Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

QUOTE(justyte** @ 2010 03 05, 19:14)
tavo dantukai man visada tokie grazuuuus smile.gif  wub.gif  wub.gif

pas mane mazyciai breketai smile.gif kai siule uz 1200lt tai labai dideli buvo, tai ju nesidejau... dejausi 3 grupe breketu metalinius smile.gif pas gydytoja buvo 3 grupes melaliniu. mergaites, noriu paklaust kas nesioja elastikus? kiek mokat uz maiseli? ir kiek jame buna elastiku? smile.gif

beje, man tai kazkodel graziau metaliniai breketai o  ne keramikiniai smile.gif kai as atejau i vizita detis breketus tetis pasiule detis keramikinius, o as buvau kategoriskai pries ir iskart sedausi i kede kad sudetu metalinius biggrin.gif tetis ziurejo kaip i kvailele biggrin.gif

moku berods 14lt as kaune,o kur jus?ziuriu pas mane virsuje priespaskutinis dantis metaliuku neapsuktas kaip pas tave.
Atsakyti
QUOTE(Congeniality @ 2010 02 27, 22:08)
Labas
na stai po ilgu baimiu ir kanciu raunant net sesis dantis (visus protinius ir du apacioje, nes virsuje turejau maziau) breketuos ir mane jau kita savaite ir del to turiu klausima ir tikiuosi pagalbos. Kadangi visiskai neturesiu laiko po uzbreketavimo vaziuoti i vaistines, nes kai kur kitur skubesiu ir tuomet velai vakare neturesiu su kuo issivalyti, ir pas jus cia perskaiciau, kad ortodontai burnos prieziuros priemones pardavineja uz brangiau nei vaistines, tai prasau kuriai nesunku surasykit ar nuotraukom parodykite jei galite priemones, kuriu man reiks, kad galeciau susipirkti dar prie procedura, nes kaip suprantu manasis didziulis toks, kuriuo dabar valausi sepetukas netiks, ypac kai breketai bus ne metaliniai, o tie trapesni.

Kiek pamenu, tai pati paklausiu:
- ar tinka tas Listerine, kur nuo akmens formavimosi? (man labai formuojasi) ar niekam jis nenudaze dantu? nes dabar turiu Amway Glister toki labai skanu, bet man jis netinka, labai tamseja dantys
- ar tinkantis siulas vadinasi oral B superfloss ar butinai prasyti spec. breketams, nes ju visu vienodas pavadinimas?
- tarpdanciu sepetuku dar turbut nereiks, nes neturiu tarpu, pilna dantu sangrudu
- o koks pagrindinis turi buti sepetukas? kazkoks mazytis, taip? gal kas turite nuotrauka?

labai dekui.

as Listerine labai patenkinta,dantu jis nenudazo ir apnasos tikrai nseikaupia,nes jos pas mene gana greitai po higieninio valymo uzeidavo,nors tikrai saziningai stengiuosi dantis valytis,ir esu patenkinta Elgydium dantu pasta jos tp yra nuo apnasu.Tikrai efektas jauciasi:)
Atsakyti
Pagaliau ryt pirmasis paveržimas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Amelie* @ 2010 03 07, 18:58)
Pagaliau ryt pirmasis paveržimas  thumbup.gif

oooo bigsmile.gif tikrai smagu drinks_cheers.gif idomu ka Dalia pasakys ax.gif
Papildyta:
QUOTE(verbus @ 2010 03 07, 18:58)
as Listerine labai patenkinta,dantu jis nenudazo ir apnasos tikrai nseikaupia,nes jos pas mene gana greitai po higieninio valymo uzeidavo,nors tikrai saziningai stengiuosi dantis valytis,ir esu patenkinta Elgydium dantu pasta jos tp yra nuo apnasu.Tikrai efektas jauciasi:)

