Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(Smiltis @ 2010 02 17, 14:24)
_ms_ , bijau jau ir klaust, bet iš tos juostos kur pas tave , nieko taip ir neišėjo  unsure.gif

Ti

isejo isejo smile.gif tik neskenuoju dar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2010 02 17, 06:30)
ne juozapavičiaus, o fototechnika prie manęs nebeturi ilfoteco. kažkokį kitokį turi miltelinį, bet man milteliai nepatinka, tai nebandau. mano ilfotec'as jau rudas rudas, baisu..smile.gif)

Opapa.. O aš galvojau, kad Juozapavičiuje yra Fototechnika doh.gif Reiks tada pasiskambinti, ar išvis ten pas juos būna Ilfoteco.
Sayonara, ir pas mane jau rudas ant dugno teliuškuojasi ir jau kvaps nikoks...

Gaziulka, jau parašei darbą? bigsmile.gif Nerami Tu man tokia paskutinėm dienom.. Lyg atitrūkus nuo virvės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2010 02 17, 13:42)
Gaziulka, jau parašei darbą?  bigsmile.gif  Nerami Tu man tokia paskutinėm dienom.. Lyg atitrūkus nuo virvės smile.gif

ot sazine tu mano biggrin.gif bangom kzk man gaunasi - kartais susikaupiu ir varau iki pazaliavimo, dienom, naktim. paskui kuriam laikui atitrukstu, bet taip totaliai biggrin.gif bet siaip jo, jau vel laikas pereit i ta santuresni rezima mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas, dar neužsakiau iš macodirect, vis lūkuriavau ne kai kurių asmenų atsakymo, kadangi vis dar negavau, tai šian vakare užsakinėsiu. Galit gi ryškalų ten nusipirkt, rodinalis geras ir nebrangus.
http://macodirect_de...mel-p-1185.html na rašykit iki vakaro až, jei kas dar ko sugalvos. Vakare jau tikrai deadline'as.
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2010 02 17, 10:50)
say, o kaip tau ta Fomapan is principo, be to kad zydra?

jo, žydrumas mane traumavo biggrin.gif o visa kita normaliai. riečiasi tik, bjaurastis, ale čia pataisomas dalykas, tik vakar ryškinau ir tik vieną naktį po knyga gulėjo..smile.gif)

nu va vienas pvz., paprastas labai, nebuvo laiko. http://www.facebook....p;id=1230391082

QUOTE(Puriena6 @ 2010 02 17, 13:42)
Opapa.. O aš galvojau, kad Juozapavičiuje yra Fototechnika  doh.gif  Reiks tada pasiskambinti, ar išvis ten pas juos būna Ilfoteco.
Sayonara, ir  pas mane jau rudas ant dugno teliuškuojasi ir jau kvaps nikoks...

niaaa. juozapavičiaus yra juozapavičiaus, foto prekės, o prie manęs, vasario 16-osios - Fototechnika biggrin.gif
ajojo, kvapas jau prancūziškas darosi..smile.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 17 vasario 2010 - 17:53
QUOTE(sayonara @ 2010 02 17, 17:51)
jo, žydrumas mane traumavo biggrin.gif o visa kita normaliai. riečiasi tik, bjaurastis, ale čia pataisomas dalykas, tik vakar ryškinau ir tik vieną naktį po knyga gulėjo..smile.gif)

nu va vienas pvz., paprastas labai, nebuvo laiko. http://www.facebook....p;id=1230391082

manes nera facebooke.. negaliu paziuret.

nebuvai sian toj kudros paskaitoj? nemaciau.
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2010 02 17, 22:50)
manes nera facebooke.. negaliu paziuret.

nebuvai sian toj kudros paskaitoj? nemaciau.

keista, kad negali pažiūrėt, nes tą albumą padariau matomą visiems, net ir neprisijungusiems prie facebook.

nebuvau paskaitoje. vakar susirgo mano vaikinas VĖL. šį kartą rotavirusu, tai paskaitos metu jam pats gerumas buvo. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2010 02 18, 11:19)
nebuvau paskaitoje. vakar susirgo mano vaikinas VĖL. šį kartą rotavirusu, tai paskaitos metu jam pats gerumas buvo. doh.gif

ujeeee. mes po 4 roto/noro virusų porcijų per pusmetį, nebesergam tuo gėriu kurį laiką biggrin.gif nors darželyje yra sergančių (prisišnekėsiu, jei bogu...)
sveikit. ir pati muset dienos/dviejų bėgyje ne kaip pasijusi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2010 02 18, 11:27)
ujeeee. mes po 4 roto/noro virusų porcijų per pusmetį, nebesergam tuo gėriu kurį laiką biggrin.gif nors darželyje yra sergančių (prisišnekėsiu, jei bogu...)
sveikit. ir pati muset dienos/dviejų bėgyje ne kaip pasijusi  doh.gif

JAU pasijutau biggrin.gif
vakare šaltkrėtis buvo ir t.t., nedetalizuosiu.. šiandien abu labai neblogai jaučiamės, T. į sergantį visai nepanašus, valgo, laksto, durnavoja, o man tik galvą skauda, daugiau nieko. tiap ir gyvenam biggrin.gif
Atsakyti
Gelbekit. Nusprogo mano nuostabusis CRT monitorius. Nauju (ar net padoriu devetu) pas mus nebeparduoda (isskyrus profesionalius). Vien nuo minties pirkti LCD ima panika. Asortimentas nerealiai didelis. Kainu diapazonas taip pat. Yra keletas alternatyvu:

1) pigus LCD su grazinimo i parduotuve galimybe, jei nepatiks = 150 Euru
2) alternatyva Nr.1 + kalibravimo iranga = 250 Euru
3) brangus LCD su grazinimo i parduotuve galimybe = 400 Euru
4) Pro CRT monitorius = 400 Euru

400 Euru isleisti monotoriui nenoriu. Noriu pigiai ir daug maz kokybiskai (kad nepjautu akiu kontrastas ir spalvos, bei spalvos butu arti tikru).
Kas kuo dziaugiates namie? Patarimai is praktikos?
Atsakyti
as matau tik 4 varianta. man patys kieciausi lcd monikai nepatiko. butum LT - kita sneka butu smile.gif Cia daznai buna pro crt uz patrauklias kainas (100-150Lt) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2010 02 19, 09:51)
as matau tik 4 varianta. man patys kieciausi lcd monikai nepatiko. butum LT - kita sneka butu smile.gif Cia daznai buna pro crt uz patrauklias kainas (100-150Lt) smile.gif

Ziurejau CRT kainas LT ir dar labiau susinervinau sad.gif Ir man LCD nepatinka, ale anksciau ar veliau vistiek teks pereit (geriau veliau). ms, aciu uz nuomone.
Atsakyti