Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

Siandien mano breketukams menuo thumbup.gif Tik,atrodo,kad niekas man ten nesikeicia g.gif

QUOTE(vilmosius @ 2010 02 10, 21:35)
Apsiprasi smile.gif as pamenu savaite valgiau tik jogurtus taip skaudejo, bet kai uzdejo apatinius tada supratau, kad visai neskaudejo to virsaus smile.gif

Savaite? Rimtai cia ar padaugintai truputuka,nes neisivaizduoju kaip butu imanoma savaite tik jogurtais maitintis biggrin.gif As tik kelis kartus valgiau is eiles ir tai jau bloga darydavos unsure.gif

QUOTE(V_0622 @ 2010 02 11, 14:25)
, tiesa, kai sudės apačioje, manau, tiek daug malonumo nejausiu, nes viršuje pas mane beveik nėra problemų.... o apačioje jų per akis blink.gif

O pas mane kazkaip atvirksciai,apacioj lyg atrodo,kad nera dideliu problemu. Na ,bet apie skausmus papasakosiu Kovo 4 diena,kai sudes apacia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Diana_B_K @ 2010 02 11, 14:56)
Mergaites, ar jus panesiojusios breketus tikrai ju nejauciat?  doh.gif
jei taip bus toliau, man reiks ne nuskausminancius , o raminancius vaistus gert blink.gif  visa nakti ne miegojau , o tik snuduriavau. ryte kai jau norejosi nuluzt, tai dukryte jau zaist norejo  unsure.gif  unsure.gif

na as tai jauciu juos..betgal nebetiek erzina..nes pirma ir asgalvojaukad nudurniuosiu, toks erzinantis tas jausmas...dabarva savaite jau kaip su breketais tai nu jauciasi dar biggrin.gif
betva tiek gerai ,kad dar nenubraize vidines zandu puses..tik vienakrat antsestuko esantis breketassu tuo astriu issikisusiu kazkokiu kabliuku lupa perbreze, uzkliuvo kazkaip tai uj nemalonu buvo unsure.gif
nieko priprasi..susigyvensi..as tai laukiu pokyciu , laukiu kad skaudetu.. bigsmile.gif dar kandant jauciasi skausmas bet nebetoks galiu batona atkast bigsmile.gif

QUOTE(Lindra @ 2010 02 11, 15:28)

dabar užsirašiau pas Rastenienę, vasario 22 konsultacijai, tai matysim, ką sakys. taip nenoriu traukt tų matomų dantukų. Su protiniais, tai 'mat juos šunys'  biggrin.gif

na gal ir nereiks traukt,.wink.gif o apie kokius breketus galvoji?

QUOTE(renachiuke @ 2010 02 11, 20:20)
Siandien mano breketukams menuo  thumbup.gif  Tik,atrodo,kad niekas man ten nesikeicia  g.gif

Savaite? Rimtai cia ar padaugintai truputuka,nes neisivaizduoju kaip butu imanoma savaite tik jogurtais maitintis biggrin.gif As tik kelis kartus valgiau is eiles ir tai jau bloga darydavos  unsure.gif
O pas mane kazkaip atvirksciai,apacioj lyg atrodo,kad nera dideliu problemu. Na ,bet apie skausmus papasakosiu Kovo 4 diena,kai sudes apacia biggrin.gif

na as ir kazkaip galvojau reiks dietu laikytis..bet sugalvodavau kaip sukramtytta maista.man balandzio 8apacia.. bigsmile.gif drinks_cheers.gif
as isivaizduoju kad sunku yra jei ir virsu ir apacia sudeda otada tai kaip valgyt g.gif aiksu kol apsipranti..po to jau paverzimai tai ir virsuj apacioj buna, tai jau zinai kas per skausmas laukia nebe taip baisu..
o pamenu kai sudejo laukiu tokios skausmo bangos dideles, bet ziuriu nieko..pakenciama kazkaip buvo..aisku buvo momentas kad net saldu daresi is to tokio skausmelio blush2.gif
Atsakyti
As kai kalbu,tai galima sakyt,kad nejauciu,kai nieko nedarau tai is vis nejauciu,o kai valgau tai tikrai jauciu,kad juos turiu,bet visai manes jie neerzina smile.gif