As irgi Elgydium naudoju, nuo apnasu. bet nejauciu kazkokio ypatingio poveikio ax.gif bet vistiek naudoju. biggrin.gif man rocs labiau patiko bet kaina doh.gif
Atsakyti
O aš naudoju Sensodyne arba Lacalut. O kuo Elgydium ir Rocks pranašesnė už jas? Gal vertėtų pabandyti
Atsakyti
QUOTE(*Amelie* @ 2010 03 07, 19:31)
O aš naudoju Sensodyne arba Lacalut. O kuo Elgydium ir Rocks pranašesnė už jas? Gal vertėtų pabandyti

Atsimenu kad Lacaluto skonis man nepatiko ir dar kazkodel liezuvis pabala nuo sitos pastos doh.gif o sensodain irgi karts nuo karto nusiperku, kad paivairint pasta. o seip perku pasta tokia kuri pasalina apnasas. balinancios negaliu naudot tai bent tokia ax.gif kai su rocs valydavau tai jauciasi kad dantukai isvalyti, o su elgydium to nejauciu. bet turiu vilti kad visitek sita pasta geriau isvalo nei koks colgeitas. nes kainos skirtumas tarp rocs ir elgydium yra. rocs 36 lt kainuoja. eisiu kovo men hig. valyma daryt, tai gal gyd. patars kokia pasta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(verbus @ 2010 03 07, 19:58)

man irgi Elgydium thumbup.gif uj man paskaudena jau kelinta diena, vis skirtingose vietose, siandien du priekinius taip gelia doh.gif ir kartais taip norisi juos issiimt, bet prisimenu kad tai mision imposible schmoll.gif buvau ipratus kai kazkada plokstele nesiojau pradeda skaudet paimu ir issimu biggrin.gif o dabar.. bet del to dantukai ir neissilygino kad taip zaidziau. tai ar niekas neturi vielutes ant apatinio zandikaulio vietoj breketu?
Atsakyti
QUOTE(Andzeja @ 2010 03 07, 21:12)
man irgi Elgydium  thumbup.gif  uj man paskaudena jau kelinta diena, vis skirtingose vietose, siandien du priekinius taip gelia  doh.gif  ir kartais taip norisi juos issiimt, bet prisimenu kad tai mision imposible  schmoll.gif  buvau ipratus kai kazkada plokstele nesiojau pradeda skaudet paimu ir issimu  biggrin.gif  o dabar.. bet del to dantukai ir neissilygino kad taip zaidziau. tai ar niekas neturi vielutes ant apatinio zandikaulio vietoj breketu?

na negirdejau kad kuriai nors dejo vielute vietoj breketu. ax.gif
o man jau senokai skaudejo dantukus rolleyes.gif net po paverzimo nebeskauda, gyd sako kad dantukai priprato prie spaudimo ir nebeskaudena bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Andzeja @ 2010 03 07, 21:12)
man irgi Elgydium  thumbup.gif  uj man paskaudena jau kelinta diena, vis skirtingose vietose, siandien du priekinius taip gelia  doh.gif  ir kartais taip norisi juos issiimt, bet prisimenu kad tai mision imposible  schmoll.gif  buvau ipratus kai kazkada plokstele nesiojau pradeda skaudet paimu ir issimu  biggrin.gif  o dabar.. bet del to dantukai ir neissilygino kad taip zaidziau. tai ar niekas neturi vielutes ant apatinio zandikaulio vietoj breketu?

