Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisiaus judesių formos

QUOTE(inetukea @ 2010 02 08, 12:03)
na manau cia kiekvienai skirtingai..va mano pilvukas ir banguoja i wisas puses ir nesuprasi kaip tas lelius ten pilvukyje isitaises yra nestuke.gif  rolleyes.gif  nes wienu metu taj i sona kazkur baksteli, taj per pati pilvuko viduri, bandau spelioti, kur kojytes kur rankytes, bet kad beprasmiska doh.gif  lotuliukas.gif

ai bus nebetoli gimdymas tai tikrai suprasi, nes labai jauciasi, nerbent esi pati stambi ir daug vandenu tada gal but...
Atsakyti
QUOTE(augustautve @ 2010 02 08, 13:46)
ai bus nebetoli gimdymas tai tikrai suprasi, nes labai jauciasi, nerbent esi pati stambi ir daug vandenu tada gal but...

Nu pvz as kuda ir abejoju kad suprasciau savo leliuko padeti..beje kaip suzinot ir suprast kada jisai apsivercia aukstyn galva??
Atsakyti
as kad apsiverte leliukas supratau vien del to, kad pradejo i sonkaulius labai spardytis,ko anksciau nebudavo. paskui nuejus pasitikrint akusere patvirtino,kad jau tinkamoj pozoj mazasis smile.gif
Atsakyti
Sveikutes na nezinau kaip kitoms taciau jau nuo 21 savaites apie savo kudikio padeti pilvelyje galejau daug pasakyti, o stai pirmaji judesiuka 16 savaite pajutau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(augustautve @ 2010 02 08, 13:46)

na kai menuo liko iki gimdymo, tai man atrodo kad jau tikrai nedaug, bet as tai vistiek iki siol nesuprantu, kur kokia kuno dalis lelytes yra, ir kada ji apsiverte, nes pasak gydytojos, jau 32 sav. buvo galvyte zemyn isitaises, ir pati tikrai nesu stambi, pats pilvukas tik pastaraji menesi labiau isryskejo, nes visi stebejosi, ar as tikrai laukiuosi ir tiek jau laiko, todel tik gydytojos paklausiau kai dare echosckopa, kuri cia kuno dalis, kuria daugiausia man isiremia, tai issiaiskinau kad nugaryte, osu kuo daugiau taip skaudziai kartais isiremia tai i sona apacioj, tai virsuj iki siolei nesuprantu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rivje @ 2010 02 11, 12:24)
Sveikutes na nezinau kaip kitoms taciau jau nuo 21 savaites apie savo kudikio padeti pilvelyje galejau daug pasakyti, o stai pirmaji judesiuka 16 savaite pajutau  thumbup.gif

judesiukus ir as lygiai taip pat kaip ir tu pajutau 16 savaite thumbup.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Veneraa @ 2010 02 10, 00:45)
Nu pvz as kuda ir abejoju kad suprasciau savo leliuko padeti..beje kaip suzinot ir suprast kada jisai apsivercia aukstyn galva??

oj patikek suprasi, kai apsivers, nes labai jauciasi, man kai apsiverte tai ziauriai skaudejo, bet po to palengvejo, o pagrinde vaisiaus padetis buna istrizine
Atsakyti
QUOTE(augustautve @ 2010 02 11, 15:02)
oj patikek suprasi, kai apsivers, nes labai jauciasi, man kai apsiverte tai ziauriai skaudejo, bet po to palengvejo, o pagrinde vaisiaus padetis buna istrizine

Tai reiskia man dar neapsiverte, nes skausmo dar nejutau.Gal dar ir per anksti dar tik27 sav. Bet jauciu, akd biski i sonkaulius spardo...
Atsakyti
o man vakar per echo pasake, kad vaikiukas ten sedimoje padetyje..kazkaip keistai skamba biggrin.gif spyrius visada jausdavau kazkur apacioje, o vakaar vakare pajauciau kaip jis apsiverte ir jau sparde mane kazkur i sonkaulius prie skrandzio biggrin.gif skaudet, tai neskauda, nes jis dar nedidelis, bet buvo faina kai apsiverte ir tai pajutau ir taip bus turbut tol kol jam ten pasidarys ankstoka biggrin.gif wub.gif man sake, kad normalu yra, kad iki kazkurio laiko vaikiukass ten vartaliojasi ivairiomis padetimis..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maukis2: 11 vasario 2010 - 19:21
QUOTE(maukis2 @ 2010 02 11, 20:18)
o man vakar per echo pasake, kad vaikiukas ten sedimoje padetyje..kazkaip keistai skamba biggrin.gif  spyrius visada jausdavau kazkur apacioje, o vakaar vakare pajauciau kaip jis apsiverte ir jau sparde mane kazkur i sonkaulius prie skrandzio biggrin.gif  skaudet, tai neskauda, nes jis dar nedidelis, bet buvo faina kai apsiverte ir tai pajutau ir taip bus turbut tol kol jam ten pasidarys ankstoka biggrin.gif  wub.gif man sake, kad normalu yra, kad iki kazkurio laiko vaikiukass ten vartaliojasi ivairiomis padetimis..