Uzvakar neisivaizudoju kaip as miegojau nakti,kad breketai visa zanda viduj nutryne blink.gif Skauda baisiausiai,bet gyja po truputuka..
Atsakyti
Gal žinote, ką nustatyti, kad normaliai tuos breketus nufotkinti? Man vis išsilieja
Atsakyti
Macro rezima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(renachiuke @ 2010 02 11, 17:20)
Siandien mano breketukams menuo  thumbup.gif  Tik,atrodo,kad niekas man ten nesikeicia  g.gif

Sveikinimai 4u.gif jei esi nuotrauka pasidariusi pirma diena, tai ir siandien nusifotografuok ir palygink, as isitikinus, kad turi buti pasikeitimai... man irgi atrode, kad niekas nesidare, bet nuotraukose akivaizdziai viskas matosi

QUOTE(Tinar @ 2010 02 11, 17:38)
...as isivaizduoju kad sunku yra jei ir virsu ir apacia sudeda  otada tai kaip valgyt g.gif ...

aha, man taip buvo. tikrai geras tris dienas vien jogurtais, sriubom ir braskem maitinausi ax.gif
istikruju gyd turbut neplanavo iskart deti virsuj ir apacioj, bet man per konsultacija nieko nepasake, as atejau pasiruosus pilnai pasipuosti ir kai pasake, kad snd tik virsu dedam as labai nustebau ir to neslepiau blush2.gif tai tas paziurejo paziurejo, sako gerai, galim ir apacia deti... man ta apacia isvis daug kreivesne atrode, as del jos daug labiau stradalinau nei del virsaus.

QUOTE(*Amelie* @ 2010 02 11, 17:52)
Gal žinote, ką nustatyti, kad normaliai tuos breketus nufotkinti? Man vis išsilieja

nustatyk MACRO funkcija jei nori is arciau fotkinti. ir bent man tai padeda pasideti kur nors fotoaparata, kad nesujudetu paspaudus mygtuka... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ajaja: 11 vasario 2010 - 19:11
QUOTE(*Amelie* @ 2010 02 11, 18:52)

Ir man doh.gif

QUOTE(smilsee @ 2010 02 11, 19:06)
Macro rezima  mirksiukas.gif

Darau, bet nesigauna kaip noriu doh.gif

QUOTE(ajaja @ 2010 02 11, 19:10)
Sveikinimai  4u.gif  jei esi nuotrauka pasidariusi pirma diena, tai ir siandien nusifotografuok ir palygink, as isitikinus, kad turi buti pasikeitimai...

Palyginau - ir ką - priš buvo geriau nei po lotuliukas.gif
Juokas pro ašaras sad.gif angel_sadangel.gif

Jau ryt pas ortodontę - šio vizito ypatingai laukiu
Ka tik papotkinau dantus - tikiuosi tokių baisių NEBEBUS, eisis tik geryn cool.gif
Masčiau, ar dėt foto, bet įdėsiu pašiurpinimui hihihi.gif
user posted image
Atsakyti
Bet cia tai tikrai juokas pro asaras doh.gif Parasyk ryt ka pasakys daktare.As dar ir su blicu fotkinu,tai man atrodo visai nieko foto gaunas rolleyes.gif Nors aisku puse is ju neiseina nes labai atsispindi ir nieko nesimato lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2010 02 11, 18:29)
Ir man doh.gif
Darau, bet nesigauna kaip noriu doh.gif
Palyginau - ir ką - priš buvo geriau nei po  lotuliukas.gif
Juokas pro ašaras sad.gif  angel_sadangel.gif

