Nite
Mažulėle, npabėgs tos akys tikrai. Juk jei megsi ripsu, užtenka 50 akių ant virbalo, o jei daugiau dėsi, gi gali po trintuką uždėt ant virbalo galo, ar nuo vaistų bonkučių būdavo tokie kamšteliai guminiai ir viskas bus ok
Mielosios mezgėjėlės, turiu klausimą:tarkim riešo apimtis yra 18 cm., tai megzti 18 cm, ar mažiau, kad gražiau aptemptų renką
QUOTE(pumpocka @ 2010 10 21, 16:11)
Cia mano spalvotos Man paciai ,jos nelabai patinka..
Darbo daug, bet būtų gražiau, jei karoliukai būtų mažulyčiai.
Papildyta:
QUOTE(vijjole @ 2010 10 25, 12:32)
Mielosios mezgėjėlės, turiu klausimą:tarkim riešo apimtis yra 18 cm., tai megzti 18 cm, ar mažiau, kad gražiau aptemptų renką
Mažiau.
Labas, riesiniu mezgejeles
Man klausimas iskilo: ar sioje temoje galima parodyti riesines tik su karoliukais, ar ir kitiokiu budu kurtomis riesinemis dziaiugiates?
Man klausimas iskilo: ar sioje temoje galima parodyti riesines tik su karoliukais, ar ir kitiokiu budu kurtomis riesinemis dziaiugiates?
QUOTE(Getira @ 2010 10 25, 14:57)
Labas, riesiniu mezgejeles
Žinoma, visokias. Rodyk ką turi
QUOTE(saulėlydis* @ 2010 10 25, 13:42)
Ačiū už atsakymą.
pabandyk ir suzinosi,jei karoliukus eina pravert. Seip vilnones siltesnes nei medvilne
Galima ir iš medvilnės, bet bus plonesnės, šiltesniam pavasariui