Aciu jums uz pagyras,tikrai nesitikejau Kai numezgus parodziau vyrui,tai pasikraipe,ir tik pasake kad vel normaliai spalvu neparinkau(man tai visu sunkiausia) O vat jus visos pagyret. Rasto tai tikrai manau kad pati nesukuriau nesukuriau(net pati nezinau) Kadangi is inerneto esu daug nusikopijavusi,kitus pati bandziau paisyti,tai dabar ir norint nezinosiu is kur gavau rasteli
QUOTE(lasvegiete @ 2010 02 26, 21:21)
Vakar pabaigiau riesines ir kepuriuka i komplektuka:
Gražu
Sveikos, stai ir viena is manuju. http://www.facebook....p;id=1349717491 as senuosius juostu audimo rastus naudoj, tai labai idomiai gaunasi. (tik nuotrauka neipatinga )
Sveiki, čia jau mano kūrybą
QUOTE(saulėlydis* @ 2010 03 01, 10:05)
labai dailios ir neiprastas rastelis
P.S.:
gal kuri is merginu mezganciu riesines galetumet patarti kokius siulus rinktis mezgimui? noriu pabandyti nusimegzti sau riesines su karoliukais ,bet niekaip negaliu issirinkt siulu,vis atrodo per stori bus ir nesusivers biseris:unsure:
QUOTE(Amber_piece @ 2010 03 01, 09:29)
labai dailios ir neiprastas rastelis
P.S.:
gal kuri is merginu mezganciu riesines galetumet patarti kokius siulus rinktis mezgimui? noriu pabandyti nusimegzti sau riesines su karoliukais ,bet niekaip negaliu issirinkt siulu,vis atrodo per stori bus ir nesusivers biseris:unsure:
P.S.:
Ačiū
Su siūlais ir man galvosūkis. Esu mačiusi riešinių ir storesniais sūlais, bet karoliukus suverti Tai dabar mezgu iš ROMA 1,5Nr virbalais. Reikia labai labai tampriai megzti, kad būtų gražu
Papildyta:
QUOTE(Rzivilele @ 2010 03 01, 09:15)
Nuostabu
Ačiū
saulelydi, labai labai grazu
tik man gal karoliuku kitokios spalvos noretusi, kad visas rastelio grozis isrysketu... bet cia tik mano nuomone
tik man gal karoliuku kitokios spalvos noretusi, kad visas rastelio grozis isrysketu... bet cia tik mano nuomone
QUOTE(aiwita @ 2010 03 02, 10:14)
saulelydi, labai labai grazu
Ačiū, ačiū
Turiu "ryžą" odinę striukelę, panašią liemenę, tai spalva labai dera. O dėl rašto, tai ir aš tikėjausi, kad bus ryškiau. Reikia "storesnes linijas karoliukais piešti"