Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

QUOTE(Kavytė @ 2010 03 05, 14:56)
Aš nors ir moku juo naudotis, bet šiuo atveju esu lygi su jumis, nes esu pas tėvus, čia neturiu photoshopo, liko Vilniuj stacionariam kompiutery  mirksiukas.gif  tai matyt taip ir teks daryti.. sudėti duomenis iš senos temos arba nieko nedėti, iki kitos temos.  rolleyes.gif

tavo breketams 10 men siandien bigsmile.gif
4u.gif
Atsakyti
Jeigu be photoshop'o pagalbos, tai galiu bandyt perimti pareigas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 03 05, 16:33)
tavo breketams 10 men siandien  bigsmile.gif
4u.gif

Aha, pastebėjau.. ale kas iš to, kd veiksmo nėra.. laukiu vizito, labai labai.. jau po jo tikrai turėtų atsistot į vietą, nes nedaug trūksta smile.gif

QUOTE(the_wanted @ 2010 03 05, 16:48)
Jeigu be photoshop'o pagalbos, tai galiu bandyt perimti pareigas 4u.gif

Šaunuolė. Paprašyk, kad Shin persiųstų duomenis 4u.gif
Atsakyti
sveikos,as dingusi,nes neto neturiu,tvarko,tai pragaras be jo,keliu foto smile.gif
user posted image
user posted image cia pastos liko tarpdanciuos,levai atrodo blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(breketininke @ 2010 03 04, 23:36)

as vis svarstau, kokiu rusiu buna metaliniu breketu? gal pas kuria nors mergina yra kokie mazuciai geleziukai, o ne tie dideli? idomu, kaip atrodo smile.gif gal itikinciau save smile.gif

yra visokiu metaliniu man rods ir maziukus gali parinkti metalinius..
na pas mane damon metaliniai pusiau permatomi..
o jie tokie mazuciai ..niekasnepastebi kol nepasaku kad jie yra..
pusiau besisypsant..darbeto aukstai uzklijuoti jie man,,
as jais labai patenkinta..
wub.gif
QUOTE(Svajaaa @ 2010 03 05, 19:54)
sveikos,as dingusi,nes neto neturiu,tvarko,tai pragaras be jo,keliu foto smile.gif
user posted image
user posted image

eik tu sau kokie lyguciai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 03 05, 17:54)
user posted image
user posted image

tavo dantukai man visada tokie grazuuuus smile.gif wub.gif wub.gif

pas mane mazyciai breketai smile.gif kai siule uz 1200lt tai labai dideli buvo, tai ju nesidejau... dejausi 3 grupe breketu metalinius smile.gif pas gydytoja buvo 3 grupes melaliniu. mergaites, noriu paklaust kas nesioja elastikus? kiek mokat uz maiseli? ir kiek jame buna elastiku? smile.gif

beje, man tai kazkodel graziau metaliniai breketai o ne keramikiniai smile.gif kai as atejau i vizita detis breketus tetis pasiule detis keramikinius, o as buvau kategoriskai pries ir iskart sedausi i kede kad sudetu metalinius biggrin.gif tetis ziurejo kaip i kvailele biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justyte**: 05 kovo 2010 - 18:27
Svajaa,as irgi tokiu noriuuu biggrin.gif atiduok lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 03 05, 17:54)

cia jau geras sakandis pas tave? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(justyte** @ 2010 03 05, 18:28)
cia jau geras sakandis pas tave? smile.gif

as manau,kad ji,vien del to,kad jo man nebetvarko,elatsiku nededa,butu manau nenormalu,nes sutvarkius sakandi manau vistiek ji uztvrtint reikia,tai jei dabar netvarko ,paskui tvarkytu,kol uztvirtintu,praeitu dar kokei 2 metai..tik ta priekinis uzlipes,bet sake darys muotrauka,ziures kodel jis lipa,bet seip man atrodo man jau geras sukandimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 03 05, 18:32)
as manau,kad ji,vien del to,kad jo man nebetvarko,elatsiku nededa,butu manau nenormalu,nes sutvarkius sakandi manau vistiek ji uztvrtint reikia,tai jei dabar netvarko ,paskui tvarkytu,kol uztvirtintu,praeitu dar kokei 2 metai..tik ta priekinis uzlipes,bet sake darys muotrauka,ziures kodel jis lipa,bet seip man atrodo man jau geras sukandimas smile.gif

saunu tada wink.gif as savajam sakandyje ir matau pakitimus smile.gif smile.gif o kiek tu moki uz elastikus kurie sakandi tvarko?
Atsakyti
QUOTE(justyte** @ 2010 03 05, 18:36)
saunu tada wink.gif as savajam sakandyje ir matau pakitimus smile.gif smile.gif  o kiek tu moki uz elastikus kurie sakandi tvarko?

nezinau,as moku visada vienoda suma,tai neisivaizduoju,o leatsiku as jau 2 menesiai nenesioju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 03 05, 18:38)
nezinau,as moku visada vienoda suma,tai neisivaizduoju,o leatsiku as jau 2 menesiai nenesioju smile.gif

aisku smile.gif as moku uz 120 gumyciu 30lt smile.gif tai galvoju ar neperbrangu, nes pvz si kart tarp vizitu laikas yra daugiau nei du men, ir va jau viena elastiku maiseli isnaudojau ir dbr nusiprikau dar viena, tai 60lt jau ant elastiku isleidau. tai idomu ar ne per brangiai..
Atsakyti