QUOTE(Diana_B_K @ 2010 02 11, 14:56)
Mergaites, ar jus panesiojusios breketus tikrai ju nejauciat?
jei taip bus toliau, man reiks ne nuskausminancius , o raminancius vaistus gert

visa nakti ne miegojau , o tik snuduriavau. ryte kai jau norejosi nuluzt, tai dukryte jau zaist norejo
na as tai jauciu juos..betgal nebetiek erzina..nes pirma ir asgalvojaukad nudurniuosiu, toks erzinantis tas jausmas...dabarva savaite jau kaip su breketais tai nu jauciasi dar
betva tiek gerai ,kad dar nenubraize vidines zandu puses..tik vienakrat antsestuko esantis breketassu tuo astriu issikisusiu kazkokiu kabliuku lupa perbreze, uzkliuvo kazkaip tai uj nemalonu buvo
nieko priprasi..susigyvensi..as tai laukiu pokyciu , laukiu kad skaudetu..

dar kandant jauciasi skausmas bet nebetoks galiu batona atkast
QUOTE(Lindra @ 2010 02 11, 15:28)
dabar užsirašiau pas Rastenienę, vasario 22 konsultacijai, tai matysim, ką sakys. taip nenoriu traukt tų matomų dantukų. Su protiniais, tai 'mat juos šunys'
na gal ir nereiks traukt,.

o apie kokius breketus galvoji?
QUOTE(renachiuke @ 2010 02 11, 20:20)
Siandien mano breketukams menuo
Tik,atrodo,kad niekas man ten nesikeicia
Savaite? Rimtai cia ar padaugintai truputuka,nes neisivaizduoju kaip butu imanoma savaite tik jogurtais maitintis
As tik kelis kartus valgiau is eiles ir tai jau bloga darydavos
O pas mane kazkaip atvirksciai,apacioj lyg atrodo,kad nera dideliu problemu. Na ,bet apie skausmus papasakosiu Kovo 4 diena,kai sudes apacia
na as ir kazkaip galvojau reiks dietu laikytis..bet sugalvodavau kaip sukramtytta maista.man balandzio 8apacia..
as isivaizduoju kad sunku yra jei ir virsu ir apacia sudeda otada tai kaip valgyt

aiksu kol apsipranti..po to jau paverzimai tai ir virsuj apacioj buna, tai jau zinai kas per skausmas laukia nebe taip baisu..
o pamenu kai sudejo laukiu tokios skausmo bangos dideles, bet ziuriu nieko..pakenciama kazkaip buvo..aisku buvo momentas kad net saldu daresi is to tokio skausmelio