Įkraunama...
Įkraunama...

Riešinės

Aciu jums uz pagyras,tikrai nesitikejau blush2.gif Kai numezgus parodziau vyrui,tai pasikraipe,ir tik pasake kad vel normaliai spalvu neparinkau(man tai visu sunkiausia) O vat jus visos pagyret. blush2.gif Rasto tai tikrai manau kad pati nesukuriau nesukuriau(net pati nezinau) Kadangi is inerneto esu daug nusikopijavusi,kitus pati bandziau paisyti,tai dabar ir norint nezinosiu is kur gavau rasteli blush2.gif
Atsakyti
Vakar pabaigiau riesines ir kepuriuka i komplektuka:
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lasvegiete: 26 vasario 2010 - 20:27
QUOTE(lasvegiete @ 2010 02 26, 21:21)
Vakar pabaigiau riesines ir kepuriuka i komplektuka:

Gražu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulėlydis*: 26 vasario 2010 - 21:50
Sveikos, stai ir viena is manuju. http://www.facebook....p;id=1349717491 as senuosius juostu audimo rastus naudoj, tai labai idomiai gaunasi. (tik nuotrauka neipatinga blush2.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo audrast: 26 vasario 2010 - 22:13
Sveiki, čia jau mano kūrybą mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulėlydis*: 01 kovo 2010 - 08:05
QUOTE(saulėlydis* @ 2010 03 01, 09:05)
Sveiki, čia jau mano kūrybą  mirksiukas.gif

Nuostabu wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2010 03 01, 10:05)
user posted image

labai dailios ir neiprastas rastelis smile.gif
P.S.:
gal kuri is merginu mezganciu riesines galetumet patarti kokius siulus rinktis mezgimui? noriu pabandyti nusimegzti sau riesines su karoliukais ,bet niekaip negaliu issirinkt siulu,vis atrodo per stori bus ir nesusivers biseris:unsure:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amber_piece: 01 kovo 2010 - 08:36
QUOTE(Amber_piece @ 2010 03 01, 09:29)
labai dailios ir neiprastas rastelis smile.gif
P.S.:
gal kuri is merginu mezganciu riesines galetumet patarti kokius siulus rinktis mezgimui? noriu pabandyti nusimegzti sau riesines su karoliukais ,bet niekaip negaliu issirinkt siulu,vis atrodo per stori bus ir nesusivers biseris:unsure:

Ačiū blush2.gif
Su siūlais ir man galvosūkis. Esu mačiusi riešinių ir storesniais sūlais, bet karoliukus suverti g.gif Tai dabar mezgu iš ROMA 1,5Nr virbalais. Reikia labai labai tampriai megzti, kad būtų gražu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Rzivilele @ 2010 03 01, 09:15)
Nuostabu  wub.gif  wub.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2010 03 01, 08:05)

Labai grazu. Labai idomiai atrodo rastelis.
O cia manosios. Neina man graziai nufotografuoti. Ir rastai ,kai ismezgiau,atrodo gogolmogol,o kai piesiau atrode visai normaliai.
user posted image
Atsakyti
saulelydi, labai labai grazu bigsmile.gif
tik man gal karoliuku kitokios spalvos noretusi, kad visas rastelio grozis isrysketu... bet cia tik mano nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aiwita @ 2010 03 02, 10:14)
saulelydi, labai labai grazu  bigsmile.gif
tik man gal karoliuku kitokios spalvos noretusi, kad visas rastelio grozis isrysketu... bet cia tik mano nuomone  mirksiukas.gif

Ačiū, ačiū biggrin.gif
Turiu "ryžą" odinę striukelę, panašią liemenę, tai spalva labai dera. O dėl rašto, tai ir aš tikėjausi, kad bus ryškiau. Reikia "storesnes linijas karoliukais piešti" smile.gif
Atsakyti
Riešinės - šilumai ir grožiui
Atsakyti