saulelidys,riesines nuostabios ir tokios elegantiskos
QUOTE(daw.4423 @ 2011 08 31, 13:59)
labai grazios riesines ir as jau svajoju apie tokias tik kad mezginiu eilej jos kol kas paskutines
QUOTE(mime @ 2011 08 31, 13:46)
Mažoms rankytėms
Gražu
Papildyta:
QUOTE(daw.4423 @ 2011 08 31, 13:59)
Pasirodau kokias man riešines pavyko numegzti
Puikiai pavyko
Papildyta:
QUOTE(merginuke @ 2011 08 31, 23:38)
ieskau schemutes su drugeliais riesinems, gal kuri turite? buciau labai dekinga
Nori visko gatavo?
Imi siuvinėjimo shemą ir prisitaikai.
Turėsi originalias vienetines riešines
https://picasaweb.go...ruz/BORBOLETAS#
Dar vienos, paslaptingos riešinės
QUOTE(saulėlydis* @ 2011 09 05, 07:12)
Dar vienos, paslaptingos riešinės
Tokios švelnios ir elegantiškos, karoliukai nekrenta į akis, tačiau sukuria ažūrinį raštą . Gražios .
Prieš kurį laiką čia atkakliai klausinėjau, kokio numerio mažiausius karoliukus galima užnerti ant siūlo. Kadangi tikslaus atsakymo nesulaukiau, vistiek surizikavau išbandyti pati. Pirkau 10 ir 11 numerio čekiško biserio Preciosa. Abeji telpa ant siūlų Linate smyra platinum ir Baltika. Aišku 11 numerio karoliukus sunkiau užnerti ir slankojasi jau truputį sunkiau. Aš nusprendžiau apsistoti prie 10 numerio, o nr. 11 naudoti spec. projektams, jei man to norėsis.
Išbandžiau ir šiame formume rekomenduotus Baltika siūlus. Suprantu, kodėl jie yra mėgiami. Reikia daug mažiau pastangų įdėti, norint lygaus mezginio, ypač kraštuose. Pripažįstu, riešinių vaizdas dailus. Bet man šiek tiek kilo abejonių, ar vėliau nesivelia , nes stumdant karoliukus, susidaro pūkelis. Ir man susidarė įspūdis, kad pačios riešinės mažiau elastingos, na, tokios standesnės gaunas.
Ir dar. Gavau reklamą į el. paštą, tai ir čia pasidalinsiu nuoroda. Vėl yra pigesnių karoliukų. P.S. Čia tik geresne kaina dalinuos, jokių asmeninių ryšių nėra.
Išbandžiau ir šiame formume rekomenduotus Baltika siūlus. Suprantu, kodėl jie yra mėgiami. Reikia daug mažiau pastangų įdėti, norint lygaus mezginio, ypač kraštuose. Pripažįstu, riešinių vaizdas dailus. Bet man šiek tiek kilo abejonių, ar vėliau nesivelia , nes stumdant karoliukus, susidaro pūkelis. Ir man susidarė įspūdis, kad pačios riešinės mažiau elastingos, na, tokios standesnės gaunas.
Ir dar. Gavau reklamą į el. paštą, tai ir čia pasidalinsiu nuoroda. Vėl yra pigesnių karoliukų. P.S. Čia tik geresne kaina dalinuos, jokių asmeninių ryšių nėra.
QUOTE(grete @ 2011 09 10, 11:52)
Pirkau 10 ir 11 numerio čekiško biserio Preciosa.
Aš irgi šį esu pirkusi, bet nerandu kad rašytų ant maišelio numerį.
Baltika siūlų riešines išnešiojau pernai visą sezoną, nesusivėlė.Kelis pūkelius galima nupešti, jei susidaro.
Siūlai Baltika, karoliukai Gutterman
Raštas kartojasi jau, tik karoliukai kiti