Įkraunama...
Įkraunama...

Riešinės

QUOTE(pavilonyte @ 2010 12 03, 23:57)
Labutis, o kokius siūlus, mergaitės, riešinėm perkat, aš tai pradėjau nuo grynos vilnos, bet gal geriau pirkt maišytus  g.gif

Gerai ir gryna vilna tik turetu buti nelabai stora. Man tai kuo siulas plonesnis tuo graziau nusimezga.
Atsakyti
aš mezgiau iš pusvilnės
Atsakyti
Sveikos, mezgėjos 4u.gif šiek tiek įsikišiu.. Ieškančioms virbalų, kaime sugadinau seno dviračio ratą, tiesiog iškirpau norimo ilgio penkis špikius, jie kaip žinia, labai kieti ir tvirti, nuapvalinau galus, apšveičiau visus, kad būtų švelnūs, švarūs, lygūs, nekibtų siūlas, storio negaliu tiksliai pasakyti, bet jie už 1.5 tikrai plonesni, kieti, tvirti, pakankamai ilgi:)
Atsakyti
Ir aš turiu tokius iš dviračio špykių padarytus, bet jie plonai vilnai per stori, plonesnių reikia.
Atsakyti
Sveikutės, susigundžiau ir aš riešinių mezgimu, kolkas dar nė vieno darbelio nesu padariusi, bet labai noriu pabandyti... Gal kuri mezgėjėlė galit įdėti riešinių su karoliukais nuotraukėlę, bet blogos (išvirkščios) pusės? Noriu pažiūrėti, kaip mezgasi siūlas, kuris mezga raštuką. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(milduks* @ 2010 12 05, 18:19)
Sveikutės, susigundžiau ir aš riešinių mezgimu, kolkas dar nė vieno darbelio nesu padariusi, bet labai noriu pabandyti... Gal kuri mezgėjėlė galit  įdėti riešinių su karoliukais nuotraukėlę, bet blogos (išvirkščios) pusės? Noriu pažiūrėti, kaip mezgasi siūlas, kuris mezga raštuką. 4u.gif

Yra vienas vienintelis siūlas ir ant jo suverti karoliukai. Kita pusė lygiai tokia pat kaip geroji, tik be karoliukų. Juk mezgama ripsu.
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2010 12 05, 19:00)
Yra vienas vienintelis siūlas ir ant jo suverti karoliukai. Kita pusė lygiai tokia pat kaip geroji, tik be karoliukų. Juk mezgama ripsu.

na gal kvailokai paklausiu, bet su tuo siūlu mezgamas tik raštas, ar ne? Tada, jei viename mezginio gale reikia karoliukų ir jeigu kitame vėl reikia, tai tas siūlas taip ir eina per visą mezginio eilę?Ar jis kažkaip įmezgamas, kad "nekabotų"?Nepykit už įkyrumą, tiesiog labai noriu pabandyti... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(milduks* @ 2010 12 05, 21:05)
na gal kvailokai paklausiu, bet su tuo siūlu mezgamas tik raštas, ar ne? Tada, jei viename mezginio gale reikia karoliukų ir jeigu kitame vėl reikia, tai tas siūlas taip ir eina per visą mezginio eilę?Ar jis kažkaip įmezgamas, kad "nekabotų"?Nepykit už įkyrumą, tiesiog labai noriu pabandyti... blush2.gif

Imi siulus is kuriu megsi riesines,ant jo susiveri reikiama skaiciu karoliuku, uzsimeti akis ir mezgi. Nereikia jokiu kitu papildomu siulu mirksiukas.gif
Atsakyti
Kiek apytiksliai siūlų sunaudojama standartinėms riešinėms? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aguliero @ 2010 12 06, 02:27)
Kiek apytiksliai siūlų sunaudojama standartinėms riešinėms?  4u.gif

Bijau pameluot. Mezgu iš ROMA, tai ne daugiau 20 gramų porai.
Atsakyti
QUOTE(KristinuleV @ 2010 12 05, 21:11)
Imi siulus is kuriu megsi riesines,ant jo susiveri reikiama skaiciu karoliuku, uzsimeti akis ir mezgi. Nereikia jokiu kitu papildomu siulu  mirksiukas.gif

Ačiū, dabar supratau 4u.gif aciuks.gif
Atsakyti
Sveikutės ir aš baiginėju savo pirmąsias riešines smile.gif manau ryt atsiduosiu Jūsų teismui smile.gif
Atsakyti