O apie kurią nuotauką kalbama? Aš ten ne vieną raudoną porą su gėlytėmis mačiau. Kai kurias gal ir pavyktų rasti.
na antroje nuotraukoje keturlapes gelytes...tikiuosi aiskiai paaiskinau..
Papildyta:
atsiprasau laabai-trecioje nuotraukoje(ne antroje per skubejima susimaisiau )
Papildyta:
atsiprasau laabai-trecioje nuotraukoje(ne antroje per skubejima susimaisiau )
QUOTE(murce @ 2010 03 19, 13:00)
Labai mielas
Gali būt, kad ten viskas gerai su tais karoliukais
Jei mezgi tik gerosiomis akimis, karoliukų raštą dėlioji už mezginio ("išvirkščiojoj pusėj"), jei tik išvirkščiosiomis -- prieš mezginį ("gerojoj pusėj").
Jei mezgi tik gerosiomis akimis, karoliukų raštą dėlioji už mezginio ("išvirkščiojoj pusėj"), jei tik išvirkščiosiomis -- prieš mezginį ("gerojoj pusėj").
QUOTE(torturo @ 2010 03 19, 20:14)
Labutis, gal galetumete man paaiskint, kaip megsti riesines su karoliukais, kad man jie neislystu i kita puse-isvirksciaja? Gal jie per mazi pagal siulu stori?Aciu
Gal tiesiog mezgi laisvai, reiktų tampriau
QUOTE(Amanita @ 2010 03 19, 20:37)
Gali būt, kad ten viskas gerai su tais karoliukais
QUOTE(arabeska @ 2010 03 19, 21:02)
labai aciu pabandysiu pasinaudot jusu patarimais
Labutis,
gal turit kas vasarinių vašeliu nertų riešinių pavyzdžių arba žinote kur galėčiau rasti Būčiau labai dėkinga.
Papildyta:
Nuostabus komplektus
gal turit kas vasarinių vašeliu nertų riešinių pavyzdžių arba žinote kur galėčiau rasti Būčiau labai dėkinga.
Papildyta:
QUOTE(juodauoga @ 2010 03 21, 14:54)
Riešinės "Karališko šokolado skonis" + Sagė ( megzta pagal užsakymą )
Nuostabus komplektus