Įkraunama...
Įkraunama...

Riešinės

sveikutes drabstuoles 4u.gif
pirmiausiai pasirodysiu savo pirmas vieninteles riesinukes ar pusiau jau pirstinukes blush2.gif
user posted image
o dabar labai noriu pabandyt su karoliukais tikras riesinukes numegzt..tik vienas klausimas:mezgant geroje puseje paliekam karoliukus(pagal rasta)o paskui grystant karoliuku nepaliekam?is blogos puses nereikia palikinet ju gerojoje..?
nemoku klausimo suformuluot doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2011 01 24, 11:36)
pirmiausiai pasirodysiu savo pirmas vieninteles riesinukes ar pusiau jau pirstinukes blush2.gif
user posted image
o dabar labai noriu pabandyt su karoliukais tikras riesinukes numegzt..tik vienas klausimas:mezgant geroje puseje paliekam karoliukus(pagal rasta)o paskui grystant karoliuku nepaliekam?is blogos puses nereikia palikinet ju gerojoje..?
nemoku klausimo suformuluot doh.gif  blush2.gif

karoliukai imezgami tik geroj pusej, mezgant ripsu, gaunasi, kad karoliukus imezgam i kas antra eile.
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2011 01 24, 12:46)
karoliukai imezgami tik geroj pusej, mezgant ripsu, gaunasi, kad karoliukus imezgam i kas antra eile.

Kaip čia pasakius g.gif
Viskas mano konspektuose puslapiu agal.
Jei mezgi gerosiomis akimis visas eiles, tai raštas formuojamas blogojoje mezginio pusėje, ta kur nuo tavęs. Kai mezgi tą pusę, kur jau matosi karoliukai, karoliukų įmezginėti nereikia.

Norint, kad karoliukų raštas matytųsi ir būtų prieš tave mezgant, reikia megzti visas eiles blogosiomis akimis. Bet asmeniškai man taip nepatogu, nes blogosiomis nemoku tvirtai megzti.
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2011 01 24, 12:36)
user posted image
nemoku klausimo suformuluot doh.gif  blush2.gif

koks grozis wub.gif vis svajoju apie tokias riesines,bet kazi ar kada nusiregsiu ax.gif gal turit ju mezgimo schema,tokia,kad suprastu pirma karta mezgantis ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2011 01 24, 11:57)
Kaip čia pasakius  g.gif
Jei mezgi gerosiomis akimis visas eiles, tai raštas formuojamas blogojoje mezginio pusėje, ta kur nuo tavęs. Kai mezgi tą pusę, kur jau matosi karoliukai, karoliukų įmezginėti nereikia.

Norint, kad karoliukų raštas matytųsi ir būtų prieš tave mezgant, reikia megzti visas eiles blogosiomis akimis. Bet asmeniškai man taip nepatogu, nes blogosiomis nemoku tvirtai megzti.

drinks_cheers.gif esme, kad imezginejam kas antroj eilej biggrin.gif nemoku as aiskint blush2.gif
Atsakyti
dar noriu paklausti jusu,ar numezgus riesines reikia jas lyginti?
Atsakyti
QUOTE(Ogiene @ 2011 01 25, 10:57)
dar noriu paklausti jusu,ar numezgus riesines reikia jas lyginti?

Tas su karoliukais? Ne. O kam?
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2011 01 25, 10:09)
Tas su karoliukais? Ne. O kam?

a nezinau ,sakau paklausiu
Aciū
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2011 01 24, 12:46)

supratau-aciukas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(saulėlydis* @ 2011 01 24, 12:57)
Kaip čia pasakius  g.gif

dabar jau nesuprantu doh.gif blush2.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(dzineee @ 2011 01 24, 15:38)
koks grozis  wub.gif  vis svajoju apie tokias riesines,bet kazi ar kada nusiregsiu  ax.gif  gal turit ju mezgimo schema,tokia,kad suprastu pirma karta mezgantis  ax.gif  blush2.gif

aciu blush2.gif
schemute "is galvos"nieko mandro... ax.gif
Atsakyti
mergaites,kurioje vietoje Kaune bazese perkate karoliukus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aukselis14 @ 2011 01 27, 22:24)
mergaites,kurioje vietoje Kaune bazese perkate karoliukus?  4u.gif

o kodel butent bazej nori?
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2011 01 27, 23:38)
o kodel butent bazej nori?

galvoju ten gal pigiausia blush2.gif