Įkraunama...
Įkraunama...

Riešinės

QUOTE(saulėlydis* @ 2010 10 14, 09:14)
Olaiva, kokios žaismingos thumbup.gif . Bet ypač suviliojo tie putlū pirščiukai  wub.gif  wub.gif

biggrin.gif tie pirsciukai labai putlus wub.gif
taviskes grazios riesines,nematytos thumbup.gif kiek karoliuku vienai verei? nenori megzti is spalvotu rastu riesiniu? as jau sau vienas pasipaisiau,bet neturiu kokybisku karoliuku tokiu spalvu,reiktu nusipirkti kazkur kaune to gutterman (hyper maximos siuvimo skyriuje jie laaabai brangus...) ir adatu kiek pirkusi,man jos kaip greitai suluzta...
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2010 10 14, 10:17)
biggrin.gif tie pirsciukai labai putlus wub.gif
taviskes grazios riesines,nematytos thumbup.gif kiek karoliuku vienai verei? nenori megzti is spalvotu rastu riesiniu? as jau sau vienas pasipaisiau,bet neturiu kokybisku karoliuku tokiu spalvu,reiktu nusipirkti kazkur kaune to gutterman (hyper maximos siuvimo skyriuje jie laaabai brangus...) ir adatu kiek pirkusi,man jos kaip greitai suluzta...

Ačiū.
Su raštais taip jau darau - paišausi pati, šiek tiek iš galvos, šiek tiek nukopinu kur nors. Vienai riešinei suėjo 666 karoliukai wub.gif
Planuoju ir su spalvotai, nes lieka nedideli kiekiai karoliukų, tai galvoju bus galima pamarginti. Matai, pas mane karoliukus mano vyras veria lotuliukas.gif . Jau ir jam reikia iššūkių. Sako, duok spalvotų lotuliukas.gif Bet tiek planų visokių kitokių, kad...Dar matyt teks palaukti spalvotom.
Aš jau minėjusi esu, kad iš www.hobera.lt siunčiuosi. Nes pas mus pasirinkimo visai nerasta doh.gif
Atsakyti
gera vyra turi.maniskis tai tik siulus suka is giju i kamuoliukus biggrin.gif
einu sitoj temoj paskaitinesiu,kur Kaune kokybisku karoliuku buna.kasiuluose maciau turi,maisiukas 6 lt
Atsakyti
Olaiva, mažos riešinytės ant mažų rankyčių wub.gif

Kokias adatas perki, kad greit lūžta? Nusipirk vėrimui skirtas adatas, bent jau man tai negreit lūžta blush2.gif Aš perku prie Rėdos tokioj mažoj parduotuvytėj, ten audiniai, sagos ir kiti mažmožiai. Paprašysi adatų vėrimui, toks mažas žalias pokutis 4u.gif

O jei Gutterman brangu toj siuvimo parduotuvytėj, tai nueik į kitą parduotuvę Hypery, ten dar brangiau doh.gif lotuliukas.gif Jie dar ten turi čekiškų pokeliais po 6 Lt, kokybiški 4u.gif
Atsakyti
Nuostabūs Jūsų darbeliai thumbup.gif

Riešinės *Nakties tyloje* , natūrali vilna:
user posted image

*Meilės skonis* ( riešinės + blauzdinės ), pusvilnė:
user posted image

Riešinės *Ruduo *, buklė siūlai, pusvilnė ( užsakymas )
user posted image

Raštas iš arčiau:
user posted image

Pavyzdys iš interneto:
[URL=http://www.radikal.ru][IMG]
Atsakyti
Olaiva kokios mielos mazosios riesinikes 4u.gif va tokia sypsena veide atsirado pamacius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(editamazoji @ 2010 10 10, 13:13)
Ačiū labai labai. Net drąsiau kai pagiria  blush2.gif
O čia visas komplektas su kepure.

user posted image

Kaip grazu! smile.gif Gal kokia schemute turi sitam komplektukui? Dekui
Atsakyti
QUOTE(W@idaw @ 2010 10 14, 11:00)
Olaiva, mažos riešinytės ant mažų rankyčių  wub.gif

Kokias adatas perki, kad greit lūžta? Nusipirk vėrimui skirtas adatas, bent jau man tai negreit lūžta  blush2.gif Aš perku prie Rėdos tokioj mažoj parduotuvytėj, ten audiniai, sagos ir kiti mažmožiai. Paprašysi adatų vėrimui, toks mažas žalias pokutis  4u.gif

O jei Gutterman brangu toj siuvimo parduotuvytėj, tai nueik į kitą parduotuvę Hypery, ten dar brangiau  doh.gif  lotuliukas.gif Jie dar ten turi čekiškų pokeliais po 6 Lt, kokybiški  4u.gif

akmeneliu parduotuvej toj? nu reiks uzeiti,nes noriu sau spalvotu.mezgusi esu tik su rugiagelem,bet jau nebeturiu ju...
user posted image

QUOTE(Inga-Monika @ 2010 10 14, 11:46)
Olaiva kokios mielos mazosios riesinikes  4u.gif  va tokia sypsena veide atsirado pamacius  biggrin.gif

biggrin.gif smagu ir megzti buvo tokias riesines mazai panelei.vakare parodysiu vyruko riesines su masinytem smile.gif
Atsakyti
Aha toj 4u.gif Ten dešiniam kampe už stiklo suabinti 4u.gif

Su rugiagėlėm gražios riešinės thumbup.gif , bet aš spalvotom dar nepasiryžtu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugneska @ 2010 10 14, 12:02)
Kaip grazu! smile.gif Gal kokia schemute turi sitam komplektukui? Dekui

Ačiū už įvertinimą. Raštelį turiu tik tokį apstraktų, nes mezgimo eigoje modifikavau šiek tiek, gal savaitgalį įkelsiu arba nuorodą arba nuotrauką. Iškarpų neturiu. Kepurę ir riešines sūnui mezgiau pirmą kartą, tai pamatavusi riešą ir iš siūlų nusimezgusi mėginuką skaičiavau kiek reikia riešinėms akių ir atitinkamai koregavau raštui, kad skaičius tiktų. Kepurę tai iš vis praktiką atlikinėjau pirmą, nes pirštines tai esu mezgusi. Pirmą kartą akių per mažai užsidėjau (pynės smarkiai sutraukė), antrą kartą per trumpą numezgiau (per greit apvalinti pradėjau), tai tik iš trečio karto numezgiau. Bet pastangas atpirko šypsena su kaupu.
Atsakyti
Visu riesines labai grazios 4u.gif
O cia manosios
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pumpocka @ 2010 10 14, 21:48)
Visu riesines labai grazios  4u.gif
O cia manosios

Gražios ir tavo. Ypač spalva siūlų, o raštas - ne mano skonio. Bet čia juk skonio reikalas 4u.gif
Atsakyti