Įkraunama...
Įkraunama...

Riešinės

QUOTE(saulėlydis* @ 2010 02 15, 23:35)

Klausimas ne man bet atsakau, kad standartiškai apie 50 akių užtenka  mirksiukas.gif

Ačiū
mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2010 02 15, 21:35)

Esu skaicius ir zinau, kad pirma karoliukus suveria ant siulo, bet kaskokiam puslapi buvau radus kaip veseliu reikiamoj vietos prikabina karoliuka, (gal ir neaiskiai parasiau), o dabar nerandu doh.gif
Atsakyti
as irgi esu kazkur skaiciusi, kad kazkaip pagalbiniu siulu naudojantis galima paprasciau juos imegzti
Atsakyti
O čia mano naujos riešinės
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2010 02 15, 21:01)
o vat man iškilo toks klausimukas- ar jums mezgant riešinės lieka vienodo pločio?

paaiškinsiu- mezgiau ripsu, pirmosiose eilėse buvo 11,2 cm, o paskutiniosiose jau pasidarė 12 cm  g.gif . Vat ir mąstau- ar pradėjau laisvinti mezgimą, ar kažką su pirmosiomis akimis negerai darau (nors lyg ir viskas teisingai- gražiai nukeliu, kad šonu eitų kaip pynelė).

Ir dar- kaip gražiai susiuvat- man kažkaip nepatinka ta siūlė, kuri gaunasi.
mano knebinėjimai- paraše  ax.gif

man tai vienodos gaunasi.
as stai tokiu principu susiunu su adata ir visai graziai gaunasi
http://picasaweb.goo...584890097212418
Atsakyti
QUOTE(skarpionuke @ 2010 02 16, 18:45)
Esu skaicius ir zinau, kad pirma karoliukus suveria ant siulo, bet kaskokiam puslapi buvau radus kaip veseliu reikiamoj vietos prikabina karoliuka, (gal ir neaiskiai parasiau), o dabar nerandu  doh.gif

Prašom čia
Atsakyti
QUOTE(Alacka33 @ 2010 02 18, 19:30)

Man atrodo, kad čia labai ilgas ir nepatogus darbas doh.gif
Atsakyti
man taip pat pasirode, kad cia jau dvigubas darbas gaunasi. labai gerai ir vien virbalais imegzti karoliukus
Atsakyti
Labai graziu riesiniu prirodet. Paziurekit kokias radau Liepos ikeltame zurnaliuke:
user posted image

yra ir schemutes: cia
man tai jos labai thumbup.gif tik kur gauti jauna stilinga mergaiciuke g.gif

Atsakyti
O aš, prisipažinsiu, labai nejaukiai pasijaučiau, įlindusi į tą puslapį, kurį nurodė Pavasarėlis. Kai randi ne vieną ir ne dvi savo padarytas nuotraukas, o albumo savininkas net nepaklausia leidimo, nei ačiū pasako, tada kažkaip nemalonu pasidaro... Man tikrai negaila, pasidalinu aš savo sukurtais raštais, bet kai nei paklausia, nei ačiū pasako, tada jau nebežinau, ką sakyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zemugne: 19 vasario 2010 - 16:45
QUOTE(Zemugne @ 2010 02 19, 15:43)
O aš, prisipažinsiu,  labai nejaukiai pasijaučiau, įlindusi į tą puslapį, kurį nurodė Pavasarėlis. Kai randi ne vieną ir ne dvi savo padarytas nuotraukas, o albumo savininkas net nepaklausia leidimo, nei ačiū pasako, tada kažkaip nemalonu pasidaro... Man tikrai negaila, pasidalinu aš savo sukurtais raštais, bet kai nei paklausia, nei ačiū pasako, tada jau nebežinau, ką sakyti.

Zemugne, nesipiktinkit labai, nes jeigu jau idedate savo darbelius i interneta, tai 100% galite buti tikra, kad kazkam tai patiks ir nukopijuos... smile.gif
as savas riesines taip pat radau siame puslapyje, bet... nezinau ar cia reikia 'aciu' reikalauti, nes ta dobiliuku rasteli vistiek nuo kazko nukopijavau... na tik riesiniu apacia pacios sugalvota...
Atsakyti
QUOTE(Zemugne @ 2010 02 19, 17:43)
O aš, prisipažinsiu,  labai nejaukiai pasijaučiau, įlindusi į tą puslapį, kurį nurodė Pavasarėlis. Kai randi ne vieną ir ne dvi savo padarytas nuotraukas, o albumo savininkas net nepaklausia leidimo, nei ačiū pasako, tada kažkaip nemalonu pasidaro... Man tikrai negaila, pasidalinu aš savo sukurtais raštais, bet kai nei paklausia, nei ačiū pasako, tada jau nebežinau, ką sakyti.

Atsiprasau merginos jei papiktinau 4u.gif Grazus Jusu darbeliai, o kantrybe ir kruopstumas pagirtinas smile.gif

Nuotrauku tikrai nevogiau, viskas is sios pacios temos. Manau mes visos informacijos ir ideju ieskoke internete, forumuose, dalinames informacija, o jei nenorime dalintis tai tyliai laikom savo sekretus uzspaustuose stalciukuose mirksiukas.gif
Atsakyti