Įkraunama...
Įkraunama...

Riešinės

QUOTE(riešutėlis @ 2011 03 19, 12:56)
sveikutės auksarankės 4u.gif
vis žiūrinėju jūsų numegztus grožius, tai susigundžiau ir aš dovanai numegzti savo krikšto dukrai ax.gif  tik turiu klausimėlį - kur rasti tuos raštelius ax.gif  blush2.gif  gal kokią nuorodėlę ax.gif

Raštelių gausu I. Juškienės riešinių knygoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(super voverė @ 2011 04 17, 18:12)
Raštelių gausu I. Juškienės riešinių knygoje smile.gif

varčiau aš knygyne tą knygą, bet nepasakyčiau kad jau labai daug ir gražių raštų ten pridėta. Kai jos ieškojau tikėjausi daugiau įvairovės ir grožių. Raštai gan nedideli ir paprasti, palyginus su tuo kokių grožių jau numegztų pridedate ax.gif Be to kaina knygos...apie 50 Lt doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo riešutėlis: 17 balandžio 2011 - 19:19
Tą knygą galima ir internetu parsisiųsti, o be to pagooglinus tikrai daug raštų galima rasti. o ką nors ir pačiai smagu susigalvoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2011 04 18, 11:12)
Tą knygą galima ir internetu parsisiųsti, o be to pagooglinus tikrai daug raštų galima rasti. o ką nors ir pačiai smagu susigalvoti smile.gif

o kaip parsisiųsti blush2.gif žinau kad žurnaliukus mezgimo merginos siunčiasi, bet va kad knygą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2011 04 18, 11:12)

galima dar ir pagal siuvinėjimo raštus pabandyti prisiderinti - tikrai daug smagiau kai ir savo nors lašelį pridedi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ircike @ 2010 04 15, 19:34)
O maniškės nors ir vilnonės vis tiek pasirodysiu  ax.gif
user posted image

Labai gražios riešinės 4u.gif Niekad jų nemezgiau, bet labai noriu pabandyti. Kiek gramų siūlų joms reikia? Ir kokių? Gal siūlų pavadinimą galite parašyti?
Atsakyti
bent jau aš mezgu iš labai plonos vilnos- dedu dvigubą siūliuką. Iš 100 g. man išėjo jau 4-ios riešinių poros. Ir dar liks truputėlis siūlų, tai megsiu apyrankę visą užpildytą karoliukais.

P.S. knygą parsisiunčiau iš linkomanijos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiux-: 19 balandžio 2011 - 14:35
ircike,liux riesines wink.gif
o kokios jos dar gali buti,jei ne vilnones? g.gif juk ju paskirtis sildyti,tai vilnele ir sildo.o jei jau puosti,tai tada is bet ko galima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2011 04 19, 14:55)
ircike,liux riesines wink.gif
o kokios jos dar gali buti,jei ne vilnones? g.gif juk ju paskirtis sildyti,tai vilnele ir sildo.o jei jau puosti,tai tada is bet ko galima biggrin.gif

Kur cia skaitei, kad riesiniu paskirtis tik sildyti? schmoll.gif Galima ir laaabai graziai pasipuosti su neriniuotom riesinem ....ir nevilnonem
Atsakyti
QUOTE(Ifa @ 2011 04 19, 22:32)
Kur  cia  skaitei, kad  riesiniu  paskirtis  tik  sildyti? schmoll.gif  Galima  ir  laaabai  graziai  pasipuosti  su  neriniuotom  riesinem ....ir  nevilnonem

knygoj skaiciau,bet nepyk,tikslaus puslapio neprisimenu... cool.gif
Atsakyti

pirmosios riesines, manau pavyko blush2.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
SON, pavyko puikiai thumbup.gif
Atsakyti