Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

imanoma Andriuska zinok. Bet pradziai tai apsviesk normaliai, o ne naturalioj kontrinej sviesoj astrumo ieskok smile.gif
Atsakyti
Is anksto perspeju, kad daugiau jokie eksperimentai su mano liubiteliu nevyktu, mane pilanai tenkina rezultatas (pasikartosiu, nebent noretusi) smile.gif

Tai ar man kas nors nemoksai pasakys tai su kuo geriausia ta rollei retro ir svema ryskinti? ax.gif
Atsakyti
skaniu blynu! su ikrais. arba braskem smile.gif

QUOTE(Grethenn @ 2010 02 16, 20:44)
Tai ar man kas nors nemoksai pasakys tai su kuo geriausia ta rollei retro ir svema ryskinti?  ax.gif

ir kiek man kartu sakyt, kad nupilsiu as tau rodinalio pirmiem kartams. stovi pas mane ruduoja. tiks abiem juostom. tau nieko uz tai nereikes man padaryt, nieko uz tai nebus ir t.t. tongue.gif cool.gif

o as delta 3200 pirmakart isbandziau - grazus grudas

Puriena? kaip gyveni? fotografine ir kitom prasmem. prasom nedingti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2010 02 16, 19:16)
ai, gerai pagalvojau. Ačiū sillwio, bet gal šį karta ne. kaina tokia, kad 100 lapų juostos paimčiau. kad ryškinu nedaug, tai nieko baisaus ir po vieną ryškinti. palauksiu kokio geresnio varianto. dar kart ačiū 4u.gif

No problem, andriuska. Pamačiau ir tave prisiminiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2010 02 16, 21:06)

Puriena? kaip gyveni? fotografine ir kitom prasmem. prasom nedingti mirksiukas.gif

Labas, aš esu esu. Viskas normaliai photo.gif Ryškalai tik baigėsi. Kaip ten su Ilfotec Juozapavičiaus g. - kažkas minėjo, kad nebeveža g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2010 02 16, 23:06)
skaniu blynu! su ikrais. arba braskem smile.gif
ir kiek man kartu sakyt, kad nupilsiu as tau rodinalio pirmiem kartams. stovi pas mane ruduoja. tiks abiem juostom. tau nieko uz tai nereikes man padaryt, nieko uz tai nebus ir t.t. tongue.gif  cool.gif

o as delta 3200 pirmakart isbandziau - grazus grudas

Tai varai mane cia, tai varai is cia biggrin.gif
super, as neatsisakysiu to rudo brudo ir nieko uz tai neduosiu biggrin.gif
bet katras (gal ne rodinalis) tinkamiausias ir kur ateiciai jo isigyt galesiu tai suzinot noreciau. Bet gal palauksiu to gerojo skyrelio su visais nurodymais (apie kuri kalbejai) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2010 02 16, 22:56)
Labas, aš esu esu. Viskas normaliai  photo.gif Ryškalai tik baigėsi. Kaip ten su Ilfotec Juozapavičiaus g. - kažkas minėjo, kad nebeveža  g.gif

ne juozapavičiaus, o fototechnika prie manęs nebeturi ilfoteco. kažkokį kitokį turi miltelinį, bet man milteliai nepatinka, tai nebandau. mano ilfotec'as jau rudas rudas, baisu..smile.gif)
Atsakyti
Gret, varau cia klausimais, i kuriuos pati negaliu atsakyt biggrin.gif

say, o kaip tau ta Fomapan is principo, be to kad zydra?

kzk sunku po tiek iseiginiu vel i koki tai i darbini panasu ritma grizti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2010 02 17, 12:50)
Gret, varau cia klausimais, i kuriuos pati negaliu atsakyt biggrin.gif
As apsidraudziu, jei blogai atsakytum biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2010 02 17, 11:00)
As apsidraudziu, jei blogai atsakytum biggrin.gif

ane? vyrais labiau pasitiki? neverta, zinok, neverta dry.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2010 02 17, 13:26)
ane? vyrais labiau pasitiki? neverta, zinok, neverta dry.gif  biggrin.gif
Tai prasom, tegu moterys atsako, ale tyli visos tyli, matyt bijo reikstis cia pries vyrus, laiko musiet juos pranasesniais tongue.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

QUOTE(Sansara @ 2010 02 16, 13:50)
tiesa, radau http://www.fotoaparatas.lt/ irgi foma prekiauja viskuo nuo juosteliu iki popieriaus. kainos panašios kaip fotofanų. Klaipėdoje, gal Smilčiai pravers, o gal ir dar kam  4u.gif

oi ačiū labai, tikrai nežinojau, reikės apsilankyt thumbup.gif

Smagiai jūs čia bendraujat, aš vis paskaitau, bet kažkaip pasisakyti kaip ir neturiu ką unsure.gif Dar net to double projekto juotos savo ir Sansaros neišryškinau, bet planuoju artimu laiku skenerį pirkt, tai ir neskubu unsure.gif

_ms_ , bijau jau ir klaust, bet iš tos juostos kur pas tave , nieko taip ir neišėjo unsure.gif

Tiesa, dar sutaisė Roleicordą, turėtų kitą savaitę parvežt, tai įdomu bus išbandyt smile.gif
Atsakyti