Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

QUOTE(natale @ 2010 03 08, 22:27)
man tai panasu kad ten apmirusi temele  ax.gif  retai kas ten uzsuka  g.gif  o mes plepam  thumbup.gif

mes plepam nesustodamos biggrin.gif beje, dar primenu kad yra musu temele kur kalbam apie bet ka smile.gif uzsukit. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 03 08, 20:28)
dienos pirkiniai
nematytas Listerine ir akcijinis sensodyne  biggrin.gif
user posted image

Aš kaip tik šitą listerine naudoju, jis man thumbup.gif

Penktadieni vizitas. Labai laukiu gerų naujienų. Nes reikėjo, kad per 2 savaites susitvarkytų 2 problemytės, o jos susitvarkė thumbup.gif
Na, bet atsirado dar viena, papildoma...
Žodžiu, jei ką, geriausiu atveju man šlifuos dantukus ir pasakys datą, kada nuims breketus thumbup.gif !
Beje, vasario 28 d. buvo metai apačiai ir apie 1,5 metų kaip viršuj breketuota...
Atsakyti
QUOTE(*Amelie* @ 2010 03 08, 22:51)
Tai kas čia man įdomu atsitiko  g.gif  Ryte paveržė, o vakare jau vienas pirmukas tapo ilgesnis už kitą  blink.gif

Nesijaudink, man irgi tas pats biggrin.gif Bet man taip atsitiko kai sudėjo breketus po kokių dviejų savaičių.. tai taip ir vaikštau jau virš mėnesio... mirksiukas.gif bet šeip nesimato, tik kai įsižiūri tada matosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2010 03 09, 08:05)
Aš kaip tik šitą listerine naudoju, jis man  thumbup.gif

o as ji tik nesenai pamaciau g.gif maciau zalia ir melyna bet tokio dar nemaciau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(justyte** @ 2010 03 08, 22:21)
ten jau jos susibendravusios ir mes cia jau susibrendavusios taip ir bendraujam smile.gif

QUOTE(natale @ 2010 03 08, 22:27)
man tai panasu kad ten apmirusi temele  ax.gif  retai kas ten uzsuka  g.gif  o mes plepam

Supratau smile.gif Linkiu greičiau "damušti" šią temukę...
Atsakyti
Man tai niekas niekur nieko neskauda unsure.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

norejau jusu pasiklausti, ar jums taip yra buve: man istrauke virsuj ketvertukus (beveik pries savaite) ir man rodosi, kad mano sakandis keiciaisi, ta prasme, kad taip kaip sukasdavau iki istraukimo, tai dabar taip nesukandu... o breketukus des tik uz 2 savaiciu...gal cia jau man vaidenasi? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo breketininke: 09 kovo 2010 - 16:17
O jus tokius brangius skalavimo skyscius perkat,as tai is drogo perku,tai man uztenka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 03 09, 16:59)
O jus tokius brangius skalavimo skyscius perkat,as tai is drogo perku,tai man uztenka blush2.gif

aš anksčiau irgi kuo pigesnius pirkau, bet kai vieną kartą pabandžiau listerine, tai ties juo ir sustojau, labai patiko, tu bandei jį? (nepamenu blush2.gif ).
natale, o kuom nuo žalio skirias tas mėlynas? aš neseniai naują žalią nusipirkau, pasirodė pardavime didesnės pakuotės, po puse litro thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kavytė @ 2010 03 09, 17:11)
aš anksčiau irgi kuo pigesnius pirkau, bet kai vieną kartą pabandžiau listerine, tai ties juo ir sustojau, labai patiko, tu bandei jį? (nepamenu  blush2.gif ).
natale, o kuom nuo žalio skirias tas mėlynas? aš neseniai naują žalią nusipirkau, pasirodė pardavime didesnės pakuotės, po puse litro  thumbup.gif

As dar nebandziau to melyno,nes norejau ir ta ir ana pradaryti bet galvou nuo sensodyne pradesiu. niekad jo nepirkdavau. skonis toks biski saldokas, i pirtusina panasus g.gif bespalvis, ten tik buteliukas melynas. o ta nauja listerine nzn kada pradesiu reikia viena pabaigti. bet taip nekanrtrauju skoni suzinoti biggrin.gif o as irgi maciau kad atsirado dideliu bonkuciu,maximoj kanuoja 19.90 kazkas tokio, o mazas buteliukas maximoj 13.89 tai apsimoka ta dideli pirkti. pasakiau sau kad tik dideli pirksiu dabar ax.gif beto ir dideliu nauju melynu listerino yra mirksiukas.gif maximoj. as ryt varau hig.valyma daryti. paskambino is klinikos sako vieta laisva yra thumbup.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti