Įkraunama...
Įkraunama...

Riešinės

sveikos 4u.gif
kokius 2 metus maniau, kad numegzti riešinies su karoliukais ne mano jėgoms. blush2.gif prieš pora dienų kažkaip gimė mintis bent pabandyti... vakar pradejau... mezgasi smagiai, tik lėtokai... ax.gif pasirodau dar nebaigtą pirmą riešinę (karoliukai nelabai lygūs, bet čia tik eksperimentinis gaminys - tiek siūlai, tiek karoliukai iš to, ką radau namuose)
user posted image
Atsakyti
Gal pasakytumet kur Kaune tvirtesniu virbalu galima įsigyti riešinem g.gif nes nusipirkau šilainiu maximoje tai vienas numegsiu ir turbut išmesiu nes man jie siaubingai susilanksto doh.gif visas noras praeina megzti.
Atsakyti
Neuzpykit uz kvaila klausima,bet kaip atrodo riesiniu isvirkscioji puse?ten siulas su karoliukais irgi eina?noreciau pabandyt,tai renku info smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shidochika @ 2011 01 13, 14:26)
Neuzpykit uz kvaila klausima,bet kaip atrodo riesiniu isvirkscioji puse?ten siulas su karoliukais irgi eina?noreciau pabandyt,tai renku info  smile.gif

isvirkscioj pusej tik ripsas, karoliuku nesimato schmoll.gif bent pas mane g.gif
Atsakyti
O aš mezgu savo pirmas riešines ir pas mane ir išvirkščioj puseje matosi karoliukai schmoll.gif Ką ne taip darau, gal per plonas siūlas?
Atsakyti
QUOTE(lolanta @ 2011 01 13, 15:03)
O aš mezgu savo pirmas riešines ir pas mane ir išvirkščioj puseje matosi karoliukai schmoll.gif Ką ne taip darau, gal per plonas siūlas?

Gal per retai mezgat?
Atsakyti
QUOTE(lolanta @ 2011 01 13, 15:03)

reikia plono siulo, plonu virbalu ir "kietai" megzti mirksiukas.gif
Atsakyti
nežinau g.gif atrodo kad labai jau tankiai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lolanta @ 2011 01 13, 16:03)

Manau, kad per laisvai mezgate, nestipriai pritraukiat karoliuką. Išvirkščia pusė lygi ripsinė. Be karoliukų.
Atsakyti
Aišku smile.gif kitas bandysiu dar tvirčiau megzti (jei gausiu normalius virbalus)
Atsakyti
rodausi pirmas pabaigtas riesines 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(UgNeliuke @ 2010 11 05, 12:45)
O schemutė ir tikslus aprašymas mano Blog'e yra  mirksiukas.gif

Ačiū UgNeliuke už idėją, pasirodau savo pirmas riešines smile.gif (tik nelabai gal raštas matosi, nes tamsūs ir pukuoti siūlai)
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pamaiviuke: 16 sausio 2011 - 01:43