As irgi visada jausdavau spyrius apacioje, o dabar i sonkaulius. beje labai skauda sokaulius, toks jausmas kaip degintu juos. O seip skauda ir sedyne ir nugara ir ir galva ir skrandi ir pilva tempia...eh....Ziauriai sunku, gal cia toms sunkiau kurios kudesnes ir joms didesnis kruvis net nzn nuo ko priklauso... doh.gif Bet visi tie skausmai pranyksta kai vakare atsigulus pajuntu leliuko judesius tada taip miela buna... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Veneraa @ 2010 02 11, 17:44)
Tai reiskia man dar neapsiverte, nes skausmo dar nejutau.Gal dar ir per anksti dar tik27 sav. Bet jauciu, akd biski i sonkaulius spardo...

kai vaikas vartosi nebutinai turi skaudeti, juk jis visiskai mazytis tad gali apsivertimu nejausti iki 30 (apytiksliai) savaites, juk kiekgi vietos jis turi pilvelyje daug tai ne tas zodis, nuo tada kai pradeda judeti (14-16sav.) jis vartosi visaip ir jo padetis ivairi buna-istriza, horizontali, verikali- kaip sugalvoja taip ir guli , o stai jau mazdaug 35-iki gimdymo is vis jauti kiekviena vaiko judesiuka ir kiekviena virptelejima jo nes pilvelyje vietos nebe tiek daug ir jam tiesiog anksta darosi, beje kudikis jau turi buti zemyn galvute (na ruostis gimimui).
Beje dar jeigu mazylis tingus ir labai letai vartosi gali ir nejausti kaip apsivercia, ar pakeicia savo padeti, nes tai daro pernelyg letai ir per nelyg svelniai bigsmile.gif
Man asmeniskai kai pirma karta apsiverte buvo 16 savaiciu, o pajutau kad apsiverte, pajutau jog pilvelyje tarytum didziulis oro gurksnis is vienos vietos sujudo i kita, na begalo idomus ir malonus jausmas ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Veneraa @ 2010 02 11, 23:33)
As irgi visada jausdavau spyrius apacioje, o dabar i sonkaulius. beje labai skauda sokaulius, toks jausmas kaip degintu juos. O seip skauda ir sedyne ir nugara ir  ir galva ir skrandi ir pilva tempia...eh....Ziauriai sunku, gal cia toms sunkiau kurios kudesnes ir joms didesnis kruvis net nzn nuo ko priklauso... doh.gif Bet visi tie skausmai pranyksta kai vakare atsigulus pajuntu leliuko judesius tada taip miela buna... wub.gif

o kiek savaiciu turit? Siaip as irgi ta pacia isvada pasidariau, kad toms kurios kudesnes buvo yra sunkiau, stai as pati priaugau 18kg o sveriau 54 anksciau tai dabar vos pajudu ir naktys bemieges, labai sunku apsiversti ant kito sono, arba kai norisi i wc nakti vos issiridenu is lovos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rivje @ 2010 02 12, 00:43)
kai vaikas vartosi nebutinai turi skaudeti, juk jis visiskai mazytis tad gali apsivertimu nejausti iki 30 (apytiksliai)  savaites, juk kiekgi vietos jis turi pilvelyje daug tai ne tas zodis, nuo tada kai pradeda judeti (14-16sav.) jis vartosi visaip ir jo padetis ivairi buna-istriza, horizontali, verikali- kaip sugalvoja taip ir guli , o stai jau mazdaug 35-iki gimdymo is vis jauti kiekviena vaiko judesiuka ir kiekviena virptelejima jo nes pilvelyje vietos nebe tiek daug ir jam tiesiog anksta darosi, beje kudikis jau turi buti zemyn galvute (na ruostis gimimui).
Beje dar jeigu mazylis tingus ir labai letai vartosi gali ir nejausti kaip apsivercia, ar pakeicia savo padeti, nes tai daro pernelyg letai ir per nelyg svelniai bigsmile.gif 
Man asmeniskai kai pirma karta apsiverte buvo 16 savaiciu, o pajutau kad apsiverte, pajutau jog pilvelyje tarytum didziulis oro gurksnis is vienos vietos sujudo i kita, na begalo idomus ir malonus jausmas  ax.gif
Papildyta:
o kiek savaiciu turit? Siaip as irgi ta pacia isvada pasidariau, kad toms kurios kudesnes buvo yra sunkiau, stai as pati priaugau 18kg o sveriau 54 anksciau tai dabar vos pajudu ir naktys bemieges, labai sunku apsiversti ant kito sono, arba kai norisi i wc nakti vos issiridenu is lovos  ax.gif

Man dabar 27 savaites. Man grynai grynai tas pats - labai sunku apsiversti nakty ir ziauriai sunku islipt is lovos einant i tuoleta biggrin.gif Reiskia tie nepatogumai ne man vienai drinks_cheers.gif
Atsakyti