Įkraunama...
Įkraunama...

Riešinės

Viskas kuo puikiausiai pavyko drinks_cheers.gif , beliko laukti kada pasipuošti reiks lotuliukas.gif
Atsakyti
riesines dyktereciai
user posted image
Atsakyti
Merginos, gal galite patarti, kaip megzti riešinių kraštą, kad gražus būtų...nukelti pirmą akį ar kažkaip kitaip darote blush2.gif Pasidalinkite savo patirtim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Radvileee @ 2011 06 07, 17:03)
Merginos, gal galite patarti, kaip megzti riešinių kraštą, kad gražus būtų...nukelti pirmą akį ar kažkaip kitaip darote blush2.gif Pasidalinkite savo patirtim ax.gif

as paskutine ismezgu geraja o is kitos puses apsuku ir gaunasi toks gumbelis. gal supratai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Radvileee @ 2011 06 07, 16:03)

Pirmą nukeliu, paskutinę išmezgu gerai
Atsakyti
labutis 4u.gif gal galite pasidalinti raštų schemomis ax.gif Tokių gražių primezgusios, ir aš gundausi, bet va raštų shemų nelabai randu blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Kokios grazios visu riesines, jauciu kiek ten darbelio ideta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Radvileee @ 2011 06 07, 15:03)

Sveikos, merginos. Peržiūrėjau temutę, tokių grožybių yra smile.gif thumbup.gif
Įkelsiu ir aš, jei pavyks doh.gif
Kraštą aš mezgu taip: pirmąją akį nukeliu, o paskutinę išmezgu gerąją. O pabaigus ir susiuvus apneriu "vėžlio žingsneliu". Kitų būdų nemėginau, kažkaip šitas labiausiai patiko smile.gif
Papildyta:
QUOTE(riešutėlis @ 2011 06 25, 17:50)
labutis 4u.gif  gal galite pasidalinti raštų schemomis ax.gif  Tokių gražių primezgusios, ir aš gundausi, bet va raštų shemų nelabai randu  blush2.gif ax.gif

Raštų per google'į ieškokit mirksiukas.gif Aš dar ir pati pasipaišau. O jei kokį įdomesnį pamatau jau numegztose riešinėse, tai nusižiūriu ir nusipiešiu blush2.gif
Atsakyti
Sveikos. 4u.gif Man riešinės labai gražu ir jūsų visų darbeliai superiniai. Noriu ir aš pabandyti, bet kiek žiūriu schemas, nu niekaip nesuprantu kaip ir kada reikia pridėt tuos karoliukus blush2.gif gal kuri turit aiškią schemą pradedančiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alsė @ 2011 08 10, 18:41)
Noriu ir aš pabandyti, bet kiek žiūriu schemas, nu niekaip nesuprantu kaip ir kada reikia pridėt tuos karoliukus blush2.gif gal kuri turit aiškią schemą pradedančiai ax.gif

Auksarankės yra padariusios ne vieną pamokėlę.
Keletą jų radau interneto platybėse:
pamokėlė
Jovitos pamoka
Kristi pamoka
O čia yra video, tik moteris ripsą mezgą išvirkščiomis akimis, todėl karoliukus prideda gerojoje pusėje. Mezgant ripsą gerosiomis akimis, karoliukai pridedami išvirkščiojoje pusėje.
Schemose nuspalvintas langelis ar ženkliukas reiškia akies mezgimą, įmezgant karoliuką, o tuščias - be karoliuko.

Aš turiu kitokį klausimą. Kokius mažiausius čekiškus biserius galima suverti ant siūlo? Aš mezgu iš Linate Smyrna Planinum siūlų. Jei rinksiuos kitus, tai irgi analogiško plonumo. Iki šiol karoliukus pasirinkdavau gyvai parduotuvėje, tai mačiau, kokios skylutės. Dabar radau nemenką pasirinkimą čia, bet iki nesu susidūrusi su biserio skirtingu žymėjimu. Žinau, kad kažkurie skaičiai reiškia skylutės dydį, bet kurie tiktų riešinėms... doh.gif Kažkaip nesinori prisipirkti netinkamų. (Paskui dar teks medelius išmokti kurti. lotuliukas.gif )
Gal kartais kas nors esate išbandę praktiškai ir galėtumėte patarti?
Atsakyti
grete,o tu ne is kauno?
einu pasikuisiu ir paziuresiu,kokius man maziausius teko naudoti

keista.ne ant didesniu jablonex karoliuku pakeliu nieko apie ju dydi neraso... sad.gif reiks kada bazej uzsukti ir gyvai paciupineti juos,nes is nuotrauku tai nelabai ten vaizdelis matosi,kur mazesni,kur didesni.viena rodo,kitka raso biggrin.gif siaip niekad nesu pirkusi internetu karoliuku schmoll.gif jau gyvai parduotuveje man sunku buna pasirinkti,o internetu tai is viso doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 11 rugpjūčio 2011 - 08:44
QUOTE(grete @ 2011 08 10, 22:57)
Aš turiu kitokį klausimą. Kokius mažiausius čekiškus biserius galima suverti ant siūlo? Aš mezgu iš Linate Smyrna Planinum siūlų. Jei rinksiuos kitus, tai irgi analogiško plonumo. Iki šiol karoliukus pasirinkdavau gyvai parduotuvėje, tai mačiau, kokios skylutės. Dabar radau nemenką pasirinkimą čia

Geros kainytės smile.gif aš irgi niekaip nesuprantu, kaip nutaikyt dydį - tai per mažus, tai per didelius nusiperku doh.gif blogai, kai nėra dydžių ant pačio maišelio parašyta... doh.gif
Bet pastebėjau, kad ir karoliukai vienodo dydžio atrodo, bet jų skylutės skersmuo skiriasi - vieni telpa ant to paties siūlo, kiti - ne schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lurta: 11 rugpjūčio 2011 - 09:04