Įkraunama...
Įkraunama...

Riešinės

QUOTE(Lurta @ 2011 08 11, 09:03)
Geros kainytės  smile.gif
Bet pastebėjau, kad ir karoliukai vienodo dydžio atrodo, bet jų skylutės skersmuo skiriasi - vieni telpa ant to paties siūlo, kiti - ne  schmoll.gif

Tai va, kad kainos net ir su siuntimu geros. mirksiukas.gif Ir aš ne iš Kauno. Bet turbūt net kauniškėms čia kaina gera.
O apie skylę man vieną kartą parduotuvėj sakė, jog čekiškų karoliukų dar būna skirtingas skylės dydis, o patys karoliukai būna vienodi. Bet pas mus mažučių su geru skylės dydžiu nebuvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grete: 11 rugpjūčio 2011 - 09:19
ypac siandien rudeniu kvepia,net susiradau savo riesines,kurias 2 poras turiu uzbaigti,like po puse riesines nuo pavasario rolleyes.gif
ruduo,ruduo...riesiniu metas arteja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2011 08 11, 12:18)
ypac siandien rudeniu kvepia,net susiradau savo riesines,kurias 2 poras turiu uzbaigti,like po puse riesines nuo pavasario rolleyes.gif
ruduo,ruduo...riesiniu metas arteja smile.gif

drinks_cheers.gif aš šiandien padariau tą patį. Kažkada pradėtos riešinės SAU pajudėjo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2011 08 11, 12:39)
drinks_cheers.gif aš šiandien padariau tą patį. Kažkada pradėtos riešinės SAU pajudėjo  mirksiukas.gif

nu va,ne man vienai jau rudeneja unsure.gif
Atsakyti
Grete, o tie siūliukai Linate Smyrna Platinum 50 g - 200 m? Ar ne? Aš mezgu su Roma (100 g - 750 m)... nežinau, man patinka, kad plonos, bet pakankamai tvirtos gaunas. Bet kai pasiskaičiau, tokie jau per ploni riešinėms... g.gif o tais Linate mezgant kiek maždaug eilių numezgate vidutinio pločio riešinėms?
Atsakyti
grete,labai ačiū 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lurta @ 2011 08 11, 13:11)
Grete, o tie siūliukai Linate Smyrna Platinum 50 g - 200 m? Ar ne? Aš mezgu su Roma (100 g - 750 m)... nežinau, man patinka, kad plonos, bet pakankamai tvirtos gaunas.  o tais Linate mezgant kiek maždaug eilių numezgate vidutinio pločio riešinėms?

Ne, šie siūlai 100 g - 750 m, 80 proc. virdžinijos vilna ir 20 proc. alpaka. Va, tokie. Pirkau Midaros parduotuvėje. Man irgi tvirtos patinka. Tik eilių, tai jau niekad neskaičiavau. Visad žiūriu, kad riešą apeitų ir raštas gautųsi. Iš 100 g siūlų jau esu numezgusi 6 poras riešinių ir dar ko gero vienerioms gali užtekti. Aš uždedu 45-50 akių.

Alse, prašom. Bet gal kartais žinote, kokio dydžio biseris geriausiai tinka? Kiek pavyko išskaityti kitame forume, naudojamas yra 10-11 nr. Tik kuris geriau? Tiksliai žinau, kad 12 yra per mažas, nes mačiau juos gyvai. Išsiaiškinau, kad 8 numerį teko naudoti, tad jis tinka. Tik noriu dar mažesnių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grete: 11 rugpjūčio 2011 - 14:29
QUOTE(Lurta @ 2011 08 11, 13:11)
Grete, o tie siūliukai Linate Smyrna Platinum 50 g - 200 m? Ar ne? Aš mezgu su Roma (100 g - 750 m)... nežinau, man patinka, kad plonos, bet pakankamai tvirtos gaunas. Bet kai pasiskaičiau, tokie jau per ploni riešinėms...  g.gif  o tais Linate mezgant kiek maždaug eilių numezgate vidutinio pločio riešinėms?

100 gr 750 m wink.gif
tai kaip roma g.gif man per ploni riesinems...as baltika labiausiai megstu thumbup.gif ir daznai nesiojant,spkalbiant,baltika manes nenuvyle thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(grete @ 2011 08 11, 14:27)
Ne, šie siūlai 100 g - 750 m, 80 proc. virdžinijos vilna ir 20 proc. alpaka. Pirkau Midaros parduotuvėje. Man irgi tvirtos patinka. Tik eilių, tai jau niekad neskaičiavau. Visad žiūriu, kad riešą apeitų ir raštas gautųsi. Iš 100 g siūlų jau esu numezgusi 6 poras riešinių ir dar ko gero vienerioms gali užtekti. Aš uždedu 45-50 akių.

Alse, prašom. Bet gal kartais žinote, kokio dydžio biseris geriausiai tinka? Kiek pavyko išskaityti kitame forume, naudojamas yra 10-11 nr. Tik kuris geriau? Tiksliai žinau, kad 12 yra per mažas, nes mačiau juos gyvai. Išsiaiškinau, kad 8 numerį teko naudoti, tad jis tinka. Tik noriu dar mažesnių.

parodyk savo riesines wink.gif
Atsakyti
As irgi nutariau nusimegzti sau riesines. Radau pintineleje likusiu ROMA siulu. Sakykite, mielosios, viengubu ar dvigubu siulu mezgate? 100g/750m Jei viengubu, tai mezgant 1 nr virbalais man skystoka (nors tikrai ne laisvai mezgu), o dvigubu - norisi, kad mezginys butu plastiskesnis (dabar atrodo toks kietokas).
Atsakyti
QUOTE(BUCI @ 2011 08 11, 23:05)
As irgi nutariau nusimegzti sau riesines. Radau pintineleje likusiu ROMA siulu. Sakykite, mielosios, viengubu ar dvigubu siulu mezgate? 100g/750m  Jei viengubu, tai mezgant 1 nr virbalais man skystoka (nors tikrai ne laisvai mezgu), o dvigubu - norisi, kad mezginys butu plastiskesnis (dabar atrodo toks kietokas).

as esu mezgusi is romos 1 riesine,kita reiks uzbaigti rudeni,bet tas siulas man nepatiko...is 1 per pplona,is 2 jau per stora...
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2011 08 12, 00:16)
as esu mezgusi is romos 1 riesine,kita reiks uzbaigti rudeni,bet tas siulas man nepatiko...is 1 per pplona,is 2 jau per stora...

Va va, ka as ir sakau. Bet skaiciau, kad mezga is situ siulu. O kokio storumo (g/m) siulus Jus rekomenduotumete?
Atsakyti
QUOTE(BUCI @ 2011 08 12, 08:36)
Va va, ka as ir sakau. Bet skaiciau, kad mezga is situ siulu. O kokio storumo (g/m) siulus Jus rekomenduotumete?

mano mylimiausi:
user posted image

Sudėtis: 100% Virdžinijos vilna
Svoris: 50g
Metražas: 250m

Atsakyti