Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

QUOTE(Svajaaa @ 2010 02 09, 12:20)
jo ziedas,uzsideda ant dantuko ir ten yra skilute ir prakisa viela smile.gif

Tai va, o man sakė pabandys uždėt tipo kažkoki kitoki pritvirtinima, kuris yra patogesnis, ir sakė žiūrės ar laikys g.gif tai įrodymas kad nesilaiko biggrin.gif aišku nelabai gerai, kad daba iki rytojaus bus viela atsipalaidavus... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2010 02 08, 21:07)

beje buna dantuku kai visi visi vienodo ilgio, ar jum grazu taip? cia gal naturaliai tokiu nebuna  g.gif

buna, pas mano sese tokie dantys biggrin.gif man nelb grazu..
Atsakyti
sveikos, na rytoj ir i mano darza svente ateis- eisiu klijuot breketukus. uh unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Diana_B_K @ 2010 02 09, 16:38)
sveikos, na rytoj ir i mano darza svente ateis- eisiu klijuot breketukus. uh unsure.gif

Sveikinu 4u.gif kur ir pas ka, pasipasakok smile.gif
Atsakyti
Labukas, mergaitės.. 4u.gif

Diana, sveikinu ir baltai pavydžiu.. ax.gif Man dar iki vizito porą savaičių, o kada breketukus dės išvis neaišku.. unsure.gif Žinokit, viršuj, kairėj pusėj prasikalė protinis, o kaip jis auga, tai niekaip nesuprantu.. doh.gif Nes jo kraščiukas, sakyčiau, ne žemyn, kaip visų kitų, o šonu eina.. g.gif Nelabai moku paaiškint.. Tikriausiai čia jis skaitosi tas gulintis? Buvo kam taip? Jaučiu be operacijos neapsieisiu.. unsure.gif
Atsakyti
man vienas protinis graziai isdygo,kitas dar dygta ir tik vienos puses sonas isdyges,tikiuosi viskas bus gerai
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 02 09, 16:04)
man vienas protinis graziai isdygo,kitas dar dygta ir tik vienos puses sonas isdyges,tikiuosi viskas bus gerai

Man apatinio irgi tik dalis išdygus, bet matau, kad tiesus ir gražus.. O viršuj nesuprantu.. O dešinėj pusėj dar nei vienas neišdygęs, bet turbūt tik laiko klausimas, nes dantenos tai jau kietos, jaučiasi, kad jie tikrai yra.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(blondie-girl @ 2010 02 09, 17:35)
Man apatinio irgi tik dalis išdygus, bet matau, kad tiesus ir gražus.. O viršuj nesuprantu.. O dešinėj pusėj dar nei vienas neišdygęs, bet turbūt tik laiko klausimas, nes dantenos tai jau kietos, jaučiasi, kad jie tikrai yra..  unsure.gif

Kai pasidarysi panoramine dantu nuotrauka tada matysi ar dantukai gerai lenda ar gulintys mirksiukas.gif as turejau toki malonuma. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(blondie-girl @ 2010 02 09, 16:35)
Man apatinio irgi tik dalis išdygus, bet matau, kad tiesus ir gražus.. O viršuj nesuprantu.. O dešinėj pusėj dar nei vienas neišdygęs, bet turbūt tik laiko klausimas, nes dantenos tai jau kietos, jaučiasi, kad jie tikrai yra..  unsure.gif

man tai dvejus protinius isoperuot teko... nes neteisingai augo... apsinarkasinau per operacija! biggrin.gif beje, jei reiks kam toki malonuma daryt- tai gyd Razukevicius isties saunus! thumbup.gif Siaures prospektas, kaune. viskas kainuoja, bet darbo kokybe super! mirksiukas.gif
Atsakyti
Na va as pasigyriau pries kelias dienas,kad nieko neskauda ir se tau doh.gif Nuo vakar taip skauda vienoj pusej penktuka,kad neimanoma unsure.gif Pavalgau,o tada valanda kenciu skausma bigsmile.gif

Nu dabar tai uzklausiu: Kai uzdeda breketus iskart veiksmas vyksta,ane. Bet tai pvz dabar man,ryt bus jau menuo kai breketai yra,tai visa ta menesi veiksmas ir vyksta po truputi ar tik kelias pirmas dienas po paverzimo? Bet tai jauciu vyksta visada,jei man pradejo skaudet g.gif
Atsakyti
QUOTE(breketininke @ 2010 02 09, 17:39)
Sveikinu  4u.gif  kur ir pas ka, pasipasakok smile.gif

na as jau kazkada rasiau - Europos odontologijos klinika - pas gydytoja Budriene 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(renachiuke @ 2010 02 09, 22:16)
Na va as pasigyriau pries kelias dienas,kad nieko neskauda ir se tau  doh.gif  Nuo vakar taip skauda vienoj pusej penktuka,kad neimanoma  unsure.gif  Pavalgau,o tada valanda kenciu skausma  bigsmile.gif

Nu dabar tai uzklausiu: Kai uzdeda breketus iskart veiksmas vyksta,ane. Bet tai pvz dabar man,ryt bus jau menuo kai breketai yra,tai visa ta menesi veiksmas ir vyksta po truputi ar tik kelias pirmas dienas po paverzimo? Bet tai jauciu vyksta visada,jei man pradejo skaudet  g.gif

veiksmas vyksta visa ta laika iki kito paverzimo smile.gif
Atsakyti