Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisiaus judesių formos

QUOTE(Veneraa @ 2010 02 12, 01:25)
Man dabar 27 savaites. Man grynai grynai tas pats - labai sunku apsiversti nakty ir ziauriai sunku islipt is lovos einant i tuoleta biggrin.gif Reiskia tie nepatogumai ne man vienai drinks_cheers.gif

as irgi maniau jog man vienai taip sunku, bet su mama pasitariau su sesere tai tiesiog daugumai pasirodo taip buna. o jeigu dar skausmo nepernesi tai dar sunkiau doh.gif Bet norint buti stebukladare reikia ir pakenteti, kaip sako PER KANCIAS I ZVAIGZDES ax.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Veneraa @ 2010 02 11, 23:33)
As irgi visada jausdavau spyrius apacioje, o dabar i sonkaulius. beje labai skauda sokaulius, toks jausmas kaip degintu juos. O seip skauda ir sedyne ir nugara ir  ir galva ir skrandi ir pilva tempia...eh....Ziauriai sunku, gal cia toms sunkiau kurios kudesnes ir joms didesnis kruvis net nzn nuo ko priklauso... doh.gif Bet visi tie skausmai pranyksta kai vakare atsigulus pajuntu leliuko judesius tada taip miela buna... wub.gif

oooj nugara, tai jo..as nrml ngl ant nugaros gulet, nes paskiau tikrai ir uzpakali ir stubura skauda verysad.gif o siaip as kaip ir kitos nusiteikus viska istvert, nes siaip paemus mano savijauta yra lb gera!! thumbup.gif o tie kaikurie nesklandumai, tai menknekis ypac tada kai jauciu maziuko spyrius thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Merginos ar normalu , kad einant 28 savaitei ir veliau, sumazeja vaisiaus judesiai?Man anksciau labai judedavo, dabar ziuriu vis maziau...
Atsakyti
QUOTE(Veneraa @ 2010 02 16, 20:03)
Merginos ar normalu , kad einant 28 savaitei ir veliau, sumazeja vaisiaus judesiai?Man anksciau labai judedavo, dabar ziuriu vis maziau...

hmm... leliukas auga, jam gal jau maziau vietos,tai ir juda kitaip?smile.gif su gydytoja nesikonsultavai del sito? pabandyk paskaiciuot judesiukus. atsigulk ant kairio sono ramiai, ir puse valandeles skaiciuok. maziausiai turi but 5 judesiukai. o jei maziau, kazkas gal negerai smile.gif 4u.gif geriausia manau pasikonsultuot su gydytoju del sito savo nerimo. sekmytes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tauteee @ 2010 02 16, 20:27)
hmm... leliukas auga, jam gal jau maziau vietos,tai ir juda kitaip?smile.gif su gydytoja nesikonsultavai del sito? pabandyk paskaiciuot judesiukus. atsigulk ant kairio sono ramiai, ir puse valandeles skaiciuok. maziausiai turi but 5 judesiukai. o jei maziau, kazkas gal negerai smile.gif  4u.gif  geriausia manau pasikonsultuot su gydytoju del sito savo nerimo. sekmytes  4u.gif

Kas ir pasakyciau tai ji be reakcijos butu, nes visad kai pasakau kad man kazka skauda tai gyditoja palinksi galva ir viskas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Veneraa @ 2010 02 17, 11:54)
Kas ir pasakyciau tai ji be reakcijos butu, nes visad kai pasakau kad man kazka skauda tai gyditoja palinksi galva ir viskas schmoll.gif

kaip baisu g.gif tokios tik veterinarem dirbt galetu...
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tauteee @ 2010 02 17, 15:12)
kaip baisu g.gif  tokios tik veterinarem dirbt galetu...

Nu taip...Siandien kaip tik buvau pas savo ginekologe. Tai ji pakalause manes, o kodel as praita karta is taves tepineli emiau?Sakau nzn...Tai manau jos geriau zinot turetu..Cia manau taip yra todel, kad valdiska poliklinika, ir jom dzin. jei nori , kad tavim visapusiskai pasirupintu tai reikia eiti privaciai, tik va , kad su pinigeliais striuka.
Atsakyti
ne visos polikliniku gines blogos..tfu tfu tfu man gera gine atiteko, nes jei tik turiu kokiu nusiskundimu, tai mane isklauso ir jei reikia paskiria tyrimuku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maukis2 @ 2010 02 17, 20:21)
ne visos polikliniku gines blogos..tfu tfu tfu man gera gine atiteko, nes jei tik turiu kokiu nusiskundimu, tai mane isklauso ir jei reikia paskiria tyrimuku smile.gif

Tai tau gerai smile.gif
Atsakyti
as irgi poliklinikoj lankausi, bet aciu dievui, dar priziuri. nors, aisku, privaciai viskas kitaip. moki pinigelius, kad ir prieziura kitokia smile.gif bet rimtai, kas ten per beprote, jei net nepamena, kodel tepineli eme doh.gif manau keisk kita gydytoja 4u.gif
Atsakyti
hmm o kaip toj pacioj poliklynikoj pakeist kita gyditoja?man kazkaip geda, o jei negales pakeist o ji suzinos, akd norejau kitos gyditojos?nzn nzn
Atsakyti