Įkraunama...
Įkraunama...

Riešinės

QUOTE(Amanita @ 2010 11 04, 23:07)
O kur gaut 1 nr. virbalus? Ploniausia, ką man iki šiol pavyko surast -- 1,5.

Yra Šarkuvos Maximoj antram aukšte kur siulais ir karoliukais prekiauja mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaune 1 ir 1,25 virbalų yra ir "Vitebsko" IKI pastate, kur siuvimo, mezgimo priedais prekiauja.

Dar norėjau paklausti: jei darote tik angą nykščiui, ar paliekate ją siūlės linijoj, ar mezginyje darote? g.gif (tikiuosi supratote, ką norėjau paklausti smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(Martini @ 2010 11 05, 09:30)
Kaune 1 ir 1,25 virbalų yra ir "Vitebsko" IKI pastate, kur siuvimo, mezgimo priedais prekiauja.

Dar norėjau paklausti: jei darote tik angą nykščiui, ar paliekate ją siūlės linijoj, ar mezginyje darote? g.gif (tikiuosi supratote, ką norėjau paklausti smile.gif )

Siūlės linijoje
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2010 11 05, 10:16)
Siūlės linijoje

ačiū 4u.gif
Atsakyti
Ir dar biggrin.gif : kur Kaune perkat siūlus Roma (kaip supratau, jie pasiteisinę riešinėms)? Iš vieno mezgat ar dviejų siūlų? Ar gal dar kokius ne super brangius naudojat?
Atsakyti
QUOTE(Martini @ 2010 11 05, 12:06)
Ir dar  biggrin.gif : kur Kaune perkat siūlus Roma (kaip supratau, jie pasiteisinę riešinėms)? Iš vieno mezgat ar dviejų siūlų? Ar gal dar kokius ne super brangius naudojat?

As siuos siulus pirkau Šarkuvos maximoj antram aukste smile.gif Mezgu dviem siuliukais 2nr virbalais. Galvoju nusipirkt 1,5 ar 1 nr pabandyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cipa007 @ 2010 09 21, 16:26)
Mezgiau dukrai riešines
user posted image

o geras bigsmile.gif čia gi iš mano aprašymo thumbup.gif
smagu, kad kažkam jis pravertė. mirksiukas.gif
O schemutė ir tikslus aprašymas mano Blog'e yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(KristinuleV @ 2010 11 05, 12:14)
As siuos siulus pirkau Šarkuvos maximoj antram aukste  smile.gif  Mezgu dviem siuliukais 2nr virbalais. Galvoju nusipirkt 1,5 ar 1 nr pabandyti smile.gif

O aš vienu siūlu Nr1,5 virbalais

Tai ant dviejų ir karoliukus veri? Pratelpa?
Atsakyti
as ir nusipirkau ROMA siulus ir mezgu su 1 siuliuku 2 num virbalais ir karoliuka vos perveriu,bet veriu ne su adata,nes ji net netelpa pro skylute-patepu siuliuka klijais ir veriu tiesiai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auksreda: 05 lapkričio 2010 - 14:36
QUOTE(saulėlydis* @ 2010 11 05, 14:02)
O aš vienu siūlu Nr1,5 virbalais
Tai ant dviejų ir karoliukus veri? Pratelpa?

Man taip patare kad pirma pabandyciau su dvigubu.Tai gerai gavosi. Pralindo ir karoliukai, bet turiu kitokiu karoliuku kurie nelenda. Tai sakiau reiks nusipirkti plonesnius virbalus ir bandyti su viengubu siuliuku blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Auksreda @ 2010 11 05, 15:15)
as ir nusipirkau ROMA siulus ir mezgu su 1 siuliuku  2 num virbalais ir karoliuka vos perveriu,bet veriu ne su adata,nes ji net netelpa pro skylute-patepu siuliuka klijais ir veriu tiesiai

Juk visokio dydzio tu karoliuku yra rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(UgNeliuke @ 2010 11 05, 11:45)
o geras  bigsmile.gif  čia gi iš mano aprašymo  thumbup.gif
smagu, kad kažkam jis pravertė.  mirksiukas.gif
O schemutė ir tikslus aprašymas mano Blog'e yra  mirksiukas.gif

Taip buvau radus tavo aprašymą ir jis labai padėjo, ačiū 4u.gif ir manau, kad dar kam nors pravers.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KristinuleV @ 2010 11 05, 16:39)
Man taip patare kad pirma pabandyciau su dvigubu.Tai gerai gavosi. Pralindo ir karoliukai, bet turiu kitokiu karoliuku kurie nelenda. Tai sakiau reiks nusipirkti plonesnius virbalus ir bandyti su viengubu siuliuku  blush2.gif
Papildyta:
Juk visokio dydzio tu karoliuku yra rolleyes.gif

taip,jau esamus karokiukus reikia sunaudot,tiesa pasakius visam gyvenimui kogero jau visokiausiu esu isigijus
Atsakyti