Įkraunama...
Įkraunama...

Riešinės

dėkui
schema zinokit is senobines knygos,is kurios pirstinems rastus rinkdavau.žakardiniai,ar kokie ten vadinasi jie g.gif
o karoliuku abiems reikejo 1400 vnt mirksiukas.gif

va:

user posted image
Atsakyti
user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(Alacka33 @ 2010 12 15, 14:17)

Na va, ir Alacka užkabino riešinės mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Čia mano pirmoji riešinė dukrytei blush2.gif reiks dar antrą kažkaip prisiversti numegzti user posted image

Mergaitės išduokit paslaptį kaip suveriate karoliukus ant siūlo doh.gif
Atsakyti
Turiu laabai plona ir ilga adata,tai be jokiu problemu susiveriu karoliukus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpocka @ 2010 12 20, 23:14)
Turiu laabai plona ir ilga adata,tai be jokiu problemu susiveriu karoliukus. 4u.gif

bet man nelenda į jos skylutę siūlas g.gif , gal perplona adata, gal yra storesnių?

Atsakyti
http://i060.radikal....a4e7ea1ce6b.jpg

http://s53.radikal.r...f288fcefeaf.jpg

Radau internete foto 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo W@idaw: 20 gruodžio 2010 - 23:41
Aš tokiu principu veriu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulyte DD @ 2010 12 20, 23:22)
bet man nelenda į jos skylutę siūlas  g.gif , gal perplona adata, gal yra storesnių?

yra ir specialiu adatu karoliukams susiverti wink.gif
labai greitai 1400 vnt susiveria thumbup.gif
Atsakyti
o man su adata nieko neisejo,nes dvigubas siulas nelindo,tai as patepiau siulo galiukja super klijais ir dar nenudziuvus stipriai patryniau tarp pirstu.kibo prie pirstu tiesa pasakius, bet nudziuvus klijai nuo pirstu nubyrejo,taip ir susiveriau visus karoliukus tiesiai ant klijais sustandinto siulo-tik aisku veriasi ne taip greitai
Atsakyti
QUOTE(Auksreda @ 2010 12 21, 10:30)
o man su adata nieko neisejo,nes dvigubas siulas nelindo,tai as patepiau siulo galiukja super klijais ir dar nenudziuvus stipriai patryniau tarp pirstu.kibo prie pirstu tiesa pasakius, bet nudziuvus klijai nuo pirstu nubyrejo,taip ir susiveriau visus karoliukus tiesiai ant klijais sustandinto siulo-tik aisku veriasi ne taip greitai

Aš irgi panašiu principu suvėriau, bet sunkiai.

Papildyta:
QUOTE(W@idaw @ 2010 12 20, 23:40)

Nereliai ačiu thumbup.gif
Atsakyti