QUOTE(Congeniality @ 2010 03 08, 09:27)
Labas, atejau vel pasiguosti

siaip viskas labai gerai, veiksmas vyksta, o skausmas minimalus, kartais net galima sakyti toks idomiai malonus, tik jau antra naktis, kai po nakties atsikelus nemalonu, breketai tarsi prilipe buna prie lupos, o viename sone net nutrinta smarkokai. Pirmomis naktimis bijojau, kad nenuluztu, neatliptu, miegojau kaip zuikis, o dabar jau ir neiseina kitaip, jau organizmas pats miega kaip uzmustus, dar ir sapnuoju kosmarelius visokius, tai neisivaizduoju ka ten su ta burna darau, nes diena ir valgau viska ka istengiu ir sneku tikrai daug ir nieko, o vat nakti nesuprantu kaip taip nutrinu

bijau naudoti vaska, kad neliks iki kito vizito, tikrai nedave man jo labai daug. Uzsidejau dabar tik ant vieno galinio breketo, nes dar veiksmas iltyse nevyksta, o mano dantys labai tvirti, o iltys siaubingai persisuke, atsikise, kaklai nuogi, tai isivaizduoju, kad joms pradejus judeti galiu ir sienom laipioti ir vasko tonomis gali reikt.
Gal jus turite kokiu paslapciu nakciai be vasko? gal kokia vata tinka? galgi neuzspringciau?
Sveikute, man irgi budavo, kad pabundi ryte ir bijai prasizioti ir isvis pajudinti lupas nes toks vaizdas, kad tie zandai is vidaus prilipe prie breketu ir jau prie ju vos ne priauge... o kai pasijudini, is vidaus jauti kokie ten "rastai rastuoti" ir taip skauuuuda

... as vasko gal 2-3 dezutes per pirma men sunaudojau (buvau nusipirkus 10 dezuciu per interneta)... bet kokiu 3 men matyt prisitaike organizmas ir vasko reikedavo tik retkarciais. o dabar jau gal 3-4 men isvis nenaudojau.
as kartais uzsidedavau vatos gabaliuka nakciai, atsikirpdavau juostele is rutuliuko kur makiazui valyti ir uzsidedavau pries uzmiegant. man padedavo. as net galvojau reikes butinai pirkti
apsaugas, bet po to tas visas trynimas nurimo...
o is kokio tu miesto, nes vasko tikrai yra pirkti Kaune Sukileliu pr vaistinej. as isitikinus, kad ir Vilniuj yra. jei beda prispirs galetum ir pas gyd uzsukti ir dar vasko paprasyti. o per vizita paklausk apie tas apsaugas, nors abejoju ar ju kur vaistinese butu, turbut reiketu internetu pirkti...
Mūsų dienos kaip šventė