Įkraunama...
Įkraunama...

Riešinės

Mano pirmosios riešinės blush2.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(cipa007 @ 2010 11 05, 19:36)
Taip buvau radus tavo aprašymą ir jis labai padėjo, ačiū  4u.gif  ir manau, kad dar kam nors pravers....  4u.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Januse @ 2010 11 07, 20:12)
Mano pirmosios riešinės  blush2.gif

Labai thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos. Užsikrėčiau ir aš riešinių manija. Pasirodau savo pirmus darbelius ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
sveikos,

norejau pasiteirauti, kaip jus imezgate karoliukus? Ar jie suverti ant paprasto plono siulo pagal rasta spalvomis, ar kazkaip kitaip darot? Gal yra kokia nuoroda? DEKUI 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(muvija @ 2010 11 08, 18:18)
sveikos,

norejau pasiteirauti, kaip jus imezgate karoliukus? Ar jie suverti ant paprasto plono siulo pagal rasta spalvomis, ar kazkaip kitaip darot? Gal yra kokia nuoroda? DEKUI  4u.gif

Kiek žinau, tai būna riešinių mezgimo kursų, bent Vilniuj, ten viską parodo ir paaiškina smile.gif
Atsakyti
Kaip grazu wub.gif
Ir as uzsimaniau riesiniu...
Atsakyti
QUOTE(muvija @ 2010 11 08, 18:18)
sveikos,

norejau pasiteirauti, kaip jus imezgate karoliukus? Ar jie suverti ant paprasto plono siulo pagal rasta spalvomis, ar kazkaip kitaip darot? Gal yra kokia nuoroda? DEKUI  4u.gif

Reikia susiverti ant to paties siūlo, kuriuo mezgama.
Paskaityk pirmoje temoje http://www.supermama...;#entry32897484
Atsakyti
QUOTE(Martini @ 2010 11 05, 08:30)
Kaune 1 ir 1,25 virbalų yra ir "Vitebsko" IKI pastate, kur siuvimo, mezgimo priedais prekiauja.

Dar norėjau paklausti: jei darote tik angą nykščiui, ar paliekate ją siūlės linijoj, ar mezginyje darote? g.gif (tikiuosi supratote, ką norėjau paklausti smile.gif )

ne Pasimatymo iki pastate? g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2010 11 08, 20:16)
Reikia susiverti ant to paties siūlo, kuriuo mezgama.
Paskaityk pirmoje temoje http://www.supermama...;#entry32897484

ACIU!!!!
Atsakyti
O gal kas žino ar Vilniuj yra kur nors 1 nr virbaliukų pirkt, nes kol kas tokių neužtikau niekur...
Atsakyti
super voverė, aš pirkau Mezgimo Zonoj virbaliukus Nr.1,25. Dar mačiau VCUP'e - pigesni ženkliai. O 1 nr. nesu mačius.

Rodausi, ką dar esu pagaminusi. Vijokliai:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ulma: 09 lapkričio 2010 - 11:45
QUOTE(Olaiva @ 2010 11 08, 20:42)
ne Pasimatymo iki pastate? g.gif

gal ir ten yra. Aš pirkau IKI Lukšio g.
Atsakyti