mano pazystamui, ne vielute dejo o kelis breketus ant apatiniu dantu, du breketus man rodos buvo tik priklijave.. wink.gif
Atsakyti
Labas, atejau vel pasiguosti smile.gif
siaip viskas labai gerai, veiksmas vyksta, o skausmas minimalus, kartais net galima sakyti toks idomiai malonus, tik jau antra naktis, kai po nakties atsikelus nemalonu, breketai tarsi prilipe buna prie lupos, o viename sone net nutrinta smarkokai. Pirmomis naktimis bijojau, kad nenuluztu, neatliptu, miegojau kaip zuikis, o dabar jau ir neiseina kitaip, jau organizmas pats miega kaip uzmustus, dar ir sapnuoju kosmarelius visokius, tai neisivaizduoju ka ten su ta burna darau, nes diena ir valgau viska ka istengiu ir sneku tikrai daug ir nieko, o vat nakti nesuprantu kaip taip nutrinu sad.gif bijau naudoti vaska, kad neliks iki kito vizito, tikrai nedave man jo labai daug. Uzsidejau dabar tik ant vieno galinio breketo, nes dar veiksmas iltyse nevyksta, o mano dantys labai tvirti, o iltys siaubingai persisuke, atsikise, kaklai nuogi, tai isivaizduoju, kad joms pradejus judeti galiu ir sienom laipioti ir vasko tonomis gali reikt.
Gal jus turite kokiu paslapciu nakciai be vasko? gal kokia vata tinka? galgi neuzspringciau?
Atsakyti
Man irgi prie lupos prilipdavo breketai ir prie zandu,tai as paimdavau kosmetini vatos rutuliuka perkirpdavau per puse ir uzdedavau uz lupos ar prie zando. ten kur trina. padeda,tik kartais nakti prabusdavau pakeist nes nuo seiliu suslapdavo. o seip vasko gi galima ir nusipirkti,tai nemanau kad ji reikia taupyti ir kenteti skausma kai trina mirksiukas.gif o mes matem tavo foto ar tu dar neturi prisijungimo duomenu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Congeniality @ 2010 03 08, 09:27)
Labas, atejau vel pasiguosti smile.gif
siaip viskas labai gerai, veiksmas vyksta, o skausmas minimalus, kartais net galima sakyti toks idomiai malonus, tik jau antra naktis, kai po nakties atsikelus nemalonu, breketai tarsi prilipe buna prie lupos, o viename sone net nutrinta smarkokai. Pirmomis naktimis bijojau, kad nenuluztu, neatliptu, miegojau kaip zuikis, o dabar jau ir neiseina kitaip, jau organizmas pats miega kaip uzmustus, dar ir sapnuoju kosmarelius visokius, tai neisivaizduoju ka ten su ta burna darau, nes diena ir valgau viska ka istengiu ir sneku tikrai daug ir nieko, o vat nakti nesuprantu kaip taip nutrinu sad.gif bijau naudoti vaska, kad neliks iki kito vizito, tikrai nedave man jo labai daug. Uzsidejau dabar tik ant vieno galinio breketo, nes dar veiksmas iltyse nevyksta, o mano dantys labai tvirti, o iltys siaubingai persisuke, atsikise, kaklai nuogi, tai isivaizduoju, kad joms pradejus judeti galiu ir sienom laipioti ir vasko tonomis gali reikt.
Gal jus turite kokiu paslapciu nakciai be vasko? gal kokia vata tinka? galgi neuzspringciau?

Sveikute, man irgi budavo, kad pabundi ryte ir bijai prasizioti ir isvis pajudinti lupas nes toks vaizdas, kad tie zandai is vidaus prilipe prie breketu ir jau prie ju vos ne priauge... o kai pasijudini, is vidaus jauti kokie ten "rastai rastuoti" ir taip skauuuuda doh.gif ... as vasko gal 2-3 dezutes per pirma men sunaudojau (buvau nusipirkus 10 dezuciu per interneta)... bet kokiu 3 men matyt prisitaike organizmas ir vasko reikedavo tik retkarciais. o dabar jau gal 3-4 men isvis nenaudojau.
as kartais uzsidedavau vatos gabaliuka nakciai, atsikirpdavau juostele is rutuliuko kur makiazui valyti ir uzsidedavau pries uzmiegant. man padedavo. as net galvojau reikes butinai pirkti apsaugas, bet po to tas visas trynimas nurimo...
o is kokio tu miesto, nes vasko tikrai yra pirkti Kaune Sukileliu pr vaistinej. as isitikinus, kad ir Vilniuj yra. jei beda prispirs galetum ir pas gyd uzsukti ir dar vasko paprasyti. o per vizita paklausk apie tas apsaugas, nors abejoju ar ju kur vaistinese butu, turbut reiketu internetu pirkti...
Atsakyti