Įkraunama...
Įkraunama...

Riešinės

saulelidys,riesines nuostabios ir tokios elegantiskos 4u.gif
Atsakyti
Mažoms rankytėms 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Pasirodau kokias man riešines pavyko numegzti smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(daw.4423 @ 2011 08 31, 13:59)
user posted image

labai grazios riesines thumbup.gif 4u.gif ir as jau svajoju apie tokias tik kad mezginiu eilej jos kol kas paskutines doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
ieskau schemutes su drugeliais riesinems, gal kuri turite? buciau labai dekinga smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mime @ 2011 08 31, 13:46)
Mažoms rankytėms 4u.gif

Gražu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(daw.4423 @ 2011 08 31, 13:59)

Puikiai pavyko thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(merginuke @ 2011 08 31, 23:38)
ieskau schemutes su drugeliais riesinems, gal kuri turite? buciau labai dekinga smile.gif 4u.gif

Nori visko gatavo?

Imi siuvinėjimo shemą ir prisitaikai.
Turėsi originalias vienetines riešines mirksiukas.gif

https://picasaweb.go...ruz/BORBOLETAS#
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulėlydis*: 01 rugsėjo 2011 - 14:08
Dar vienos, paslaptingos riešinės ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2011 09 05, 07:12)
Dar vienos, paslaptingos riešinės  ax.gif

Tokios švelnios ir elegantiškos, karoliukai nekrenta į akis, tačiau sukuria ažūrinį raštą thumbup.gif . Gražios thumbup.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muza: 05 rugsėjo 2011 - 11:29
Prieš kurį laiką čia atkakliai klausinėjau, kokio numerio mažiausius karoliukus galima užnerti ant siūlo. Kadangi tikslaus atsakymo nesulaukiau, vistiek surizikavau išbandyti pati. Pirkau 10 ir 11 numerio čekiško biserio Preciosa. Abeji telpa ant siūlų Linate smyra platinum ir Baltika. Aišku 11 numerio karoliukus sunkiau užnerti ir slankojasi jau truputį sunkiau. Aš nusprendžiau apsistoti prie 10 numerio, o nr. 11 naudoti spec. projektams, jei man to norėsis.

Išbandžiau ir šiame formume rekomenduotus Baltika siūlus. Suprantu, kodėl jie yra mėgiami. Reikia daug mažiau pastangų įdėti, norint lygaus mezginio, ypač kraštuose. Pripažįstu, riešinių vaizdas dailus. Bet man šiek tiek kilo abejonių, ar vėliau nesivelia g.gif , nes stumdant karoliukus, susidaro pūkelis. Ir man susidarė įspūdis, kad pačios riešinės mažiau elastingos, na, tokios standesnės gaunas. ax.gif

Ir dar. Gavau reklamą į el. paštą, tai ir čia pasidalinsiu nuoroda. Vėl yra pigesnių karoliukų. P.S. Čia tik geresne kaina dalinuos, jokių asmeninių ryšių nėra.
Atsakyti
QUOTE(grete @ 2011 09 10, 11:52)
Pirkau 10 ir 11 numerio čekiško biserio Preciosa.

Aš irgi šį esu pirkusi, bet nerandu kad rašytų ant maišelio numerį.

Baltika siūlų riešines išnešiojau pernai visą sezoną, nesusivėlė.Kelis pūkelius galima nupešti, jei susidaro.
Atsakyti
Siūlai Baltika, karoliukai Gutterman
user posted image
Atsakyti
Raštas kartojasi jau, tik karoliukai kiti
user posted image
Atsakyti