Įkraunama...
Įkraunama...

Riešinės

na kiek as zinau tai sonu, bet as ne profe mezgimuose ax.gif . gal labiau patyrusios geriau zino biggrin.gif
o cia mano antrosios su smulkesniais karoliukais:
user posted image

Gal as per arti fotkinu, na kad man realios jos grazesnes nei kad foto g.gif
Atsakyti
QUOTE(zakas @ 2011 03 16, 11:53)
na kiek as zinau tai sonu, bet as ne profe mezgimuose ax.gif . gal labiau patyrusios geriau zino  biggrin.gif
o cia mano antrosios su smulkesniais karoliukais:
Gal as per arti fotkinu, na kad man realios jos grazesnes nei kad foto g.gif

Šonu mirksiukas.gif

Gražios.
Dar neteko matyti nei vienų riešinių, kurios foto atrodytų geriau nei natūroje. Na, kažkokios specifinės ir nefotogeniškos jos mirksiukas.gif
Atsakyti
o kodėl šonu, paaiškinkit man? dėl išsitampymo, dėl susiuvimo, dėl ko toks principas? skaičiau, kad kitos mezga 5 virbalais, tada juk ne šonu gaunasi.
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2011 03 16, 14:19)
o kodėl šonu, paaiškinkit man? dėl išsitampymo, dėl susiuvimo, dėl ko toks principas? skaičiau, kad kitos mezga 5 virbalais, tada juk ne šonu gaunasi.

sonu mezgant,gaunasi kaip garmoske tampri,ir aplink riesa gerai priglunda.mezgant ne sonu jos nebus tamprios aplink riesa
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2011 03 16, 16:00)
sonu mezgant,gaunasi kaip garmoske tampri,ir aplink riesa gerai priglunda.mezgant ne sonu jos nebus tamprios aplink riesa

supratau, labai ačiū bigsmile.gif
Atsakyti
sveikutės auksarankės 4u.gif
vis žiūrinėju jūsų numegztus grožius, tai susigundžiau ir aš dovanai numegzti savo krikšto dukrai ax.gif tik turiu klausimėlį - kur rasti tuos raštelius ax.gif blush2.gif gal kokią nuorodėlę ax.gif
Atsakyti
Mano pirmoji riešinė, ką tik baigta, dar neskalbta... blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif

user posted image
Atsakyti
riešinės
Laba diena.
Labai noriu nusimegzti tokias riešines.Gal galite paaiškinti ką reiškia schemoje rutuliukai ir kringelis tarp jų? g.gif Aš spėju,kad rutuliukai gal blogasiąs akis reiškia? g.gif
Atsakyti
Ateinu pasigirti draugei megztomis riesinemis wub.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(ilgakojuke @ 2011 04 08, 12:47)
Ateinu pasigirti draugei megztomis riesinemis wub.gif

labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
Labukas,vakar siaubingai nusideginau riesa,tad sugalvojau,kad binta paslepti puikiai tiktu riesines,bet pati megzti nemoku verysad.gif ,gal kas nebrangiai parduotu ar numegztu?
I az 4u.gif
Atsakyti
Mano paskutiniosios-juoda vilna, karoliukai balti, iš toli spindi sidabru.
user posted image
Atsakyti