2010 02 21, 20:54)
atradau naują sritį. tai ir visos parkės nuėjo į šoną biggrin.gif nėr kada parintis. ir ... žinau, kad čia ne vieta apie tokius norus pareikšt, bet noriu D300 biggrin.gif

nu kaip faina, susiradau , paskaičiau , apžiūrėjau, likau sužavėta wub.gif man iš viso kulinariniai blogai paskutinių mėnesių atradimas wub.gif

aš tai fotografijoje vegetuoju verysad.gif Neužmečiau, myliu, bet kažkaip viskas stovi . Juostų turiu išfotografuotų, laukiu dabar turi parvešt bakelį normalų (tikiuosi), jau tikrai ryškinsiu unsure.gif Tik bijau kad nebūtų kaip sako, kad blogam šokėjui ... wink.gif
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif

is to fotografavimo man patiko labiausiai sita foto (cia is baznycios, kada veliau ir is ten idesiu):

user posted image

o panasi sita, tik vaikiskesne:

user posted image

eee Smiltie apie remeli cit - tiek vargo (7 min) ideta buvo smile.gif bet vistiek sucka tobulintinas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _ms_: 22 vasario 2010 - 14:41
ai, 4u.gif rašiau rašiau, ms liepė pagalvot ką rašau, pagalvojau ir ištryniau smile.gif

nusipirkau "padėvėtose" (kvailas žodis, bet "pigios" neatskleidžia, kad jos naudotos) knygose A.Macijausko "Kaimo turgus" albumą už 5 lt cool.gif faina atmosfera albumo viso. guli ten ir Sutkaus "draugytė" jau mėnesį, bet ir kokybė spaudos baisi (spalvotas albumas) ir siužetas netraukia (na tautų draugystė ten pavaizduota).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 22 vasario 2010 - 15:48