Įkraunama...
Įkraunama...

Riešinės

QUOTE(Ristina @ 2010 09 03, 15:21)
Galiu ir aš įdėt  ax.gif
user posted imageuser posted image
ir angliškai  rolleyes.gif
user posted image

ačiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2010 09 06, 08:07)
Dodone, gražios ir be karoliukų thumbup.gif

Atsidariau ir aš riešinių sezoną
Dovana draugei - "rudens plaštakės"
user posted image
ROMA siūlai+Guterman karoliukai

Saulelydi,riesines-pasaka.Labai noreciau numegzt,gal butu galima gauti schemute?
Atsakyti
QUOTE(senute469 @ 2010 09 10, 09:31)
Saulelydi,riesines-pasaka.Labai noreciau numegzt,gal butu galima gauti schemute?

AČIŪ AČIŪ ax.gif
Schemą piešiausi pati iš siuvinėjimo schemos ant languoto popieriaus. Norėjau, kad būtų vienintelės ir originalios.. Čia fantazijai ribų nėra thumbup.gif
Atsakyti
mergaitės paaiškinkit prašau ar mezgant riešines jus darot stačiakampį ir galus susiuvat? ar darot viena gala platesni o kita siauresni ar lygų? ar darot ratu kaip kojines?

suprantu kad gali tai juokingai atrodyti bet aš neikada jų nesu mezgusi blush2.gif
Atsakyti
na priklauso nuo to,kokiu rastu mezgam biggrin.gif .jei mezgu riesines su karoliukais-mezgu staciakampi,o veliau susiuvu.(kiek akiu uzdesi-toks bus PLOTIS..o ilgi mezgi pagal rieso apimti)..nieko neplatinu ir nesiaurinu. tiesiog mezgu staciakampi.
jei mezgu kiaurarascio riesines-tai mezgu kaip kojines-5 virbalais.(o platinti ar siaurinti mezgant siuo budu priklauso nuo riesiniu modelio,ilgio)
zodziu-viskas priklauso nuo modelio,ir nuo to,kaip kam patogiau rolleyes.gif
(tikiuosi aiskiai ''pakeverzojau"" blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(tiklis @ 2010 09 10, 15:13)
na priklauso nuo to,kokiu rastu mezgam biggrin.gif .jei mezgu riesines su karoliukais-mezgu staciakampi,o veliau susiuvu.(kiek akiu uzdesi-toks bus PLOTIS..o ilgi mezgi pagal rieso apimti)..nieko neplatinu ir nesiaurinu. tiesiog mezgu staciakampi.
jei mezgu kiaurarascio riesines-tai mezgu kaip kojines-5 virbalais.(o platinti ar siaurinti mezgant siuo budu priklauso nuo riesiniu modelio,ilgio)
zodziu-viskas priklauso nuo modelio,ir nuo to,kaip kam patogiau rolleyes.gif
(tikiuosi aiskiai ''pakeverzojau"" blush2.gif )

supratau tiek kad tai visiška kūryba ir kad ir kaip bedaryčiau vitiek gausis kas nors bigsmile.gif patibnka man kai nebūna jokiu griežtų taisyklių o daug vietos kūrybai ax.gif galvoju kuria diena išbandyti šį reikaliuką, bet kol kas su karoliukais tikrai nebandysiu nes neturiu nei karoliukų ir nemokėčiau su jais megzti (reikia kokios nors vaizdo medžiagos ta tema susirasti , bet čia jau ateities planai )
Atsakyti
As ziemines riesines mezgiau pagal rusaiciu patarima. Reikia pamieruoti rankos apminti, kai nykstys priglaustas prie delno. Tada nuneri pynute, sujungi ir mezgi kokiu tik nori rasteliu. Cia, jei vaseliu neri tinkamas patarimas. wink.gif Kitaip nemoku tongue.gif
Atsakyti
Saulėlydi, labai gražu thumbup.gif

O va čia, manosios ax.gif
user posted image
Atsakyti
ircike: labai dailios riesines. smile.gif Man jau irgi kirba mintis kokias plonas vaseliu nusinerti riesines rudeniui, oo tai ranku oda ziauriai jautri.
Atsakyti
QUOTE(ircike @ 2010 09 17, 17:47)
Saulėlydi, labai gražu  thumbup.gif
O va čia, manosios  ax.gif

Ačiū. Ir tavo dailios. Ir karoliukai maži. Aš vis neįvaldau tos technikos verti karoliukus priklijavus ploną siūlą prie mezgimo siūlo. Aš veriu tiesiai ant mezgimo siūlo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2010 09 18, 09:49)
Ačiū. Ir tavo dailios. Ir karoliukai maži. Aš vis neįvaldau tos technikos verti karoliukus priklijavus ploną siūlą prie mezgimo siūlo. Aš veriu tiesiai ant mezgimo siūlo  doh.gif

doh.gif doh.gif kelias dienas vėriau karoliukus biggrin.gif
bet vėriau "pastandinusi" siūlo galą nagų laku blush2.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(ircike @ 2010 09 17, 17:47)
O va čia, manosios  ax.gif

Super gražu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2010 09 18, 10:20)
doh.gif  doh.gif  kelias dienas vėriau karoliukus  biggrin.gif

Wau blink.gif Va čia tai tikrai žmogus užsispyręs biggrin.gif Aš vienai riešinei kažkur per gerą valandą susiveriu. Jei dienom verti reikėtų, apsiečiau ir be karoliukų doh.gif lotuliukas.gif
saulėlydis, gal netinkamais klijais klijuojate? Reikia klijų, skirtų tekstilei. Tada patrinat tarp pirštų, kad tie siūlai susvytų, palaukiat kol sudžius, ir pirmyn. Tik neklijuokit paprastais Moment, nes sulips ne tik siūlai, bet ir pirštai doh.gif

ircike, jūsiškės labai dailios wub.gif
Atsakyti