Įkraunama...
Įkraunama...

Riešinės

QUOTE(astarim147 @ 2011 02 12, 18:15)
Ir mano numegztos.

Pagirtina dėl dviejų spalvų mirksiukas.gif
Mano minimalistinės

user posted image
Atsakyti
Labai grazios visu riesines 4u.gif .O cia mano pirmosios

user posted image

smile.gif

Atsakyti
šiltesnės riešinės, mezgiua 2 poras, foto viena, skirtingos
user posted image
Atsakyti
Dar vienos su karoliukais

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulėlydis*: 27 vasario 2011 - 16:42
pabandziau ir as nusimegzti rieses smile.gif
user posted image

user posted image

kita karta reiks pameginti su mazesniais karoliukais ax.gif
Atsakyti
sveikos,
kazkada maniau,kad riesines yra gryna nesamone. blush2.gif dabar suprantu kad labai stipriai klydau....gydytojai man konstatavo reumata.tai suzinojus mama man padovanojo riesines ir tik tada supratau,koks geris yra riesines....dabar ju nenusiimu visa diena,kartais net vakarais pamirstu nusiimt.iskart domejaus kokios ju kainos,bet suzinojus praejo noras pirkti. doh.gif mano hobis yra siuvinejimas,bet nusprendziau,kad reik dar prisijaukint ir virbalus.bandysiu paisytis i jusu gretas ir bandysiu narpliot sau riesines,nes noris turet ivairiu ir visom progom smile.gif
visos esat saunuoles ir visu darbeliai nerealus.tikiuos iseis ir man pasirodyt su savom riesinem kazkada. 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, riesiniu mezgejos 4u.gif
nusprendziau ir as pabandysti nusimegzti riesines, jau laukiu siulu siuntinuko ir uzsisakiau biserio, bet dabar ziurinedama schemutes, pagalvojau ar nepriruksiu karoliuku g.gif nes nelabai isivaizduoju, kiek ju telpa pvz i 40 g. biserio? pasiskaiciavau, kad mano norimam rastui reiketu 1400 karoliuku, gal patyrusios zino, kiek tai mazdaug gramu? arba pasidalinkit patirtim, kiek mazdaug gramu vidutiniskai sunaudojate riesiniu porai g.gif buciau labai dekinga uz atsakyma mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juste-G @ 2011 03 14, 00:14)
Sveikutes, riesiniu mezgejos  4u.gif
nusprendziau ir as pabandysti nusimegzti riesines, jau laukiu siulu siuntinuko ir

Iš 28gramų Guterman biserio numezgu 1,5 ar net 2 poras. UŽTEKS tau 40 gramų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2011 03 14, 10:16)
Iš 28gramų Guterman biserio numezgu 1,5 ar net 2 poras. UŽTEKS tau 40 gramų  mirksiukas.gif

Aciu labai uz greita atsakyma 4u.gif
Atsakyti
O keliais virbalais mezgamos riešinės be karoliukų, radau, anksčiau minėtoje nuorodoje, kad su keturiais virbalais( akys ant trijų, o su ketvirtu mezgame). Ką manote?
Atsakyti
mano ilgosios riešinės megztos rudenį user posted image
Atsakyti
o ar būtina riešines su karoliukais megzti šonu? aš užsidėjau akis, pamatavusi riešą, ale paskaičiau, kad turi būti mezgamos šonu doh.gif
Atsakyti