na kiek as zinau tai sonu, bet as ne profe mezgimuose . gal labiau patyrusios geriau zino
o cia mano antrosios su smulkesniais karoliukais:
Gal as per arti fotkinu, na kad man realios jos grazesnes nei kad foto
QUOTE(zakas @ 2011 03 16, 11:53)
na kiek as zinau tai sonu, bet as ne profe mezgimuose . gal labiau patyrusios geriau zino
Šonu
Gražios.
Dar neteko matyti nei vienų riešinių, kurios foto atrodytų geriau nei natūroje. Na, kažkokios specifinės ir nefotogeniškos jos
o kodėl šonu, paaiškinkit man? dėl išsitampymo, dėl susiuvimo, dėl ko toks principas? skaičiau, kad kitos mezga 5 virbalais, tada juk ne šonu gaunasi.
QUOTE(žemuogienė @ 2011 03 16, 14:19)
o kodėl šonu, paaiškinkit man? dėl išsitampymo, dėl susiuvimo, dėl ko toks principas? skaičiau, kad kitos mezga 5 virbalais, tada juk ne šonu gaunasi.
sonu mezgant,gaunasi kaip garmoske tampri,ir aplink riesa gerai priglunda.mezgant ne sonu jos nebus tamprios aplink riesa
QUOTE(Olaiva @ 2011 03 16, 16:00)
sonu mezgant,gaunasi kaip garmoske tampri,ir aplink riesa gerai priglunda.mezgant ne sonu jos nebus tamprios aplink riesa
supratau, labai ačiū
sveikutės auksarankės
vis žiūrinėju jūsų numegztus grožius, tai susigundžiau ir aš dovanai numegzti savo krikšto dukrai tik turiu klausimėlį - kur rasti tuos raštelius gal kokią nuorodėlę
vis žiūrinėju jūsų numegztus grožius, tai susigundžiau ir aš dovanai numegzti savo krikšto dukrai tik turiu klausimėlį - kur rasti tuos raštelius gal kokią nuorodėlę
Mano pirmoji riešinė, ką tik baigta, dar neskalbta...
Ateinu pasigirti draugei megztomis riesinemis
QUOTE(ilgakojuke @ 2011 04 08, 12:47)
Ateinu pasigirti draugei megztomis riesinemis
labai grazu
Labukas,vakar siaubingai nusideginau riesa,tad sugalvojau,kad binta paslepti puikiai tiktu riesines,bet pati megzti nemoku ,gal kas nebrangiai parduotu ar numegztu?
I az
I az
Mano paskutiniosios-juoda vilna, karoliukai balti, iš toli spindi sidabru.