Įkraunama...
Įkraunama...

Riešinės

QUOTE(saulėlydis* @ 2010 10 15, 07:06)
Gražios ir tavo. Ypač spalva siūlų, o raštas - ne mano skonio. Bet čia juk skonio reikalas  4u.gif

Aciu. Tokio rasto pageidavo uzsakove 4u.gif
Atsakyti
dabar hyperyje akmenu parduotuveje gutermanas po 10,50.cekiski jablonex siaip po 6,50,o dabar po 5.bet spalvu mazai,tipo turejo vakar gauti,negavo,dabar siandien turi gauti.zodziu gal kada gaus,kai akcija pasibaigs smile.gif as ten negavau sau reikiamu spalvu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2010 10 15, 09:47)
dabar hyperyje akmenu parduotuveje gutermanas po 10,50.cekiski jablonex siaip po 6,50,o dabar po 5.bet spalvu mazai,tipo turejo vakar gauti,negavo,dabar siandien turi gauti.zodziu gal kada gaus,kai akcija pasibaigs smile.gif as ten negavau sau reikiamu spalvu sad.gif

nu jo su pasirinkimu ten loterija doh.gif
O Ciklantoj nežiūrėjai? Kartais ten turi nemažą pasirinkimą 4u.gif
O kasiulai irgi neturi Tau reikiamų?
Daugiau nelabai žinau... Belieka internetu siųstis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(W@idaw @ 2010 10 15, 09:27)
nu jo su pasirinkimu ten loterija  doh.gif
O Ciklantoj nežiūrėjai? Kartais ten turi nemažą pasirinkimą  4u.gif
O kasiulai irgi neturi Tau reikiamų?
Daugiau nelabai žinau... Belieka internetu siųstis  unsure.gif

kasiuluose ju mazai...o man tokiu vat reikia,kad akyse stovi,atrodo kitokie ir netiks.ir siaip reikia paprastu skaidziu,su matiniu viduriuku,kad blizgetu graziai.is tokiu turiu riesines sau,tai labai jie gerai atrodo.bet ju jau nebeliko kitoms riesinems...
Atsakyti
paklaust noriu mezgejeliu

mezgant riesines 2 virbalais-karoliukus i rasta idet reiktu i kas antra eile ,ar reiktu tiek mezgant toj vadinamoj gerojoj ir blogojoj pusej
Atsakyti
kas antra eile karoliukus dedam mirksiukas.gif
Atsakyti
Pirmosios biggrin.gif ir jaučiu, kad ne paskutinės lotuliukas.gif
user posted image
Esu dėkinga visoms, kurios dalinosi savo patirtim šioje temoje aciuks.gif
Atsakyti
Labai prabangios riešinukės thumbup.gif , aš irgi mėgstu su tokios spalvytės biseriuku drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na va, nusipirkau 5 plonus virbaliukus, o pasirodo reikia 2-jų, norint dabinti riešines karoliukais. doh.gif
Atsakyti
Nite thumbup.gif

Mažulėle, nieko baisaus, panaudosi megzdama kojines thumbup.gif Juk gali iš tų 5 virbaliukų imti 2 ir megzti riešines bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(simina @ 2010 10 19, 00:20)
Mažulėle, nieko baisaus, panaudosi megzdama kojines  thumbup.gif Juk gali iš tų 5 virbaliukų imti 2 ir megzti riešines  bigsmile.gif

Ir aš pagalvojau, jog galėsiu imti du, bet bijau, jog gali kiek per mažai vietos būti ir akys pabėgs. Kojinės tai gražios gautųsi su 1,25 nr. virbalais. bigsmile.gif
Atsakyti
Riesines galima megzti ir 5 virbalais mezgant rasta. Tik norint imegzti karoliukus reikia 2 virbalu mirksiukas.gif
Atsakyti