Įkraunama...
Įkraunama...

Riešinės

QUOTE(Pumpuriuks @ 2011 02 03, 11:54)
Ačiū. o ripsas, tai iš abiejų pusių geromis akimis? mirksiukas.gif

taip wink.gif kitos mezga is abieju pusiu blogom akim,kad rastas butu priekyje.bet man patogiau gerom megzt bigsmile.gif
QUOTE(aukselis14 @ 2011 02 03, 12:50)
manau cia priklauso nuo rankos plocio.Mezgiau riesines pabandymui,pradzioj be karoliuku, tai uzdejus 50akiu ir numezgus (delno plotis 22cm ties pirstais) nelabai galiu nesiot,verzia ranka sad.gif arba daugiau akiu uzdet reikejo matyt,arba laisviau megzt

Pumpuriuks, tikrai taip  4u.gif

kad kiek akiu uzdesit,nuo to priklauso tik riesines ilgis.o ji mezgama juk skersai g.gif
Atsakyti
Tai kad ir megzt ne ratu, o po to susiut, kur ta riba kad jos neperžengt, nei kad kristų, nei kad ranka nelistų....va kur klausimas būti ar nebūti biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpuriuks @ 2011 02 03, 13:11)
Tai kad ir megzt ne ratu, o po to susiut, kur ta riba kad jos neperžengt, nei kad kristų, nei kad ranka nelistų....va kur klausimas būti ar nebūti biggrin.gif  4u.gif

pamezgus gi visada galima pasimatuoti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2011 02 03, 11:04)
Kokias megsi? Kaip pirštines? Tai nykštį kaip pirštinėm ir daryk, tik be galo. Pažiūrėk pirštinių temoje.

Nea, ne kaip pirstiniu. O tiesiog, kaip buna tokia lyg skylute nyksciui.
Atsakyti
QUOTE(noriu kavos @ 2011 02 03, 19:48)
Nea, ne kaip pirstiniu. O tiesiog, kaip buna tokia lyg skylute nyksciui.

tai mezgi kaip priklauso, ir susiūdama palieki tarpą. Ir viskas.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Vakar siulu pardaveja man isiule riesines flavia baby siuliukus, alia man ant ju niekaip nesusiveria karoliukai doh.gif Kokio diametro karoliukai negaliu pasakyti, nes juos pirkau susvarstytus, tik zinau, kad cekiski. Sakykit ar kas mezgat is siu siuliuku riesines g.gif
Atsakyti
Vyro sesė mezgė iš jų riešines, bet karoliukus vėrė kažkur 2,5 mm dydžio 4u.gif Išskalbus tokios atrodė lyg pliurza kokia, bet poto išdžiovinus, viskas į savo vietas grįžo mirksiukas.gif
Gal labai smulkius karoliukus veri? Arba būna, kad vidinė skylė tokia mažytė tik ploniem siūlam pralįst doh.gif
Atsakyti
o as vakar gavau dovanu graziu skaidriu ir juodu karoliuku,jablonex.tai turbut sekancias bordines megsiu su skaidriais karoliukais bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2011 02 05, 13:52)
o as vakar gavau dovanu graziu skaidriu ir juodu karoliuku,jablonex.tai turbut sekancias bordines megsiu su skaidriais karoliukais  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif Bus gražu. Man jau reik skaidrių, bet siųstis iš hoberos juos vienus per brangu. O savo mieste nieko tinkamo nerandu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2011 02 05, 22:16)
drinks_cheers.gif Bus gražu.  Man jau reik skaidrių, bet siųstis iš hoberos juos vienus per brangu. O savo mieste nieko tinkamo nerandu  schmoll.gif

tai vat,kad ointernetu rinktis spalvas truputi ne kas...as gyvai kartais pusvalandi trypcioju ir mastau biggrin.gif ir siuntimas apsimoka trik tada,jei uz koki 100 lt bent jau siuntiesi...
Atsakyti
O gal kas mezgat riešines, tokias šiltas megztas, minkštas, be karoliukų?
ir turit kokiu schemų su idėjom?
Atsakyti
Sveikos visos smile.gif as irgi noriu nusimegzti riesine su karoliukais, bet nepavyksta man graziai karoliuku imegzt... gal galit paaiskint kaip tai padaryt? Tos nuorodos neatidaro kur pirmame puslapyje 4u.gif
As susiveriau reikiama kieki karoliuku, ir dabar nesuprantu kaip megzti jeigu trys karoliukai vienoj eilej eina, ar juos kiekviena atskirai viena paskui kita imegzt su kiekviena akim, ar reikia visus tris pristum ir imegzt per viena aki juos visus tris? nzn ar supratot klausima, bet jeigu kas nors gali paaiskint, tai busiu labai dekinga 4u.gif
Atsakyti