Įkraunama...
Įkraunama...

Riešinės

Ačiū už ivertinimus 4u.gif

Dobiliukai ir gintariukai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės rankdarbėlės, labai kuribingos jūs, o man dar tik pradžia, pasirodau su savo pirmosiomis, kurias užsisakė klientė:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(emilijut @ 2010 11 03, 17:03)
Sveikutės rankdarbėlės, labai kuribingos jūs, o man dar tik pradžia, pasirodau su savo pirmosiomis, kurias užsisakė klientė:

Įdomios, bet svarbiausia, kad šilta bus thumbup.gif
Atsakyti
sveikos mezgejeles!
prasau patarimo
pradejau pirmasias savo riesines ,kazkas negerai,karoliukai perlenda i kita puse,na nevisi -kokos trecdalis
nesuprantu-ka ne taip darau ,gal karoliukai per mazi,gal siulai per ploni,
gal matet kur nuoroda kaip tuos karoliukus imegsti.aciu
Atsakyti
QUOTE(Auksreda @ 2010 11 04, 07:39)
sveikos mezgejeles!
prasau patarimo
pradejau pirmasias savo riesines ,kazkas negerai,karoliukai perlenda i kita puse,na nevisi -kokos trecdalis
nesuprantu-ka ne taip darau ,gal karoliukai per mazi,gal siulai per ploni,
gal matet kur nuoroda kaip tuos karoliukus imegsti.aciu

Nu aš ne specė, bet manau, kad per laisvai mezgate g.gif
Atsakyti
Aš taip pat kaip chimera pagalvojau, kad galbūt per laisvai mezgate? Pabandykite megzti tampriau, o karoliuką prieš išmezgant akį stipriai pristumti, prispausti prie jau išmegzto mezginio. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruginė: 04 lapkričio 2010 - 08:15
Gal pabandyk virbalus plonesnius , tada bus ne toks laisvas mezginys ir turėtų nepabėgti karoliukai į kitą pusę... g.gif
Atsakyti
gal ir per laisvai mezgu doh.gif ,pameginsiu tampriau,nes jau ardziau kelis kart.o virbalus 2 numerio naudoju-tokius patare siulu parduotuvej.
aciu jum uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksreda @ 2010 11 04, 22:24)
gal ir per laisvai mezgu doh.gif ,pameginsiu tampriau,nes jau ardziau kelis kart.o virbalus 2 numerio naudoju-tokius patare siulu parduotuvej.
aciu jum uz patarimus 4u.gif

isikisiu ir as blush2.gif manau per stori virbalai blush2.gif ...as mezgu 1-1,5 mirksiukas.gif ..ir megst reikia laabai ''KIETAI''..pirmas riesines mezgant ir man ''lindo i kita puse'',bet po to pakeiciau virbalus ir mezgiau ''kieciau''-VISKAS thumbup.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiklis: 04 lapkričio 2010 - 22:02
QUOTE(tiklis @ 2010 11 04, 22:01)
isikisiu ir as blush2.gif manau per stori virbalai blush2.gif ...as mezgu 1-1,5 mirksiukas.gif ..ir megst reikia laabai ''KIETAI''..pirmas riesines mezgant ir man ''lindo i kita puse'',bet po to pakeiciau virbalus ir mezgiau ''kieciau''-VISKAS  thumbup.gif ...

O kur gaut 1 nr. virbalus? Ploniausia, ką man iki šiol pavyko surast -- 1,5.
Atsakyti
QUOTE(Amanita @ 2010 11 04, 23:07)

Mano visos su 1.5 megztos. Pakanka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Amanita @ 2010 11 04, 23:07)

biggrin.gif nezinau.. blush2.gif as turiu mociutes,senus senus smile.gif ...tokius metalinius. numerio nera,bet lyginau su 1,5-plonesni blush2.gif ..todel speju,kad kokio 1 nr.
o ar buna tokiu pirkt,niekad net nesidomejau g.gif ...
Atsakyti