Ačiū už ivertinimus
Dobiliukai ir gintariukai
QUOTE(emilijut @ 2010 11 03, 17:03)
Sveikutės rankdarbėlės, labai kuribingos jūs, o man dar tik pradžia, pasirodau su savo pirmosiomis, kurias užsisakė klientė:
Įdomios, bet svarbiausia, kad šilta bus
sveikos mezgejeles!
prasau patarimo
pradejau pirmasias savo riesines ,kazkas negerai,karoliukai perlenda i kita puse,na nevisi -kokos trecdalis
nesuprantu-ka ne taip darau ,gal karoliukai per mazi,gal siulai per ploni,
gal matet kur nuoroda kaip tuos karoliukus imegsti.aciu
prasau patarimo
pradejau pirmasias savo riesines ,kazkas negerai,karoliukai perlenda i kita puse,na nevisi -kokos trecdalis
QUOTE(Auksreda @ 2010 11 04, 07:39)
sveikos mezgejeles!
prasau patarimo
prasau patarimo
Nu aš ne specė, bet manau, kad per laisvai mezgate
Aš taip pat kaip chimera pagalvojau, kad galbūt per laisvai mezgate? Pabandykite megzti tampriau, o karoliuką prieš išmezgant akį stipriai pristumti, prispausti prie jau išmegzto mezginio.
Gal pabandyk virbalus plonesnius , tada bus ne toks laisvas mezginys ir turėtų nepabėgti karoliukai į kitą pusę...
gal ir per laisvai mezgu ,pameginsiu tampriau,nes jau ardziau kelis kart.o virbalus 2 numerio naudoju-tokius patare siulu parduotuvej.
aciu jum uz patarimus
aciu jum uz patarimus
QUOTE(Auksreda @ 2010 11 04, 22:24)
gal ir per laisvai mezgu ,pameginsiu tampriau,nes jau ardziau kelis kart.o virbalus 2 numerio naudoju-tokius patare siulu parduotuvej.
aciu jum uz patarimus
aciu jum uz patarimus
isikisiu ir as manau per stori virbalai ...as mezgu 1-1,5 ..ir megst reikia laabai ''KIETAI''..pirmas riesines mezgant ir man ''lindo i kita puse'',bet po to pakeiciau virbalus ir mezgiau ''kieciau''-VISKAS ...
QUOTE(tiklis @ 2010 11 04, 22:01)
isikisiu ir as manau per stori virbalai ...as mezgu 1-1,5 ..ir megst reikia laabai ''KIETAI''..pirmas riesines mezgant ir man ''lindo i kita puse'',bet po to pakeiciau virbalus ir mezgiau ''kieciau''-VISKAS ...
O kur gaut 1 nr. virbalus? Ploniausia, ką man iki šiol pavyko surast -- 1,5.
QUOTE(Amanita @ 2010 11 04, 23:07)
O kur gaut 1 nr. virbalus? Ploniausia, ką man iki šiol pavyko surast -- 1,5.
Mano visos su 1.5 megztos. Pakanka
QUOTE(Amanita @ 2010 11 04, 23:07)
nezinau.. as turiu mociutes,senus senus ...tokius metalinius. numerio nera,bet lyginau su 1,5-plonesni ..todel speju,kad kokio 1 nr.
o ar buna tokiu pirkt,niekad net nesidomejau ...