sveikos
kokius 2 metus maniau, kad numegzti riešinies su karoliukais ne mano jėgoms. prieš pora dienų kažkaip gimė mintis bent pabandyti... vakar pradejau... mezgasi smagiai, tik lėtokai... pasirodau dar nebaigtą pirmą riešinę (karoliukai nelabai lygūs, bet čia tik eksperimentinis gaminys - tiek siūlai, tiek karoliukai iš to, ką radau namuose)
Neuzpykit uz kvaila klausima,bet kaip atrodo riesiniu isvirkscioji puse?ten siulas su karoliukais irgi eina?noreciau pabandyt,tai renku info
QUOTE(shidochika @ 2011 01 13, 14:26)
Neuzpykit uz kvaila klausima,bet kaip atrodo riesiniu isvirkscioji puse?ten siulas su karoliukais irgi eina?noreciau pabandyt,tai renku info
isvirkscioj pusej tik ripsas, karoliuku nesimato bent pas mane
QUOTE(lolanta @ 2011 01 13, 15:03)
O aš mezgu savo pirmas riešines ir pas mane ir išvirkščioj puseje matosi karoliukai Ką ne taip darau, gal per plonas siūlas?
Gal per retai mezgat?
QUOTE(lolanta @ 2011 01 13, 15:03)
O aš mezgu savo pirmas riešines ir pas mane ir išvirkščioj puseje matosi karoliukai Ką ne taip darau, gal per plonas siūlas?
reikia plono siulo, plonu virbalu ir "kietai" megzti
QUOTE(lolanta @ 2011 01 13, 16:03)
Manau, kad per laisvai mezgate, nestipriai pritraukiat karoliuką. Išvirkščia pusė lygi ripsinė. Be karoliukų.