Įkraunama...
Įkraunama...

Riešinės

Nite thumbup.gif

Mažulėle, npabėgs tos akys tikrai. Juk jei megsi ripsu, užtenka 50 akių ant virbalo, o jei daugiau dėsi, gi gali po trintuką uždėt ant virbalo galo, ar nuo vaistų bonkučių būdavo tokie kamšteliai guminiai ir viskas bus ok thumbup.gif
Atsakyti
Cia mano spalvotos smile.gif Man paciai ,jos nelabai patinka.. g.gif
user posted image
Atsakyti
Mielosios mezgėjėlės, turiu klausimą:tarkim riešo apimtis yra 18 cm., tai megzti 18 cm, ar mažiau, kad gražiau aptemptų renką g.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpocka @ 2010 10 21, 16:11)
Cia mano spalvotos  smile.gif  Man paciai ,jos nelabai patinka..  g.gif

Darbo daug, bet būtų gražiau, jei karoliukai būtų mažulyčiai.
Papildyta:
QUOTE(vijjole @ 2010 10 25, 12:32)
Mielosios mezgėjėlės, turiu klausimą:tarkim riešo apimtis yra 18 cm., tai megzti 18 cm, ar mažiau, kad gražiau aptemptų renką g.gif

Mažiau.
Atsakyti
Labas, riesiniu mezgejeles smile.gif
Man klausimas iskilo: ar sioje temoje galima parodyti riesines tik su karoliukais, ar ir kitiokiu budu kurtomis riesinemis dziaiugiates? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Getira @ 2010 10 25, 14:57)
Labas, riesiniu mezgejeles smile.gif
Man klausimas iskilo: ar sioje temoje galima parodyti riesines tik su karoliukais, ar ir kitiokiu budu kurtomis riesinemis dziaiugiates? wink.gif

Žinoma, visokias. Rodyk ką turi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2010 10 25, 13:42)
Darbo daug, bet būtų gražiau, jei karoliukai būtų mažulyčiai.
Papildyta:

Mažiau.

Ačiū už atsakymą. 4u.gif
Atsakyti
riesines vyrui user posted image
Atsakyti
Sveikos, mezgejeles, sakykit ar kuri bandete megzti riesines is medvilnes? Kiek skaiciau, dazniausiai naudojama vilna....o as tinkamos spalvos turiu tik medvilne, idomu ar ji tinkama riesinems...
Atsakyti
pabandyk ir suzinosi,jei karoliukus eina pravert. Seip vilnones siltesnes nei medvilne
Atsakyti
ačiū už idėjas, labai gražių dalykų pridarėt wub.gif
Atsakyti
Galima ir iš medvilnės, bet bus plonesnės, šiltesniam pavasariui 4u.gif
Atsakyti