aš Klaipėdoj irgi nerandu plonu virbalų.. gal kas žino kur jų gaut?
QUOTE(Inga-Monika @ 2010 11 09, 16:32)
aš Klaipėdoj irgi nerandu plonu virbalų.. gal kas žino kur jų gaut?
as ir noreciau suzinot kur klaipedoj tokius plonus isigyti
QUOTE(Ulma @ 2010 11 09, 12:42)
[Rodausi, ką dar esu pagaminusi. Vijokliai:
Nu man su karoliukais tai pačios pačiausios. Labai skoningos. Ir vijokliai nematyti
Zaahra tavo riešinės taip pat įdomios
Vau vau...puikios riešinės zaahra labai įdomios ir dar nematytos
Dėkui, merginos
nelita labai patiko tavo riešinės. Spalva ir raštas taip gražiai suderinti ir dar taip gražiai priglunda prie rankos
nelita labai patiko tavo riešinės. Spalva ir raštas taip gražiai suderinti ir dar taip gražiai priglunda prie rankos
Labas vakaras
O kaip jus jas mezgate ? su dveis virbalais, ar su 5 kaip kojines Ar imanoma su 2 numegzi , daugiau is ranku krenta gal yra kur paziureti ?
Aciu
Papildyta:
Labas vakaras
O kaip jus jas mezgate ? su dveis virbalais, ar su 5 kaip kojines Ar imanoma su 2 numegzi , daugiau is ranku krenta gal yra kur paziureti ?
Aciu
Aciu
Papildyta:
Labas vakaras
Aciu
QUOTE(Pasaka. @ 2010 11 12, 23:21)
Labas vakaras
Aciu
Aciu
tos su karoliukais mezgamos 2 virbalais ir paskui susiunamos. bet galima karoliuku ir nedeti. o tos su pynelem - 5-iais, ir tada nelieka siules. perverskite temos puslapius ir daug ideju pasirinksite savosioms
QUOTE(UgNeliuke @ 2010 11 12, 23:23)
tos su karoliukais mezgamos 2 virbalais ir paskui susiunamos. bet galima karoliuku ir nedeti. o tos su pynelem - 5-iais, ir tada nelieka siules. perverskite temos puslapius ir daug ideju pasirinksite savosioms
Aciu
QUOTE(zaahra @ 2010 11 12, 21:25)
Dėkui, merginos
ačiū