Įkraunama...
Įkraunama...

Riešinės

Kokie visų grožiai, bene šalčių laukiama? g.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Žada, žada šalčius ir dar kokius. smile.gif
Atsakyti
mergaitės, ko gero n kartų klausta blush2.gif bet...... biserį ko gero čekišką naudojat g.gif o kokio dydžio ?
ir dar, kaip jums ties sujungimu gaunasi raštas biseriuko? negi taip tip top viskas baigiasi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2010 11 23, 22:23)
mergaitės, ko gero n kartų klausta  blush2.gif bet...... biserį ko gero čekišką naudojat  g.gif o kokio dydžio ?
ir dar, kaip jums ties sujungimu gaunasi raštas biseriuko? negi taip tip top viskas baigiasi?  ax.gif

TOKĮ perku

O dėl sujungimo, tai irgi paprasta. Pasipaišai raštą, pasiplanuoji, kad gražiai susijungtų.
PVZ.: riešinei reikia 60 karoliukų eilių (120 iš viso), tai stengiuosi, kad raposrtas būtų atitinkamai iš 10-12-15 eilių, kad gražiai viskas prasidėtų ir užsibaigtų.
Beveik visais atvejais raštą paišausi excelyje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2010 11 23, 23:23)
mergaitės, ko gero n kartų klausta  blush2.gif bet...... biserį ko gero čekišką naudojat  g.gif o kokio dydžio ?
ir dar, kaip jums ties sujungimu gaunasi raštas biseriuko? negi taip tip top viskas baigiasi?  ax.gif

Kaune, tai bazeje yra. Ir didelis pasirinkimas cekisku karoliuku. Ir maiselis apie 40g kainuoja 5 lt. O karoliukai tai tikrai kokybiski, nes pakankamai ilgai tokiu ieskojau, o dydis 3mm.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astarim147: 24 lapkričio 2010 - 15:08
QUOTE(astarim147 @ 2010 11 24, 16:07)
Kaune, tai bazeje yra. Ir didelis pasirinkimas cekisku karoliuku. Ir maiselis apie 40g kainuoja 5 lt. O karoliukai tai tikrai kokybiski, nes pakankamai ilgai tokiu ieskojau, o dydis 3mm.

Aga ir as ten perku smile.gif
Atsakyti
user posted image

RODAU TIK VIENĄ, NES PATI ESU MODELIS blush2.gif , RIEŠINĖS TIK SU VIENA PYNUTE, MEZGIAU SU DVIEM VIRBALAIS
Atsakyti
QUOTE(nelita @ 2010 11 25, 11:43)
RODAU TIK VIENĄ, NES PATI ESU MODELIS  blush2.gif , RIEŠINĖS TIK SU VIENA PYNUTE, MEZGIAU SU DVIEM VIRBALAIS

grožis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(astarim147 @ 2010 11 24, 16:07)
kuriam sandely 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aukselis14 @ 2010 11 25, 20:56)
kuriam sandely  4u.gif

Sunku numeri pasakyt, raudonoj rampoj galinis sandelys. Dar tie patys prekiautojai yra vilijampoles turgui ir dainavos prekybos centre. Vilijampolej yra is ko pasirinkti, o dainavoj kiek teko buti, tai nera is ko.
Atsakyti
norėjau Ulmos klausti, kokio storio siūlai ( nes matosi jog ne iš plonųjų ) ir ar karoliukai verti ant pagrindinio siūlo? mano siūlas< bent jau iš foto kiek sprendžiu, panašaus storumo, bet karoliukus didesnius vėriau ir ai čiut čiut, tampriai užvažiavo ant siūlo doh.gif
QUOTE(Ulma @ 2010 11 02, 15:50)

[url=http://www.radikal.ru][img]http://s004.radikal.ru/i207/1011

Papildyta:
norėjau Ulmos klausti, kokio storio siūlai ( nes matosi jog ne iš plonųjų ) ir ar karoliukai verti ant pagrindinio siūlo? mano siūlas< bent jau iš foto kiek sprendžiu, panašaus storumo, bet karoliukus didesnius vėriau ir ai čiut čiut, tampriai užvažiavo ant siūlo doh.gif
QUOTE(Ulma @ 2010 11 02, 15:50)

user posted image

Atsakyti
fishke, riešines mezgu iš Merino soft siūlų. Jie tokie purūs ir atrodo neploni, bet kai patempi labai gerai tempiasi ir išplonėja. Todėl mažyčiai karoliukai (man gražiausiai atrodo smulkūs) lengvai susiveria. Visada renkuosi tokius siūlus, ant kurių pralenda karoliukai be pagalbinio siūlo. mirksiukas.gif Patariu rinktis siūlus pagal metražą - kuo didesnis metražas, tuo plonesni siūlai.
Atsakyti