Jau ryt pas ortodontę - šio vizito ypatingai laukiu
Ka tik papotkinau dantus - tikiuosi tokių baisių NEBEBUS, eisis tik geryn cool.gif
Masčiau, ar dėt foto, bet įdėsiu pašiurpinimui hihihi.gif

saunuole Gitusia, kad esi tokia stipri ir neverksleni, o kaip tik nusiteikus optimistiskai 4u.gif
ta islankstyta viela apacioj tikrai neatrodo kad taiso padeti, zodziu linkiu rytoj didziausios sekmes, butinai ateik po to mums papasakoti smile.gif
Atsakyti
As tai ramybes busenoje breketu nejauciu smile.gif Jauciu 'antikunus' kai valgau ir eidama miegoti/atsibudus kai ant paskutiniu dantu breketu vasko neuzdejus - tada vielutes braizo 4u.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Aš jau po vizito, kuris man kainavo 340 Lt doh.gif . Pasėdėjau (gal tiksliau pragulėjau, nes paguldo tvarkant breketus) kėdėj visą valandą, po to kai atsistojau, vos galvai apsisukus neišsidrėbiau ant grindų unsure.gif
Žodžiu atėjus iš karto klausiu, kodėl man apačia atrodo baisiau už tada, kai dar buvo be breketų. Atsakymas – pažiūrėjus į panoraminę foto ir įvertinus, buvo tvarkomos šaknys, dėl ko lankas išsibalansavo, o jas sutvarkius bus tvarkomas vainikas. Tas nudžiugino biggrin.gif . Kitas klausimas buvo – kada bus tvarkomas vainikas? Tai sakė – jau nuo šiandien. Apimsim abu – ir šaknis ir vainiką. Čia dar laimingesnė pasidariau thumbup.gif . Viršuj pakeitė vielą į stipresnę (150 Lt). Apačioj perklijavo 2 breketus (20x2 Lt), priklijavo naują seniai nukritusį (100 Lt), viela apačioj 50 Lt. Po 2 savaičių ateiti vėl apžiūrai, kaip vyksta vainiko lyginamasis cool.gif .
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2010 02 12, 09:20)
Labukas 4u.gif
Aš jau po vizito, kuris man kainavo 340 Lt doh.gif . Pasėdėjau (gal tiksliau pragulėjau, nes paguldo tvarkant breketus) kėdėj visą valandą, po to kai atsistojau, vos galvai apsisukus neišsidrėbiau ant grindų unsure.gif
Žodžiu atėjus iš karto klausiu, kodėl man apačia atrodo baisiau už tada, kai dar buvo be breketų. Atsakymas – pažiūrėjus į panoraminę foto ir įvertinus, buvo tvarkomos šaknys, dėl ko lankas išsibalansavo, o jas sutvarkius bus tvarkomas vainikas. Tas nudžiugino biggrin.gif . Kitas klausimas buvo – kada bus tvarkomas vainikas? Tai sakė – jau nuo šiandien. Apimsim abu – ir šaknis ir vainiką. Čia dar laimingesnė pasidariau thumbup.gif . Viršuj pakeitė vielą į stipresnę (150 Lt). Apačioj perklijavo 2 breketus (20x2 Lt), priklijavo naują seniai nukritusį (100 Lt), viela apačioj 50 Lt. Po 2 savaičių ateiti vėl apžiūrai, kaip vyksta vainiko lyginamasis cool.gif .

saunu, dziaugiuosi, kad gavai geru naujienu 4u.gif o tai tau vel panoramine dare ir lygino su ta kur darei pries breketus?? o dabar viela jau tiesi apacioj?? kuriuos breketukus perklijavo??? jei po 2 savaiciu tai turbut gerai, stebes ar i ta puse viskas juda kur reikia.
man toks vaizdas, kad tau turetu apacia skaudeti jei viela dabar tiesi smile.gif
Atsakyti