Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

QUOTE(Ingredd @ 2010 02 08, 09:13)
Gitusia del apacios, jeigu man taip but buve blogyn darytis as is kart buciau lekus pas gyd, kad paskui nebutu velu..
bet db iki penkt jau nebedaug liko..

Aš jai skambinau jau tada kai pirmas dantukas "iš lanko išėjo", tai ji sako, kad taip turi būti...
O aš žiopliukė nepaklausiau, KODĖL?
Ir per sekančius du vizitus ji konkreciai apie vieną ar kitą dantuką pasako - tą įstumti, kandžius patraukti, ant galinio reikės priklijuoti sekančiam vizitui nukritusį breketą, dar sakė, kad pažiūrėjus panoraminę foto, reikia šaknis 2 dantukų tvarkyti, o kad VISAS LANKAS išsibalansavęs, nieko.
Tad tikiuos, na čia mano pamastymai, dabar po tokio išdarkymo šaknys tipo tiesios, dabar lanką tvarkys. Labai tikiuosi. Bet reikės labiau klausinėti - ne tik ką šiandien daro, bet KODĖL daro taip ar kitaip... Ir kodėl gavosi toks dantų išsibalansavimas - nes prie visa ko - man lygiai per vidurį tarpas darosi doh.gif verysad.gif
Nebegaliu jau ir į veidrodį žiūrėti - ir siutas, ir liūdesys ima ohmy.gif mad.gif bash.gif
Atsakyti
Gitusia, nematytas toks atvejis del to ir sakau kad keista taip viskas..
na bet gyd daro, turetu zinoti..
lauksim penktadieni ziniu!
Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2010 02 08, 15:28)
Gitusia, nematytas toks atvejis del to ir sakau kad keista taip viskas..
na bet gyd daro, turetu zinoti..
lauksim penktadieni ziniu!

kodel neatrasai ko klausiua zinutese del dantku smile.gif
Atsakyti
Svajaaa, kaip supratau norejai konkreciau kas ta dantuku asimetrija?
vienoje puseje jie aukstesni kitoje zemesni, tarkim kaip sypsausi sukandus tai linija eina kreivokai.. blush2.gif
pasak gydytojos man kai dygo iltinis ir jam buvo per mazai vietos, jis isdygo per aukstai ir kitu dantuku teisinga dygima sugadino..
be to pamenu pas mano seneli ir dantuku linijos asimetrija buvo matyt paveldejau..
ir va to implanto pagalba bandys apacios viena puse stumti zemyn, o virsaus ta pacia puse ir zemyn..

beje buna dantuku kai visi visi vienodo ilgio, ar jum grazu taip? cia gal naturaliai tokiu nebuna g.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės, o gal turit kokių žinių apie gydytoją Šidlauską (KMU odontologijos klinika - kalniečių g.)? ax.gif Aš planuoju ryt skambintis jam ir tartis dėl susitikimo...
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2010 02 08, 21:33)
Sveikos mergaitės, o gal turit kokių žinių apie gydytoją Šidlauską (KMU odontologijos klinika - kalniečių g.)?  ax.gif  Aš planuoju ryt skambintis jam ir tartis dėl susitikimo...

Sveika,nieko negirdejau apie toki g.gif tu mums ryt papasakosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2010 02 08, 21:07)
Svajaaa, kaip supratau norejai konkreciau kas ta dantuku asimetrija?
vienoje puseje jie aukstesni kitoje zemesni, tarkim kaip sypsausi sukandus tai linija eina kreivokai.. blush2.gif
pasak gydytojos man kai dygo iltinis ir jam buvo per mazai vietos, jis isdygo per aukstai ir kitu dantuku teisinga dygima sugadino..
be to pamenu pas mano seneli ir dantuku linijos asimetrija buvo matyt paveldejau..
ir va to implanto pagalba bandys apacios viena puse stumti zemyn, o virsaus ta pacia puse ir zemyn..
beje buna dantuku kai visi visi vienodo ilgio, ar jum grazu taip? cia gal naturaliai tokiu nebuna  g.gif

o gal galetum idet savo sypsena ,nes man pvz vienas iltinis ilgesnis uz kitos puses,aplamai ilgesni kazkokie dantukai smile.gif
man grazu kai visi vienodo ilgio,todel idomu ar iltinius slifuos man..
Atsakyti
Pasiguosiu, mergaitės, šiande nulūžo breketukas console.gif Pats paskutinis, ant kurio kaip suprantu buvo tvirtinama vielutė.. Nes man nedėjo kažkokio žiedo aplink dantį, sakė pritvirtino kažkaip kitaip g.gif na nelabai susigaudau kaip ten kas, bet esmė tame kad šiande jis man nulūžo cray.gif tai bent ačiū Dievui, kad ryt gydytoja Kaune, ir rado man laiko, tai lėksiu užklijuot... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 02 09, 10:01)
Pasiguosiu, mergaitės, šiande nulūžo breketukas  console.gif Pats paskutinis, ant kurio kaip suprantu buvo tvirtinama vielutė.. Nes man nedėjo kažkokio žiedo aplink dantį, sakė pritvirtino kažkaip kitaip  g.gif na nelabai susigaudau kaip ten kas, bet esmė tame kad šiande jis man nulūžo  cray.gif tai bent ačiū Dievui, kad ryt gydytoja Kaune, ir rado man laiko, tai lėksiu užklijuot...  verysad.gif

Jauciu trugdo dabar ane? ir duria i zanda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 02 09, 11:08)
Jauciu trugdo dabar ane? ir duria i zanda doh.gif

Kolkas neduria, bet styro ta viela dabar doh.gif O kaip kitom pvz pritvirtinta ta viela? kažkaip deda ant galinio danties kažkoki žieda, ar aš klystu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 02 09, 10:25)
Kolkas neduria, bet styro ta viela dabar  doh.gif O kaip kitom pvz pritvirtinta ta viela? kažkaip deda ant galinio danties kažkoki žieda, ar aš klystu?  blush2.gif

jo ziedas,uzsideda ant dantuko ir ten yra skilute ir prakisa viela smile.gif
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 02 09, 09:01)
Pasiguosiu, mergaitės, šiande nulūžo breketukas  console.gif Pats paskutinis, ant kurio kaip suprantu buvo tvirtinama vielutė.. Nes man nedėjo kažkokio žiedo aplink dantį, sakė pritvirtino kažkaip kitaip  g.gif na nelabai susigaudau kaip ten kas, bet esmė tame kad šiande jis man nulūžo  cray.gif tai bent ačiū Dievui, kad ryt gydytoja Kaune, ir rado man laiko, tai lėksiu užklijuot...  verysad.gif

sveikute, nepergyvenk, manau nedidele problema 4u.gif na tik tiek, kad Lt tie visi dalykai papildomai per kisene eina doh.gif
man irgi panasiai buvo su galiniais breketukais apacioj, jau abu pakeisti i naujus.
kairej pusej higieniste "nuvale" matyt labai stipriai stengesi.. nuejau pas gyd, tai man ant to dantuko toki zieduka su breketuku uzmove ir pricementavo...
o po kiek laiko man paskutinis desinej pusej nukrito, tai jo, ta viela toookia ilga buvo ir ziauriai i zanda dure, tada gyd tik viela nukirpo, o nauja breketuka priklijavo tik gal po 2 men, sake tuo metu ten jo nelabai reikejo... o ta nauja be zieduko priklijavo, nzn gal nebuvo pakankamu tarpu tarpdanciuose, kad tas ziedukas tilptu...

o kaip tu atradai, kad jis tau nukrito? nepametei??
Atsakyti