Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(Sea_ @ 2010 02 13, 17:10)
Sayonara, jusu parodele pasaliniams galima paziuret?  ax.gif

atvažiuok pas mane į darbą, neišsigąsk pavadinimo, užeik į trečią aukštą ir pažiūrėsi. laisvas įėjimas.smile.gif

p.s. tik patikėk, specialiai dėl to eiti tikrai neverta. stebuklų nepamatysi. pats faktas man fainas. kad mano sena sena idėja laikui bėgant užkabino valdžią ir pasiteisino wink.gif
Atsakyti
Sillwio, dekoju 4u.gif

Sayonara, jei dar reiks grist i ta istaiga, tai mielai ir tavo trecia auksta uzkilsiu ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif
nu ka - ne tai kad neistraukiau galiuko, bet ka tik isukau viena is mineralinio iskirpta juostele i juosta doh.gif
Atsakyti
Eee, veikia budas! assa.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2010 02 14, 13:03)
Eee, veikia budas! assa.gif

lotuliukas.gif po pusvalandžio pertraukos atsiradęs postas gali pailiustruoti kaip sudėtinga pirmą k. tai daryt.
Atsakyti
Is pagarbos kompanijai GOSSEN, kurios Starlite eksponometra turiu, pasidalinsiu malonia patirtim. Nesenai baisiai susinervinau aptikes, kad mano eksponometro bateriju skyriaus dangtelis nebesilaiko, mat nuluze pora detaliu. Naudoti lipnia juosta kazkaip noro nebuvo, taigi nutariau parasyti gamintojui ir pabandyti nusipirkti nauja dangteli - paprasiau nurodyti kaina. Vilciu isigyti nauja dangteli buvo mazai, nes modelis nenaujas. Gavau atsakyma, o tiksliau prasyma nurodyti savo adresa - dangteli jie man issius nemokamai. Atsiunte thumbup.gif Tenka pripazinti, kad taip klientais rupinasi nedaugelis. Dar vieni, kurie mane maloniai nustebino, tai Nikon - jie suremontavo objektyva su pasibaigusia garantija nemokamai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 15 vasario 2010 - 15:33
gerai, kai tau nikon atstovybė pašonėje... mirksiukas.gif ir šiaip smagu.

aš foto dariau. na rezultatai normalūs, gal 4 idealios foto, ir dar kokiu 10 pusetinu, kurias reiks kartot biggrin.gif hasselis puikus, didintuvas puikiai dirba. viens žmogus man sakė, kad jis bus tamsus. nieko panašaus. išlaikymai siaubingai normalūs, puse sekundės - ogogo kaip įtakoja rezultatą. tik bais užkaito wc nuo aparatūros, į pabaigą tai vos buvo kuo kvėpuot. filtrais naudotis nemoku visiškai... neįtariu kas ką daro. kontrastą užkelti išmokau iki maksimumo, ale kaip koreguot ekspo užkėlus dar nesupratau blush2.gif jei trumpinu ekspo - purvinasi visa foto. jei nusuku magenta filtrą į mažesnę pusę - irgi purvinasi šviesios vietos, veidai... doh.gif žodžiu kelias dar laukia ilgas. bet šeimos albumą jau galiu su pasididžiavimu pildyti tongue.gif
ir dar išmokau fokusoskopu naudotis lotuliukas.gif na ten nespigina tiesiai į akį tas vaizdas iš negatyvo, jį iš kažkur iš periferijos tenką traukti. žodžiu - puikus daiktas iš tiesų thumbup.gif
Atsakyti
Šaunuolė, sansara. Pamatytum tu mano pirmus eksperimentus, kuriais didžiavausi smile.gif
Papildyta:
andriuska - http://www.tradera.c...ktion_107456720
Atsakyti
šian tos foto nebeatrodo idelios, biggrin.gif bet tiek jau to. gerai kaip pirmam kartui

tiesa, radau http://www.fotoaparatas.lt/ irgi foma prekiauja viskuo nuo juosteliu iki popieriaus. kainos panašios kaip fotofanų. Klaipėdoje, gal Smilčiai pravers, o gal ir dar kam 4u.gif
Atsakyti
išsiryškinau Fomapan 200 plačią. Na ir mėlyna juosta..smile.gif) nemačiau dar tokios..
Atsakyti
-ms- kaip daryti fokuso testus su laikraščiu ir spec.čartais aš žinau. su liubiteliu jie nepraeis. skylė 4,5 didžiausia, o fukusavimo ekranas irgižinok, su autofokusu nieko bendro neturi.

QUOTE(sillwio @ 2010 02 16, 00:29)

norėčiau tokio daikto, bet kad jau jo kaina biški pakilo....krona yra 0,3 Lt? jau virš 100 lt g.gif net nežinau. brangoka. dabar nebetiek jau tų plokštelių ryškinu. na jei iki kokių 130-140 lt dar paimčiau. bet tai maksimumas. brangiau tai jau geriau po vieną patersono bakelyje ryškinti.

QUOTE(sayonara @ 2010 02 16, 17:05)
išsiryškinau Fomapan 200 plačią. Na ir mėlyna juosta..smile.gif) nemačiau dar tokios..

jep. jos - žydros cool.gif
Atsakyti
ai, gerai pagalvojau. Ačiū sillwio, bet gal šį karta ne. kaina tokia, kad 100 lapų juostos paimčiau. kad ryškinu nedaug, tai nieko baisaus ir po vieną ryškinti. palauksiu kokio geresnio varianto. dar kart ačiū 4u.gif
Atsakyti